|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Kokie skirtumai dirbant dideleje kompanijoje ir mazoje ? Kas galit papasakot is savo patirties. Na maza tarkim skaitait iki 50 ar 100 zmoniu o didele >1000 gal ? Kiek zinau draudimai sveikatos didesnese geresni ? O kaip su poziuriu i pati darbuotoja ? Pridekit nuo saves kas ka turit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Man teko dirbti tik didesnese kompanijose(Estee Lauder, Hilton...) as kazkaip ir toliau jose ieskosiu darbu. Taip, kur kas geresniu draudimus gali gauti, be to 401K paketai geresni ir kompanijos akciju gali isigyti(dazniausiai po vienu metu darbo stazo) Del poziurio i zmogu , tai priklauso ir nuo kolektyvo kuriame dirbi. Aisku kompanijoje tai gal ir susilieji su visa mase, bet juk yra atskiri skyriai ir ten zmoniu kiekis buna mazesnis. As manau kad dar priklauso ir nuo zmogaus bendravimo su aplinkiniais. As kazkaip daugiau matau pliusu didesnese kompanijose, bet zinau kad kartais iskilti karjeros laiptais lengviau mazesneje. O po to ziureti darbo didesneje kompanijoje. Nors tai irgi priklauso nuo aplinkybiu. As tik galiu patarti daznai nekeisti darbu, turiu omenyje isdirbti vienoje vietoje 3-4 metus, cia jie ziuri i tavo lojeluma ir atsakomybe darbui.
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
Pritariu RitaE kompentaram.... nesvarbu didele ar maza kompanija, svarbu - kas dirba, t.y. kokie zmones, koks kolektyvas ir koks pagrindiniu sefu lozungas...Kartais net mazoje zmones tokie gali buti nevyke, kad dirbt nesinores, o ka jau kalbet apie bendravima... Viskas priklauso nuo aplinkiniu, ir aisku nuo saves paties!!! Kaip elgsies - taip ir i tave ziures... Teko dirbt ir mazose ir didelese kompanijose. Drasiai galiu sakyt, kad daugeliu atveju priklauso nuo paties - kaip save pateiksi ir kaip elgsies su aplinkiniais... nes kaip ten sako, nera blogo boso - jo tik paziuros nuo tavuju skiriasi
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Aš pridėčiau dar vieną kategoriją firmų, kurios yra vidutinio dydžio nuo 1000 iki 5000 tūkstančių darbuotojų. Čia amerikėj neturiu patirties kaip firmos skiriasi viena nuo kitos, nes kaip čia givenu dirbu tik vienoj vidutinio dydžio firmoj, tačiau teko girdėti iš draugų, kad mažos ir didelės firmos turi savų trukumų, o vidutinė kaip ir per vidurį. Aš ben jau kol kas esu patenkintas savo darbo ir artimiausiu metu nežadu jo keisti. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Guest
|