|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Gal labiau tiktu ne darboholikai, bet karjeristai  Nesakau, kad tai blogai, kiekvienam savaip. As va toks seimos zmogelis esu  , tai man viskas kitaip atrodo  . Man ir dabar labai labai labai gera kai lukas darzelyje buna , nors ir trumpai ( tik iki 2:30 pm) oiiii, kaip gera buna . As galiu pabaigt dazyt namus  . Va ryt vaziuosiu viena pirkt eglutes , oiii, kaip gera vienai Tai dar labai ilgai pabuvai su Matu , as irgi normaliai pabuvau , iki 3 metu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
je... net negaliu isivaizduot kaip taip buvo!!!  del to dabar, kai kas nors pasako kad metas kitam vaikui, man plaukai siausiasi....  as islepau kai Matas paaugo ir tapo daug savarankiskesnis... nei sikna plaut reikia, nei su saukstu maitint... 
|
|
|
|
|
As ir dar antram nepasiruosus  . Geriausiai kai is kart , vienas po kito, o dabar tai jau jokio skirtumo kai lukui jau greit 4 metai, galim laukt dar ilgiau
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
amen  vadinas mes viena kita pilnai suprantam ir palaikom 
|
|
|
|
|
Susitarsim kada busim antram pasiruosusios
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Zinokit, ateis ta minute, kai pajausit, kad norit antro bezduko  Labai greitai pamirsti ta visa varga, ir, kai tavo sunus taves jau nebeapasikabina kaip anksciau, kai kelnes perki suaugusiu skyriuj ir batus, kai pabuciout gali tik pries nakti...tada prisimeni gerus senus laikus, kai buvo "beibukas", maziukas, pupuliukas, kai galejai myluot, liuliout, knygutes skaityt... Oi, as tai moraliskai pasiruosus antram... Mano sunui 12m...vis svarstau ar ne per velai... Taip kad, merginos, nelaukit gal iki paskutines minutes... Nebukit tokios kvailos kaip as
|
|
|
|
 jeje as matau kad jau dabar Matas ne kaip jauciasi kai as ji prie visu pabuciuoju tai man baisu!!!!! juk jis mano maziukas!!! nu bet taip yra... je as tikiu kad pasiilgsim kleckucio, bet ne dabar... dar atostogos 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Matai? Jau tai akivaizdu... Siaubas, kaip tie vaikai greit nori but dideli... Kartais man atrodo, kad mes tokie nekantrus nebuvom...
|
|
|
|
nepamenu...  tik zinau kad as galvojau kad mano tevukai tikri seniai o as viska zinau  koks juokas!!! labai myliu savo tevus ir pagaliau, turedama vaika, matau kokie jie ismintingi 
|
|
|
|
Jo... ir as ivertinau tevus tik kai pati tapau mama...
|
|
|
|
 reiks ta prisiminti kai mano sunus prades mane is proto vesti... kad subres ir supras mamyte su laiku 
|
|
|
|
Kiek sunui metu?
|
|
|
|
6 
|
|
|
|
Oi, tai labai geras amzius! Pats idomumas!
|
|
|
|
je buna daug juoko kai jis pradeda aiskinti kaip kas ir kodel buna... pats smagumelis  ir plius, nereikia keist vystyklu  kas gali but geriau? 
|
|
|
|
|
Joooo, toks amzius pats idomumas  Man jau dabar gaila tu dienu kai Lukas buvo maziukas ir atrodo, kad as per mazai su juo laiko praleidau  . Nors buvau iki 3 metu
|
|
|
|
Nu tai va gi kad tas kaltes jausmas visada persekioja ir mane... Bet manau, kiek laiko bepraleidom, meiles davem uztektinai
|
|
|
|
jeje ir is ties tiem vaikam reikia visa pasauli istirt, o ne tik mamos sijono apylinkes
|
|
|
|
|
Turiu klausima  O kokia kalba pradeti vaika mokinti skaiciuoti, spalvas ir tt ?? Esu girdejusi, kad jei vaikas nemoka viena kalba skaiciuoti ir atpazinti spalvu( lietuviskai) , tai kita kalba(angliskai) nereikia net pradet mokint , nes viskas susimaiso tada ??
|
|
|
|
 nieks nesusimaiso. bent jau as mokinau lietuviskai, o visi kiti mokino ispaniskai ir angliskai ir gyvenam tvarkoj, be jokiu "misrainiu"
|
|
|
|
Guest
|