Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

DVD sale'as Options
Evelina
#1 Posted : Tuesday, January 20, 2009 9:38:13 PM
Rank: Gold Member

pareklamuosiu Barnes & Noble Smile

iki 2.3 jie turi buy 2 get 3rd free DVD ispardavima. jie ant kruvos geru filmu numete kainas tai liuks, o dar kai vienas filmas nemokamai gaunamas, tai is viso svente, siuntimas nieko nekainuoja kai uzsakymas yra virs 25 doleriu... cia websaitas

smagaus ziurejimo. Cool
Sponsor  

Asta
#2 Posted : Tuesday, March 10, 2009 4:57:24 PM
Rank: Silver Member

Radau koncerta ThumbsUp , kuri labai noriu isigyti, bet ant disko parasyta ,kad tai dvd palCursing .
Tad turiu toki klausimeli: ar kas zinot kas ka reiskia tiksliai " DVD PAL"? Ar tiems dvd diskams reikalingi specialus dvd grotuvai ar jie veikia ant visu?....Confused Kaip man reikia suzinoti ar tas diskas veiks ant musu grotuvo?.....Sneaky

HELP!!!Sad
Mune
#3 Posted : Tuesday, March 10, 2009 7:38:17 PM

Asta wrote:
Radau koncerta ThumbsUp , kuri labai noriu isigyti, bet ant disko parasyta ,kad tai dvd palCursing .
Tad turiu toki klausimeli: ar kas zinot kas ka reiskia tiksliai " DVD PAL"? Ar tiems dvd diskams reikalingi specialus dvd grotuvai ar jie veikia ant visu?....Confused Kaip man reikia suzinoti ar tas diskas veiks ant musu grotuvo?.....Sneaky

HELP!!!Sad

PAL sistema skitra europai, us naudoje NTSF taigi per comap net neabejoju kad matysi, o dvd grotuvo tai reike kad grotu DIVX formata, vienu zodziu jei senas (senu as laikau bent metu senumo) dvd grotuvas tai nemanau kad gros.

P.S. Ir galima paprasyti pas piratys gal jie suras tavo norima koncerta
Asta
#4 Posted : Tuesday, March 10, 2009 8:03:51 PM

Crying Cursing Crying
as tai zinojau apie video magnetofonus su PAL systema bet apie dvd -tai neteko...Cursing
Reikes pasitikrinti musu dvd,bet manau kad "zuvo mano karalyste'' ir " ne tau Martynai melynas dangus"Crying .....

Tai kad diskus as radau,tik nezinau ar verta dabar pirktiCrying ....
Benefit performance in a circle of friends Vol.1 - Toto Cutugno / Benefis v krugu druzej Vol.1 - Toto Cutugno (DVD PAL) NO SUBTITLES
Benefis v krugu druzej 2 - Toto Cutugno (DVD PAL)NO SUBTITLES (2007)

Nenuraminai manes si karta tu,Ramunai...Crying
Mune
#5 Posted : Tuesday, March 10, 2009 8:20:31 PM

Asta wrote:
Crying Cursing Crying
as tai zinojau apie video magnetofonus su PAL systema bet apie dvd -tai neteko...Cursing
Reikes pasitikrinti musu dvd,bet manau kad "zuvo mano karalyste'' ir " ne tau Martynai melynas dangus"Crying .....

Tai kad diskus as radau,tik nezinau ar verta dabar pirktiCrying ....
Benefit performance in a circle of friends Vol.1 - Toto Cutugno / Benefis v krugu druzej Vol.1 - Toto Cutugno (DVD PAL) NO SUBTITLES
Benefis v krugu druzej 2 - Toto Cutugno (DVD PAL)NO SUBTITLES (2007)

Nenuraminai manes si karta tu,Ramunai...Crying

Uzjauciu LOL , maciau walmarte dvd grotuva kuris groje DIVX uz 39.99 tai sakyciau jog nedaug.
Siga
#6 Posted : Tuesday, March 10, 2009 8:44:31 PM
Sponsorius

Mune wrote:
PAL sistema skitra europai, us naudoje NTSF taigi per comap net neabejoju kad matysi, o dvd grotuvo tai reike kad grotu DIVX formata, vienu zodziu jei senas (senu as laikau bent metu senumo) dvd grotuvas tai nemanau kad gros.

Nemanau, kad cia turi ka bendro su DIVX formatu.
As turiu du Samsung DVD grotuvus (skirtingu modeliu). Ant vieno uzdetas DIVX antspaudas, bet jis negroja PAL disku. O ant antro nera DIVX uzraso, taciau jis groja tiek PAL, tiek NTSC.
Reikia turbut tik nusinesti PAL diska su savim i parduotuve, perkant grotuva, ir patikrinti.
Mune
#7 Posted : Wednesday, March 11, 2009 7:05:23 AM

Siga wrote:

Nemanau, kad cia turi ka bendro su DIVX formatu.
As turiu du Samsung DVD grotuvus (skirtingu modeliu). Ant vieno uzdetas DIVX antspaudas, bet jis negroja PAL disku. O ant antro nera DIVX uzraso, taciau jis groja tiek PAL, tiek NTSC.
Reikia turbut tik nusinesti PAL diska su savim i parduotuve, perkant grotuva, ir patikrinti.

Visu pirma atsiprasau kad ne tais raides parasiau, taciau kaip matau suprato minty LOL . Antra as nesakau kad esu dvd grotuvu zinovas, todel manau perkant dvd reike pasiskaityti ka ten raso ar groje PAL ar ne, viskas turetu buti parasyta.
Asta
#8 Posted : Wednesday, March 11, 2009 6:31:26 PM

Na Ramunai tu visai cia susukai mano maza makauleHuh ...Net nebezinau ka irdarytiAngry ...
Mune
#9 Posted : Wednesday, March 11, 2009 7:49:38 PM

Asta wrote:
Na Ramunai tu visai cia susukai mano maza makauleHuh ...Net nebezinau ka irdarytiAngry ...

O ka daryti? issikasti savo dvd grotuvo popieras ir skaityti ka raso LOL arba pasiklausti googles Confused
Mune
#10 Posted : Thursday, March 12, 2009 11:46:49 AM

Ar pavyko kas nors???????????Confused Confused Confused
Asta
#11 Posted : Friday, March 13, 2009 4:54:56 PM

Mune wrote:
Ar pavyko kas nors???????????Confused Confused Confused

Tai kad neteko ilysti i mano popieriusSad ....Bet nutarem vis delto pirkti tuos dvd...Blogiausiu atveju yra du iseities budai: pirkti nauja dvd grotuva arba radau internete ,kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus Cursing ....
Mune
#12 Posted : Friday, March 13, 2009 5:09:20 PM

Asta wrote:

Tai kad neteko ilysti i mano popieriusSad ....Bet nutarem vis delto pirkti tuos dvd...Blogiausiu atveju yra du iseities budai: pirkti nauja dvd grotuva arba radau internete ,kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus Cursing ....

Pati gali tai pasidaryti, as tau surasiu info, tai tikrai nesudetinga, ir sutaupysi $$$$$$$$$.
Asta
#13 Posted : Friday, March 13, 2009 5:14:13 PM

Mune wrote:
Asta wrote:

Pati gali tai pasidaryti, as tau surasiu info, tai tikrai nesudetinga, ir sutaupysi $$$$$$$$$.

ThumbsUp Busiu tau skolinga RollEyes ....
Mune
#14 Posted : Friday, March 13, 2009 9:48:27 PM

Asta wrote:

ThumbsUp Busiu tau skolinga RollEyes ....

Tik nepamiršk.

P.S. aš kaip Krikštatėvis gal ateis diena kai man reikės tavo pagalbos BigGrin
rasco
#15 Posted : Saturday, March 14, 2009 10:42:47 AM

Ale kiek daug zmoniu tau skolingi!LOL LOL LOL
Mune
#16 Posted : Saturday, March 14, 2009 12:14:13 PM

rasco wrote:
Ale kiek daug zmoniu tau skolingi!LOL LOL LOL

Tik niekam nesakįk, nes Krikštatėvio rūstįbę užsitrauksi LOL LOL LOL
rasco
#17 Posted : Saturday, March 14, 2009 12:17:18 PM

taigi jau beveik uzsitraukemLOL LOL LOL
Mune
#18 Posted : Saturday, March 14, 2009 12:21:51 PM

Asta wrote:
kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus Cursing ....

Prisipazystu dar tokio dalyko neteko daryti taciau prisirinkau info, ir neturetu buti sudetinga, tik reikes daug laiko, ir nemazai blanck dvd sugadinimui LOL

Pries pradedant aiskinta ka ir kaip daryti pora klausimu:
1 Ar turit compe dvd rewritable?
2 jei turit ar turit blanck dvd? nes tu gali reiketi nemazai.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui