Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

3 Pages <123
Diplomai Options
Evelina
#41 Posted : Thursday, October 30, 2008 9:30:42 AM
Rank: Gold Member

del kalbos as nelabai jaudinausi nes nuo 5 klases mokiausi ir teko metus cia Amerikoj pasimokyt dar vidurinej bunant... bet aplamai tai kad nebutu taip baisu, univeruose yra daug uzsienieciu kurie irgi nevaldo kalbos idealiai ir net paskaitose kur as destau, kai as panaudoju koki zodeli, patys amerikonai klausia "ka tas reiskia?" bet aplamai jeigu baugina terminologija, ja ikasi greitai ir sakau, jei klausi profu, tai tikrai pades.

kai istojau i doktarantura as zinojau kad "pakeliui" i phd reikes paruost ir magistro teze. zinau kad yra programu kuriose gali islaikyt egzus vietoj tezes bet mums neduoda tokia galimybe o be to man patinka tyrimai ir baigus magistra savo teze galima bandyt issiut i moksliniu zurnalus ir jei tavo darba priims, tai bus didelis pliusas ant tavo resiume Smile
rasco
#42 Posted : Monday, November 03, 2008 10:43:37 AM

Tai va, Evelina, del rekomendaciju... Atsimeni, kalbejom cia kazkurioj temoj... Nieks is mano buvusiu uniku ir darbo nenori rasyt, liepe paciai susikurtLOL LOL LOL ir jiems atsiust...Pasirasys tipo, ir atsius manLOL LOL LOL Tai dabar kuriu pasakas apie save.Blink
Evelina
#43 Posted : Monday, November 03, 2008 4:47:00 PM

Laugh nu cia tikrai lietuviskai Laugh nu tai ir rasyk kad esi patikima, kurybinga, aistringa moklsu srity ir tt ir pan... liuks Wink
rasco
#44 Posted : Monday, November 03, 2008 5:07:45 PM

Jo, lietuviska...ThumbDown Visi teisinasi, kad labai uzsieme, tai dar mane priverte kalta jaustis, kad sutrukdziau ju darbus!!!Scared LOL Nu tik tarybika taip gali. Vienas destytojas tai isvis, nemka kompu naudotis, net e-mailo neturi... Ir paskritai, labai blogai, kai zmonems nera tiksliai apibreztos ju pareigos. Dirbau mokykloj, ir zn: lyg tai pareigybes sunumeruotos dokumente, bet jau TOKS ABSTRAKTUMAS JU!!!! Pagal jas, i tavo pareigas ieina beveik VISKAS, ka zmogus gali darbe daryt (isskyrus gimdyma galScared )...
Nu, kada nors ten reikalai pageres. Tikiu.Smile
Evelina
#45 Posted : Monday, November 03, 2008 6:26:12 PM

nu bet is kitos puses, pasirasysi sau liuksines rekomendacijas, pazymesi tik tai ka nori ir nereiks jaudintis kad privarys apie tave kokiu negeru dalyku... o cia raso ir negeras rekomendacijas...
rasco
#46 Posted : Tuesday, November 04, 2008 10:39:33 AM

Tai kad as visada buvau tik gera!LOL LOL LOL LOL
Evelina
#47 Posted : Tuesday, November 04, 2008 9:14:56 PM

aha... mes visi visada tiktai geri... RollEyes
Kristina
#48 Posted : Tuesday, November 04, 2008 9:18:01 PM

Ir Kristina prisijungs Smile Taip , ir man taip pat reikejo paciai viska parasyt ir nusiust i Lietuva ( reikejo del praktikos atlikimo tai padaryt ) , tai pati sukuriau ,nusiuncau ir paskui man is Lietuvos atsiunte su visais parasais ir anspaudais BigGrin
Evelina
#49 Posted : Tuesday, November 04, 2008 9:19:57 PM

kokie saunuoliai tie lietuviai Laugh
Users browsing this topic
Guest
3 Pages <123
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui