|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
pareklamuosiu Barnes & Noble  iki 2.3 jie turi buy 2 get 3rd free DVD ispardavima. jie ant kruvos geru filmu numete kainas tai liuks, o dar kai vienas filmas nemokamai gaunamas, tai is viso svente, siuntimas nieko nekainuoja kai uzsakymas yra virs 25 doleriu... cia websaitassmagaus ziurejimo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/29/2008 Posts: 113 Points: 339 Location: Katy,TX
|
Radau koncerta  , kuri labai noriu isigyti, bet ant disko parasyta ,kad tai dvd pal  . Tad turiu toki klausimeli: ar kas zinot kas ka reiskia tiksliai " DVD PAL"? Ar tiems dvd diskams reikalingi specialus dvd grotuvai ar jie veikia ant visu?....  Kaip man reikia suzinoti ar tas diskas veiks ant musu grotuvo?..... HELP!!!
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Asta wrote:Radau koncerta  , kuri labai noriu isigyti, bet ant disko parasyta ,kad tai dvd pal  . Tad turiu toki klausimeli: ar kas zinot kas ka reiskia tiksliai " DVD PAL"? Ar tiems dvd diskams reikalingi specialus dvd grotuvai ar jie veikia ant visu?....  Kaip man reikia suzinoti ar tas diskas veiks ant musu grotuvo?..... HELP!!! PAL sistema skitra europai, us naudoje NTSF taigi per comap net neabejoju kad matysi, o dvd grotuvo tai reike kad grotu DIVX formata, vienu zodziu jei senas (senu as laikau bent metu senumo) dvd grotuvas tai nemanau kad gros. P.S. Ir galima paprasyti pas piratys gal jie suras tavo norima koncerta
|
|
|
|
|
as tai zinojau apie video magnetofonus su PAL systema bet apie dvd -tai neteko... Reikes pasitikrinti musu dvd,bet manau kad "zuvo mano karalyste'' ir " ne tau Martynai melynas dangus"  ..... Tai kad diskus as radau,tik nezinau ar verta dabar pirkti  .... Benefit performance in a circle of friends Vol.1 - Toto Cutugno / Benefis v krugu druzej Vol.1 - Toto Cutugno (DVD PAL) NO SUBTITLES Benefis v krugu druzej 2 - Toto Cutugno (DVD PAL)NO SUBTITLES (2007) Nenuraminai manes si karta tu,Ramunai...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Asta wrote: as tai zinojau apie video magnetofonus su PAL systema bet apie dvd -tai neteko... Reikes pasitikrinti musu dvd,bet manau kad "zuvo mano karalyste'' ir " ne tau Martynai melynas dangus"  ..... Tai kad diskus as radau,tik nezinau ar verta dabar pirkti  .... Benefit performance in a circle of friends Vol.1 - Toto Cutugno / Benefis v krugu druzej Vol.1 - Toto Cutugno (DVD PAL) NO SUBTITLES Benefis v krugu druzej 2 - Toto Cutugno (DVD PAL)NO SUBTITLES (2007) Nenuraminai manes si karta tu,Ramunai... Uzjauciu  , maciau walmarte dvd grotuva kuris groje DIVX uz 39.99 tai sakyciau jog nedaug.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Mune wrote:PAL sistema skitra europai, us naudoje NTSF taigi per comap net neabejoju kad matysi, o dvd grotuvo tai reike kad grotu DIVX formata, vienu zodziu jei senas (senu as laikau bent metu senumo) dvd grotuvas tai nemanau kad gros.
Nemanau, kad cia turi ka bendro su DIVX formatu. As turiu du Samsung DVD grotuvus (skirtingu modeliu). Ant vieno uzdetas DIVX antspaudas, bet jis negroja PAL disku. O ant antro nera DIVX uzraso, taciau jis groja tiek PAL, tiek NTSC. Reikia turbut tik nusinesti PAL diska su savim i parduotuve, perkant grotuva, ir patikrinti.
|
|
|
|
Siga wrote: Nemanau, kad cia turi ka bendro su DIVX formatu. As turiu du Samsung DVD grotuvus (skirtingu modeliu). Ant vieno uzdetas DIVX antspaudas, bet jis negroja PAL disku. O ant antro nera DIVX uzraso, taciau jis groja tiek PAL, tiek NTSC. Reikia turbut tik nusinesti PAL diska su savim i parduotuve, perkant grotuva, ir patikrinti.
Visu pirma atsiprasau kad ne tais raides parasiau, taciau kaip matau suprato minty  . Antra as nesakau kad esu dvd grotuvu zinovas, todel manau perkant dvd reike pasiskaityti ka ten raso ar groje PAL ar ne, viskas turetu buti parasyta.
|
|
|
|
|
Na Ramunai tu visai cia susukai mano maza makaule  ...Net nebezinau ka irdaryti  ...
|
|
|
|
Asta wrote:Na Ramunai tu visai cia susukai mano maza makaule  ...Net nebezinau ka irdaryti  ... O ka daryti? issikasti savo dvd grotuvo popieras ir skaityti ka raso  arba pasiklausti googles
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tai kad neteko ilysti i mano popierius  ....Bet nutarem vis delto pirkti tuos dvd...Blogiausiu atveju yra du iseities budai: pirkti nauja dvd grotuva arba radau internete ,kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus  ....
|
|
|
|
Asta wrote:Tai kad neteko ilysti i mano popierius  ....Bet nutarem vis delto pirkti tuos dvd...Blogiausiu atveju yra du iseities budai: pirkti nauja dvd grotuva arba radau internete ,kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus  .... Pati gali tai pasidaryti, as tau surasiu info, tai tikrai nesudetinga, ir sutaupysi $$$$$$$$$.
|
|
|
|
|
Mune wrote:Asta wrote:Tai kad neteko ilysti i mano popierius  ....Bet nutarem vis delto pirkti tuos dvd...Blogiausiu atveju yra du iseities budai: pirkti nauja dvd grotuva arba radau internete ,kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus  .... Pati gali tai pasidaryti, as tau surasiu info, tai tikrai nesudetinga, ir sutaupysi $$$$$$$$$.  Busiu tau skolinga  ....
|
|
|
|
Asta wrote: Busiu tau skolinga  .... Tik nepamiršk. P.S. aš kaip Krikštatėvis gal ateis diena kai man reikės tavo pagalbos
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
Asta wrote:kad yra firmos kurios perrasineja diskus i "amerikieciu" sistema.Tik kad tai vel papildomos islaidos bus  .... Prisipazystu dar tokio dalyko neteko daryti taciau prisirinkau info, ir neturetu buti sudetinga, tik reikes daug laiko, ir nemazai blanck dvd sugadinimui Pries pradedant aiskinta ka ir kaip daryti pora klausimu: 1 Ar turit compe dvd rewritable? 2 jei turit ar turit blanck dvd? nes tu gali reiketi nemazai.
|
|
|
|
Guest
|