|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
na va, Rasco pastebejo kad filmus per TV ziuret yra tikra nesamone nes ten prikista reklamu kas 10 minuciu jei ne dazniau. pilnai sutinku. as irgi negaliu pakest tu programu bet va per PBS (Public Broadcast station -- Channel 8, vietinis kanalas) sekmadienio vakarais rodo Masterpiece theater. ne kiekviena savaite tai reikia pasitikrinti programa bet ju filmai (ypac apie "senovine" Anglija) tai liuksiniai. ten nebuna nei vienos reklamos per visa filma, tik filmo pradzioj ir gale, ir tai ne apie skalbimo miltelius o kokius nors renginius ir kitas programas. zodziu, labai rekomenduoju pasiziuret. o del Jane Eyre, senesnio pastatymo nelabai pamenu, nes buvau klecke kai ziurejau o cia naujesio 'reklama' YouTubedar pagirsiu Jane Austen "Persuasion" nauja pastatyma irgi YouTubeir North & South ir dar YouTubeVisos meiles istorijos  bet labai grazios.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:(Public Broadcast station -- Channel 8, vietinis kanalas) O jei pas mane rodo 8-1, kazin ar as galiu matyti, o gal per 8-2 ???
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
je turetu eit. ten jie turi pora kanalo "versiju" bet pagrinde viskas tas pats. viena versija lygtai HD...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Nu as tai visai issiziojus kokia - parasiau atsakyma temoj Sventes!!
|
|
|
|
 nu tai negali visko is karto apziuret 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
nu tai va, rasykim cia 
|
|
|
|
Gal koki filma kas gera neseniai ziurejot? Parekomenduokit
|
|
|
|
ar aplamai ar kino teatre?
|
|
|
|
Apskritai... namie ar teatre, nesvarbu... Noriu paziuret koki gera filma, bet kad jau mano fantazija isseko... Aisku, visi idomus daugiau ar maziau, kai pradedi ziuret, bet noriu paziuret gera koki... "Griebianti"
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
rasco wrote:Apskritai... namie ar teatre, nesvarbu... Noriu paziuret koki gera filma, bet kad jau mano fantazija isseko... Aisku, visi idomus daugiau ar maziau, kai pradedi ziuret, bet noriu paziuret gera koki... "Griebianti" Transsiberian, felon, slumdog millionair, fantastikos ven the erth stod still (1957 geras buvo) ir 2008 nieko.
|
|
|
|
as ka tik paziurejau "A good woman" ir man patiko dar toks nieko buvo "Wives and daughters" bet labai ilgas Les Miserables su Liam Neeson Under the Tuscan sun -- moteriskems labai sauletas siltas filmas Chocolat su Johnny Depp ir Juliete Binochet Finding Neverland irgi su Depp Sleepy Hollow -- Tim Burton filmas irgi su Depp ir nors turi buti "gasdinanti" istorija man tai labai linksmas  Nightmare before Christmas -- irgi Tim Burton filmas Shawshank redemption The Green mile Far and away Love in the time of cholera (dar nemaciau, nes skaitau knyga bet labai isgirtas vienos drauges) Hidalgo Kingdom of heaven Hero -- martial arts bet mane labai suzavejo Don Juan de Marco A walk in the clouds Die Hard su Bruce Willis
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
O mes siandien visa seimyna nusprendem apsilankyt kino teatre  ( po labai labai labai ilgu metu pertraukos ) ir ziurejom Bedtime Stories su Adam Sandler tai ir Lukui ir mamai, ir tetei patiko, tad nusprendem kiekviena savaite apsilankyt ir koki nors filma paziuret
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
O mes va paziurejom "Chronicles of Narnia" antra filma. Ir man, ir vaikams patiko "Wall-e" man labai patiko - kvatojau is sirdies. Bet kad mano vaikai buvo ne juokais persigande, dukra jau po 10 minuciu atsisake ilgiau saleje sedeti
|
|
|
|
je man Wall-E irgi patiko 
|
|
|
|
As nemaciau Wall-e... Bet visi sako, kad geras... Reiks paziuret.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasco wrote:As nemaciau Wall-e... Bet visi sako, kad geras... Reiks paziuret.
mano tevukam nepatiko nors seip musu skonis labai sutinka. oi dar geras yra Eastern Promises su Viggo Mortensen (ten apie mafija tai ziaurus filmas is tos puses bet man patinka aktorius ir pats filmas irgi geras)... History of Violence su Viggo irgi patiko nors irgi smurto yra ir as ne fane... bet vel, Viggo ir istorija... Schindler's list irgi vienas is tokiu kurie superiniai geri bet nesinori ziuret daugiau nei karta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Guest
|