|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Vilija wrote: Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginot  O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini  Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu. Labutis, mano vyras surado parduotuves adresa: Sasha's Gourmet Russian Market7817 Rockwood Ln Austin, TX 78757 (512) 459-1449 Sekmes, lauksim atsiliepimu
|
|
|
|
|
Vilija wrote: Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginot  O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini  Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu. dar prisiminiau, kad Randals parduotuveje esu radusi mazucio spausto lietuvisko balto- varskes surio; bet tai buvo pries du metus, tai nezinau ar jie dar vis turi, jei ieskosi tai ziureki prie daugiau egzotisku suriu: kur feta, brie ir t.t
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
As tai labai silkes pasiilgau.. Ar jie turi?
|
|
|
|
|
rasco wrote:As tai labai silkes pasiilgau.. Ar jie turi? turi turi, ir sokoladiniu sureliu  ar prisimeni? ir lietuvisko Olandisko surio ir bandeliu su aguonomis ir medziotoju desreliu ir visokiu kitokiu smulkmenu. As manau, kad tu net gali ko nors uzsiprasyti is Lietuvos, ir jei tiekeja sgales gauti tai parduotuvei tik nauda
|
|
|
|
|
taip taip silkes tai as visada pasiilgstu, galiu tau seile pavarvinti- as siandien darysiu silke darzoviu patale(su brokeliais)Patikek ir tave pasikviesciau jeigu atidumtum iki Dallaso. man patinka Lietuviska kompanija prie lietuvisko stalo.( ir tie leituviai kurie ivertina lietuviskus patiekalus ir pastangas) mes gyvendami NY, NJ daznai susiburdavome prie cepelinu, saslyku, pupeliu salotu  Lek i parduotuve ir parasyk kaip patiko ir ka radai...Sekmes
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Oi kaip faina... Kita savaite vaziousim i ten. Svarbiausia, kad silkes yra
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Mes silkę perkam iš Spec's tik reikia užsakyti iš pagrindinio sandėlio nes ne visos parduotuvės turi. Yra toks stebuklingas žodis "Matjes" nelabai žinau ką reiškia bet jei ieškosit "Fillets of Herring in oil" ir ten bus tas stebuklingas žodis "Matjes" tai galit drąsiai pirkiti tikras reikalas. Truputėlį sūrokos bet kai Reda reikalus patvarko tai gali pirštelius nusilaižyti. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Nu kad matytumet, kaip as seile varvinu...  Kazkuri is dvieju pasiulymu ivykdysiu sia savaite ir parasysiu, kaip sekesi  ..
|
|
|
|
Rank: Member
|
RitaE wrote:Labutis, mano vyras surado parduotuves adresa: Sasha's Gourmet Russian Market7817 Rockwood Ln Austin, TX 78757 (512) 459-1449 Sekmes, lauksim atsiliepimu Didelis didelis dekui. Reikes savaitgali nulekt.
|
|
|
|
|
Sekmes tau ir skanaus! na, o as dumiu i Chikaga, taip kad tikiuosi bus gana geras maisto pasirinkimas.
|
|
|
|
Tik nepabek is forumo  ...
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
na matau forumas nemiega.  O as kaip tik silkes siandien valgiau,drauge is Cikagos atveze,vadinas silkiu file aliejuje. Nu kad prisikirtau iki soties,tik va dabar labai troskina  . Pas Sasha yra skaniu silkiu kartais,turetu pries sventes uzsivezti daugiau. Nu jo galima ir uzsiprasyti kad parveztu. Jeigu kas neturit kaip atvaziuot i Austina ar nera laiko pabandykit sakytis prekiu per websaita,mano isbandytas www.valgiai.com arba www.lietuvele.com. Siuntimas nera smarkiai brangus. Yra net bankuchenu skaniu.  Pabandykit, tikrai sviezios prekes ir ipakuotos saugiai kad nesuduztu.
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Valgiai.com sakociai  . Pernai du kartus pirkom, laukiu siu kaledu, gal vel pasirodys  . Sviezut sviezuteliai !
|
|
|
|
|
kondensuoto pieno gal ir yra pas Sasha,bet siaip jo galima nusipirkt ir kitur. PVZ. central market arba whole foods,vadinas sweetened condensed milk.
|
|
|
|
|
rasco wrote:Tik nepabek is forumo  ...  , kaip pasakei taip jau ir padarysiu As gal kuri laika atsitrauksiu, nes bus daug iskraustymo, bet po to tai jau jusu nepaliksiu ramybeje Laikykites!!!!Gyvuokit
|
|
|
|
cha cha  O kada issikraustai?
|
|
|
|
|
Sveiki, as Daiva ir Austine su seima gyvename 5 metus.
|
|
|
|
Labas Labai malonu, kad prisijungei prie musu
|
|
|
|
|
Va ir Daiva pasirode.
|
|
|
|
|
Sveiki, lapkricio 22d., 18:00 Domain prekybos centre (North) bus Kaledines eglutes atidarymas ir dainuos Jordin Sparks (is American Idol). Labai gera dainininke, galite paziuret You Tube. As busiu ten ir kitos mano drauges lietuves. Galime ten susitikt jei kas turi noro.
|
|
|
|
Guest
|