|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 469 Points: 1,153 Location: Houston, TX 77057
|
Kristina wrote:daivuze wrote:Tarp kitko as mesos savo vaikams nedaug duodu, nes per daug hormonu ir antibiotiku joje. Kad gelezies gautu as jiems spinatus visur dedu. Geriausiai sokoladiniame pyrage!  . Taip, nieko cia nera naturalaus ir sveiko  . O ka daryt  Butu neblogai kokia vistele savo kieme laikyt  . ir vaikams pramoga ir naturali mesyte  . O ar cia yra pirkti triusienos ?? Musu sunus kai dar buvo maziukas, budavo labai alergiskas maistui, tai gyd. Lietuvoje patare valgyt triusiena. Labai skanu , tokia minksta mesyte  , bet cia as ju niekad nemacius Kai busi houstone sakyk parosysiu kinieciu ar korejieciu parduotuve, ten yra, raso kad triusis, na bet as nezinau gal ir suo Sometimes - history needs a push
Lenin
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Mune wrote:Kristina wrote:daivuze wrote:Tarp kitko as mesos savo vaikams nedaug duodu, nes per daug hormonu ir antibiotiku joje. Kad gelezies gautu as jiems spinatus visur dedu. Geriausiai sokoladiniame pyrage!  . Taip, nieko cia nera naturalaus ir sveiko  . O ka daryt  Butu neblogai kokia vistele savo kieme laikyt  . ir vaikams pramoga ir naturali mesyte  . O ar cia yra pirkti triusienos ?? Musu sunus kai dar buvo maziukas, budavo labai alergiskas maistui, tai gyd. Lietuvoje patare valgyt triusiena. Labai skanu , tokia minksta mesyte  , bet cia as ju niekad nemacius Kai busi houstone sakyk parosysiu kinieciu ar korejieciu parduotuve, ten yra, raso kad triusis, na bet as nezinau gal ir suo
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Nu va nuo vaistu iki George. Vaziuoju si penktadieni parsivezti spinach tree. Turi taip pat daug geru savybiu,  gydomuju taip pat.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 221 Points: 663 Location: Richardson, TX
|
daivuze wrote:Nu va nuo vaistu iki George. Vaziuoju si penktadieni parsivezti spinach tree. Turi taip pat daug geru savybiu,  gydomuju taip pat. gal gali placiau papasakoti apie spinach tree.....please
|
|
|
|
|
Skonis toks kaip ir spinatu tik ilgiau cookint reikia. Gali pasieskoti internete daugiau info ,bet cia pagrindines savybes. According to the National Institute of Nutrition , chaya or spinach tree will: Improve blood circulation Help digestion Improve vision Calm inflamed veins and hemorrhoids Help lower cholesterol Help reduce weight Prevent coughs Augment calcium in the bones Decongest and disinfect the lungs Prevent anemia by replacing iron in the blood Improve memory and brain function Combat arthritis diabetes
|
|
|
|
|
daivuze wrote:Skonis toks kaip ir spinatu tik ilgiau cookint reikia. Gali pasieskoti internete daugiau info ,bet cia pagrindines savybes. According to the National Institute of Nutrition , chaya or spinach tree will: Improve blood circulation Help digestion Improve vision Calm inflamed veins and hemorrhoids Help lower cholesterol Help reduce weight Prevent coughs Augment calcium in the bones Decongest and disinfect the lungs Prevent anemia by replacing iron in the blood Improve memory and brain function Combat arthritis diabetes wau....aciu....reikes butinai internete dar pasniukstineti apie tai  aciu
|
|
|
|
|
Indu parduotuvese yra toks homeopatinis vaistas, effective for cough, cold, sorethroat, nausea, smokers'cough and freshens mouth......galima net kudikiams  vadinasi KanthilFile Attachment(s):  DSC02183.JPG (367kb) downloaded 3 time(s).
|
|
|
|
|
virgaheft wrote:daivuze wrote:Skonis toks kaip ir spinatu tik ilgiau cookint reikia. Gali pasieskoti internete daugiau info ,bet cia pagrindines savybes. According to the National Institute of Nutrition , chaya or spinach tree will: Improve blood circulation Help digestion wau....aciu....reikes butinai internete dar pasniukstineti apie tai  aciu I sveikata!
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Labas mamytes, cia pabegele Rita atsirado. Daug idomiu ideju su vaistais jus cia prirasete. Kalbant apie ashma, mano pusesere Lietuvoje visa gyvenima sirgo ashma, jos mama suzinojo bobuciu recepta is alijosiaus ir jodo ir dar daug visokiu priedu, jei idomu tai paieskosiu- ir as pati ir mano sesuo buvome girdomos nuo kosulio. Mano sunus vis daznai budavo su uzkista nosim ir aisku po to ir kosulys. Tai as ji nuveziau i ashmos centra ir jam padare alergijos brezinukus ant nugaros- isaiskejo kad jis labai alergiskas dulkiu erkems- kaip pradejome gerti Singulair 4mg , viskas kaip ranka praejo ir dabar labai retai serga ar kosti. Kiekviena situacija kitokia, as tik pasidalinu savo patirtimi. Sekmes
|
|
|
|
|
RitaE wrote:Labas mamytes, cia pabegele Rita atsirado. Daug idomiu ideju su vaistais jus cia prirasete. Kalbant apie ashma, mano pusesere Lietuvoje visa gyvenima sirgo ashma, jos mama suzinojo bobuciu recepta is alijosiaus ir jodo ir dar daug visokiu priedu, jei idomu tai paieskosiu- ir as pati ir mano sesuo buvome girdomos nuo kosulio. Mano sunus vis daznai budavo su uzkista nosim ir aisku po to ir kosulys. Tai as ji nuveziau i ashmos centra ir jam padare alergijos brezinukus ant nugaros- isaiskejo kad jis labai alergiskas dulkiu erkems- kaip pradejome gerti Singulair 4mg , viskas kaip ranka praejo ir dabar labai retai serga ar kosti. Kiekviena situacija kitokia, as tik pasidalinu savo patirtimi. Sekmes Taip, musu sunus pagal lietuvoje darytus tyrimus - taip pat labai alergiskas dulkiu erkems  . Mums gydytoja pasake, kad namuose kuo maziau kilimu, uzuolaidu ir tt... Tai va, pas mus nei vieno kilimo namuose nera nei vienos uzuolaidos pakabintos  . Gan ziauriai skamba  , bet ka padarysi, naudojam tik zaliuzes  O darzelyje nors ir ne kilimine danga, bet siaip labai labai daug visokiu kilimu kilimeliu buvo, ir dar ivairiausiu pagalveliu O dabar dar vis geriate Singulair ar nebe ? Ir jei gerete tai kiek laiko gerete ??
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
mano drauge savo vaikui irgi duoda Singulair. sake labai padeda.
|
|
|
|
|
Kristina wrote:RitaE wrote:Labas mamytes, cia pabegele Rita atsirado. Daug idomiu ideju su vaistais jus cia prirasete. Kalbant apie ashma, mano pusesere Lietuvoje visa gyvenima sirgo ashma, jos mama suzinojo bobuciu recepta is alijosiaus ir jodo ir dar daug visokiu priedu, jei idomu tai paieskosiu- ir as pati ir mano sesuo buvome girdomos nuo kosulio. Mano sunus vis daznai budavo su uzkista nosim ir aisku po to ir kosulys. Tai as ji nuveziau i ashmos centra ir jam padare alergijos brezinukus ant nugaros- isaiskejo kad jis labai alergiskas dulkiu erkems- kaip pradejome gerti Singulair 4mg , viskas kaip ranka praejo ir dabar labai retai serga ar kosti. Kiekviena situacija kitokia, as tik pasidalinu savo patirtimi. Sekmes Taip, musu sunus pagal lietuvoje darytus tyrimus - taip pat labai alergiskas dulkiu erkems  . Mums gydytoja pasake, kad namuose kuo maziau kilimu, uzuolaidu ir tt... Tai va, pas mus nei vieno kilimo namuose nera nei vienos uzuolaidos pakabintos  . Gan ziauriai skamba  , bet ka padarysi, naudojam tik zaliuzes  O darzelyje nors ir ne kilimine danga, bet siaip labai labai daug visokiu kilimu kilimeliu buvo, ir dar ivairiausiu pagalveliu O dabar dar vis geriate Singulair ar nebe ? Ir jei gerete tai kiek laiko gerete ?? Jau ilgokai, gal apie 1,5m. jam turetu daryti kita tyrima kaip bus 4m. Sako vakai daznai tokias elergijas isauga. As viena karta, gal po pusmecio naudojimo paklausiau gyd ar galiu nutraukti, ji sako pabandyk. Taip kaip vaikas uzpuliavo, pilna gerkle ir krutine karkalu per dvi dienas prisipilde, teko inhaletoriu pirkti. Jis kaip tik kosti , taip ir vemia. Vos issikapsteme su visokiais liaudiskais ir formacijos vaistais. Tai as dabar jau lauksiu jo testo rezultatu pries nutraukiant Singulair.
|
|
|
|
|
Oi, kaip as nenoriu duot pastoviai kokius nors vaistus, bet matyt ir mums teks taip daryt  . Siandien sveciuose po zolynus lakste, lapus rinko........gryzom namo ir jau ciaudulys puola
|
|
|
|
|
As turiu toki nauja tepala, gana brangokas, bet gal tau verta pabandyti. Jis nuo elergiju ir bereikia nosi patepti.As turejau 3$ kupona, gal ir tu gali rasti internete ar sekmadieniniame laikrastyje. Pavadinimas "Little Allergies", allergent block, drug free. Gal tau padetu kaip vaikas lauke laksto.
|
|
|
|
|
RitaE wrote:As turiu toki nauja tepala, gana brangokas, bet gal tau verta pabandyti. Jis nuo elergiju ir bereikia nosi patepti.As turejau 3$ kupona, gal ir tu gali rasti internete ar sekmadieniniame laikrastyje. Pavadinimas "Little Allergies", allergent block, drug free. Gal tau padetu kaip vaikas lauke laksto. DEKUI !!! Butinai nusipirksiu !
|
|
|
|
|
Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ?
|
|
|
|
|
Kristina wrote:Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ? Dar uzmirsau pamineti, kad pas mus namuose nera silta ( kai miega, visada laikome 69 ) tai nemanau, kad nuo silumos gali suprakaituot
|
|
|
|
|
Vargsiuke Tu Kristina, kaip as Tave suprantu kad jaudinies......as nieko imantraus apie tai negaliu pasakyt, tik atsimenu, viena darzelio aukletoja Lietuvoje man yra sakius kad vaikai labai miegodami prakaituoja kai jiems vitamino D truksta....bet turbut bobuciu paistalai, nes juk tiek daug cia saules turime.....
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Kristina wrote:Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ? Tu, Kristina, per daug turbut rupiniesi savo vaikuciu  Reikia antro, kad i tokias smulkmenas demesio nekreiptum
|
|
|
|
|
rasco wrote:Kristina wrote:Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ? Tu, Kristina, per daug turbut rupiniesi savo vaikuciu  Reikia antro, kad i tokias smulkmenas demesio nekreiptum Mano vyras labiau susijaudino nei as  . Sako , uzklausk , moterys gal daugiau zino  . Bet siap tai tikrai, visas visas slapias buna, zinau, gal sunku patiket, bet nuvilkus maikute butu galima isgrest net vandeneli  Kai eisim kada pas gyd, reiks uzklaust, greiciausiai antibiotiku israsys , nes pas juos jie labai populiarus
|
|
|
|
Guest
|