Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

12 Pages «<7891011>»
Teksaslt forumo susibėgimas gamtoje Options
virgis
#161 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:13:42 PM
Rank: Silver Member

Sponsorius

Kad nebūtų kokių nesusipratimų tai visa kintanti informacija, važiuojančiu sąrašas ir kas ką vežas bus patalpinta pirmoje žinutėje.
Žodžiu žvilgterkit ten ir jeigu sąrašas atrodo teisingas tada viskas ok jei ne duokit žinią.
Kaip su sąrašu užbaigsim tada vesim derybas dėl maisto.
Pagal paskutinius surašymo duomenis turim 10 suaugusių 1 paauglį ir 7 vaikus.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Kristina
#162 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:25:46 PM
Rank: Gold Member

virgis wrote:
Dėl šašlykų mėsos tai man asmeniškai patinka lieuviški tradiciniai kiaulienos, bet gali būti ir vištiena. Beje šašlykai iš palendrico tiesiog tirpsta burnoje net vaikai gali valgyt.
Aš groteles ant laužo kepti paimsiu.

O kas per daiktas PALENDRICAS Blink ??? Cia kazkokia mesos rusis Confused Ir kur atrast ta pirma zinute su sarasiuku Blink
Kristina
#163 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:29:10 PM

Asta wrote:
Kristina wrote:
daivuze wrote:
dar karta susiskaiciujam kas vaziuojam i miska. Jau pats laikas .
As su vaikais.BigGrin atsivezu mesa(marinuotus saslykus)
Taip pat noreciau zinoti jeigu yra nevalganciu kokios mesos !!!Gal pasisakykit is kokios mesytes saslykus pamarinuoti.Wink

Mes nevaziuojam Crying , bet siulyciau vistienos saslykus, nes tada ir vaikai sukramtyt tokia mesyte gali ThumbsUp . Oiii, smagu ten jums bus, bet mums siek tiek per toli Unsure

Kristina,ale gal sugalvokit ir atvaziuokit Wink .Tu ten minejai,kad balandeliu pasiilgai- tai tavo garbei as juos padaryciauThumbsUp BigGrin Ar dar nesumasinau?!...Wink Woot

Asta, man atrodo, kad prisisnekejai LOL . Pasikeite vieta, tai mes greiciausiai prisijungsim prie visu iskylautoju ThumbsUp
Kristina
#164 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:33:52 PM

Kristina wrote:
virgis wrote:
Dėl šašlykų mėsos tai man asmeniškai patinka lieuviški tradiciniai kiaulienos, bet gali būti ir vištiena. Beje šašlykai iš palendrico tiesiog tirpsta burnoje net vaikai gali valgyt.

O kas per daiktas PALENDRICAS Blink ??? Cia kazkokia mesos rusis Confused Ir kur atrast ta pirma zinute su sarasiuku Blink

Radau sarasiuka Smile
Kristina
#165 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:35:37 PM

virgis wrote:
Taigis ponai tautiečiai keliose šio forumo vietose buvo išreikštas pasiūlymas susibėgti. Na gal ne keliose, bet vienoje tai tikrai. Susitikimo tikslas būtų priminti vaikams apie lietuvių kalbą ir užmegzti naujas pažintis. Kitais žodžiais tariant perkelti dalį virtualios erdvės bendravimo į realiają.
Kadangi žiema ant nosies tai čia Teksase pats geriausias laikas būti gamtoje su palapinėm arba be jų (tuo atveju reikėtų pasirūpinti kokia nors kita stogo forma). Rašykit ką galvojat. Ar daug atsirastų norinčiu. Sūlykit vietą laiką. Pažadu atsivežt gitarą.

Vieta Stephen F Austin State Park

Dalyvių registracija
Važiuojančių sąrašas pateikiamas žemiau jei savęs ten nematot tai duokit žinot įtrauksim.

Atvažiuoja penktadienį
Code:

Vardas        Suauge       Paaugliai      Vaikai
---------------------------------------------------
Virgis          1                          1
Asta            2           1
Siga            2                          2
Evelina         2                          1
Daiva           1                          2
Kristina        2                          1

Atvažiuoja šeštadienį
Code:

Ir MUNE galetu prie musu prisijunt Flapper
virgis
#166 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:37:38 PM

Sponsorius

Kristina wrote:
virgis wrote:

Pirmą žinutę galima rasti čia.

O palendricas tai yra minkštutė liesa mėsytė išilgai kiaulės nugaros, nežinau tiksliai kaip angliškai vadinas. Krautuvėj tai jie vadina "pork chops" tai čia supjaustytas palendricas. Jeigu pirkti nepjaustyta tai šiek tiek pigiau gaunasi. Pas mumis HEB galima nusipirkti.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Kristina
#167 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:38:14 PM

Kristina wrote:
Kristina wrote:
virgis wrote:

Radau sarasiuka Smile

PALENDRICA, tai cia gal , kaip nugarine ispjova buna ?? Ar kaip cia vadinasi Blink
virgis
#168 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:40:30 PM

Sponsorius

Aš tai ne mėsininkas, bet nugarinė išpjova tai čia gal lietuviškai, o žemaitiškai palendricas. Paklausk Arūno tau paaiškins.
Quote:
/Steven Wright/
Kristina
#169 Posted : Thursday, April 02, 2009 10:50:52 PM

virgis wrote:
Aš tai ne mėsininkas, bet nugarinė išpjova tai čia gal lietuviškai, o žemaitiškai palendricas. Paklausk Arūno tau paaiškins.

Jau paaiskino LOL Sako, o kaip kitaip palendrica galima vadint Blink Sake, kad palendrica ir yra palendrica LOL LOL LOL
virgis
#170 Posted : Thursday, April 02, 2009 11:06:50 PM

Sponsorius

Ir aš taip sakau. Lašinę kap lašinę kuo čia kaštavuosi.
Quote:
/Steven Wright/
Siga
#171 Posted : Friday, April 03, 2009 8:36:54 AM
Sponsorius

Ar vartotinas kulinarijos terminas „palendrica (palendvica)“?
Valstybinė Lietuvių Kalbos Komisija sako, kad ne.
Palendrica - tai nevartotinas skolinys, plg. lenk. polędwica, reiškiantis „kiaulienos raumenį prie pat nugarkaulio“.
Lietuviškas atitikmuo yra nugarinė (Kalbos patarimai. Kn. 4: Leksika: 1. Skolinių vartojimas, Vilnius, 2005, p. 85).

http://www.vlkk.lt/lit/4009

BigGrin
Asta
#172 Posted : Friday, April 03, 2009 4:22:31 PM

Kristina wrote:
Asta wrote:
Kristina wrote:
daivuze wrote:
Taip pat noreciau zinoti jeigu yra nevalganciu kokios mesos !!!Gal pasisakykit is kokios mesytes saslykus pamarinuoti.Wink

Mes nevaziuojam Crying , bet siulyciau vistienos saslykus, nes tada ir vaikai sukramtyt tokia mesyte gali ThumbsUp . Oiii, smagu ten jums bus, bet mums siek tiek per toli Unsure

Kristina,ale gal sugalvokit ir atvaziuokit Wink .Tu ten minejai,kad balandeliu pasiilgai- tai tavo garbei as juos padaryciauThumbsUp BigGrin Ar dar nesumasinau?!...Wink Woot

Asta, man atrodo, kad prisisnekejai LOL . Pasikeite vieta, tai mes greiciausiai prisijungsim prie visu iskylautoju ThumbsUp

Blink Oops!!!Tai prisisnekejau...Blink Tai ka man del taves balandelius reikes daryti?!...Confused O gal geriau as tave pamokinsiu kaip juos daryti ?!...Woot Wink
Siga
#173 Posted : Friday, April 03, 2009 5:35:32 PM
Sponsorius

Turiu pasakyti, kad labai skanus Astos balandeliai.
Jau isragauti BigGrin
Kristina
#174 Posted : Friday, April 03, 2009 6:07:27 PM

Asta wrote:
Kristina wrote:
Asta wrote:
Kristina wrote:
daivuze wrote:

Blink Oops!!!Tai prisisnekejau...Blink Tai ka man del taves balandelius reikes daryti?!...Confused O gal geriau as tave pamokinsiu kaip juos daryti ?!...Woot Wink

Uzteks ir pamokinti Wink Mano vyrai is vis nevalgo balandeliu, tai uz tai as ju ir nemoku daryt Confused
Asta
#175 Posted : Friday, April 03, 2009 6:29:07 PM

Kristina wrote:
Asta wrote:
Kristina wrote:
Asta wrote:
Kristina wrote:
daivuze wrote:

Uzteks ir pamokinti Wink Mano vyrai is vis nevalgo balandeliu, tai uz tai as ju ir nemoku daryt Confused

Tai tau lengviau...RollEyes Nors nereikia vargti su jais ...Huh
Asta
#176 Posted : Friday, April 03, 2009 6:42:50 PM

Siga wrote:

Ar vartotinas kulinarijos terminas „palendrica (palendvica)“?
Valstybinė Lietuvių Kalbos Komisija sako, kad ne.
Palendrica - tai nevartotinas skolinys, plg. lenk. polędwica, reiškiantis „kiaulienos raumenį prie pat nugarkaulio“.
Lietuviškas atitikmuo yra nugarinė (Kalbos patarimai. Kn. 4: Leksika: 1. Skolinių vartojimas, Vilnius, 2005, p. 85).

http://www.vlkk.lt/lit/4009

BigGrin

Angliskai : nugarine-sirloin,loin,fillet...
http://www.lingvozone.co...tion&word_id=1630737
virgis
#177 Posted : Monday, April 13, 2009 5:08:12 PM

Sponsorius

Panašu, kad daugiau norinčiu neatsiras tai turim ką turim.
Aš turiu visų dalyvių e-pašto adresus išskyrus Daivos ir Astos. Tai gal brūkštelkit man privačią žinutę su adresu ir tada spręsim ūkinius klausimus tarpusavyje.
Quote:
/Steven Wright/
Kristina
#178 Posted : Monday, April 13, 2009 11:21:10 PM

Kristina wrote:
[quote=virgis]Taigis ponai tautiečiai keliose šio forumo vietose buvo išreikštas pasiūlymas susibėgti. Na gal ne keliose, bet vienoje tai tikrai. Susitikimo tikslas būtų priminti vaikams apie lietuvių kalbą ir užmegzti naujas pažintis. Kitais žodžiais tariant perkelti dalį virtualios erdvės bendravimo į realiają.
Kadangi žiema ant nosies tai čia Teksase pats geriausias laikas būti gamtoje su palapinėm arba be jų (tuo atveju reikėtų pasirūpinti kokia nors kita stogo forma). Rašykit ką galvojat. Ar daug atsirastų norinčiu. Sūlykit vietą laiką. Pažadu atsivežt gitarą.

Vieta Stephen F Austin State Park

Dalyvių registracija
Važiuojančių sąrašas pateikiamas žemiau jei savęs ten nematot tai duokit žinot įtrauksim.

Atvažiuoja penktadienį
Code:

Virgis          1                          1
Asta            2           1
Siga            2                          2
Evelina         2                          1
Daiva           1                          2
Kristina        2                          1

Atvažiuoja šeštadienį
Code:

Is saraso isbraukit Kristina Crying . Smagaus savaitgalio ...
Siga
#179 Posted : Tuesday, April 14, 2009 1:35:18 PM
Sponsorius

Kristina wrote:

Is saraso isbraukit Kristina Crying . Smagaus savaitgalio ...

Na bet gi kodel, Kristina? Confused
Tikrai tikejomes, kad jus galesit sudalyvauti...
Siga
#180 Posted : Tuesday, April 14, 2009 1:36:16 PM
Sponsorius

Auu, gal dar atsiras norinciu sudalyvauti?
Tautieciai, kur jus???
Users browsing this topic
Guest
12 Pages «<7891011>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui