|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Kas gyvenate Austine atsiliepkite cia. Susiskaiciuosime ir susibegsime gal kuria diena  /
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Mes gyvenam San Marcos..Netoli, galim susibegt 
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Negi nera daugiau Lietuviu is Austino ? Nesitiki ](*,)
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Kad gal ir nera daug... Nepopuliarus Teksasas lietuviu tarpe..
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Labas labas, yra cia lietuviu, truputi issibarste, vis kur nors susitinku netiketose vietose per metu metus! Mano vardas Giedre, as cia 11 metu. Rytoj isskrendu atostogauti, busiu gale spalio, galim susibegti tada!
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
VytasZ wrote:Negi nera daugiau Lietuviu is Austino ? Nesitiki ](*,) zinau kad gyvena bent 3 lietuviskai nesnekancios seimos kurios visgi dalyvauja, karts nuo karto, musu renginiuose nes ju proteviai is lietuvos... tai pat zinau kad yra dar 2 seimynos su mazais vaikais, tai manau kad kai tik juos pasieks zinios apie sita portala, jie prisistatys 
|
|
|
|
Rank: Member
|
Sveiki,
manau Austine yra daugiau lietuviu nei mums atrodo. Kaip Giedre sake visi yra issibarste, tad tikekimes laikui begant musu burys gauses ir viena grazia diena visi susibegsim.
|
|
|
|
|
Vau pagaliau suradau! As jau metai kaip UT Austin studente ir dar ne vieno tautiecio Austine nesutikau! Girdejau, yra dar bent du lietuviai besimokantys UT Austin, bet kol kas neteko susipazinti. Gyvenu Austine, tad butu nuostabu jei kur nors netoliese pavyktu suorganizuoti lietuviu susitikima! Tiesa, jeigu kas nors dar nebuves : Sasha's Gourmet Market turi visokiausiu lietuvisku skanestu - duonos, sureliu, surio, silkes ir "Svyturio" alaus 
|
|
|
|
WOW! Cia tai geras!!! Nei girdet negirdejau!!!! Aciu uz informacija  .
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
Inga wrote:As jau metai kaip UT Austin studente ir dar ne vieno tautiecio Austine nesutikau! Girdejau, yra dar bent du lietuviai besimokantys UT Austin, bet kol kas neteko susipazinti.
labas as Houston'e bet vistiek, studentai net per kelis simtus myliu traukia  ka studijuoji? kaip su finansais mokslams? pasidalink ispudziais ir patirtim (gal mokslu skyrelyje?) manau ne man vienai butu ne pro sali isgirst kaip studentaujama cia 
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Inga wrote:Vau pagaliau suradau! As jau metai kaip UT Austin studente ir dar ne vieno tautiecio Austine nesutikau! Girdejau, yra dar bent du lietuviai besimokantys UT Austin, bet kol kas neteko susipazinti. Gyvenu Austine, tad butu nuostabu jei kur nors netoliese pavyktu suorganizuoti lietuviu susitikima! Tiesa, jeigu kas nors dar nebuves : Sasha's Gourmet Market turi visokiausiu lietuvisku skanestu - duonos, sureliu, surio, silkes ir "Svyturio" alaus  Labas Inga, kaip gerai kad cia lietuvaiciai vis uzklysta. As pries du metus gyvenau Austin ir nieko nesuradau. Kaip tik isvaziavau, tai mano drauge susipazino su lietuvaite bibliotekoje. As pabandysiu susisiekti su savo drauge Maggie, ir gal kartais dar ta lietuvaite prigriebsime. Tarp kitko as savo draugeliai issiunciau sita puslapi ir prasiau kad tai lietuvaitei perduotu- na, as kad ir ne zemaite bet vis tiek dar esu uzsispyrusi surast ta lietuviu seimynele
|
|
|
|
|
Sveiki visi, viena pazistama is Houstono nurode si websaita. Tai vis del to yra Austine lietuviu.  Mano vardas Inga. Cia gyvenu jau 8 metai. Pazistu Giedre labai gerai,kartu svenciam Kucias ir susibegam kartais. Turiu dar dvi drauges lietuves Inga(aha,kaip ir mano vardas) ir Lina. Tai kol kas pacios artimiausios drauges,visada svenciam sventes kartu, kepam barbekiu,kugeli ir t.t.  Sashos parduotuve tikrai nebloga,as nekarta ten prekinaus. Tik patarimas-atidziau ziureti i galiavimo datas. Pats Sasha labai fainas ir kalba rusiskai. Geriems pirkejams duoda nuolaidu korteles. PS. Inga is UT parasyk man e-mail'a, prie progos galim susitikt.
|
|
|
|
|
ai tiesa dar pazistu viena lietuve Daiva,jinai irgi senokai cia gyvena. Dar neteko susitikt bet palaikom rysius. Ir dar ... Barbara Clow bando sukurti lietuviu bendruomene Austine ir tautiniu sokiu kolektyva. Jinai jau yra surinkusi bent 10 Austino lietuviu. Parasykite jai ir papildykite sarasus barbclow@hotmail.com. Ikiukas
|
|
|
|
Gal, Ingut, zinai ka nors lietuvisko San Marcos?
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
ingyta wrote:ai tiesa dar pazistu viena lietuve Daiva,jinai irgi senokai cia gyvena. Dar neteko susitikt bet palaikom rysius. Ir dar ... Barbara Clow bando sukurti lietuviu bendruomene Austine ir tautiniu sokiu kolektyva. Jinai jau yra surinkusi bent 10 Austino lietuviu. Parasykite jai ir papildykite sarasus barbclow@hotmail.com. Ikiukas as manau kat tu pazysti ta pacia Daiva kaip ir mano drauge Maggie is Austino. Jei tu turi upo ir laiko tai pabandyki su ja susisiekti. Kartais pasaulis buna labai mazas
|
|
|
|
Ne...nepazistu Daivos....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginot  O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini  Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu.
|
|
|
|
|
rasco wrote:Gal, Ingut, zinai ka nors lietuvisko San Marcos? O tau reiketu jungtis prie Austino kompanijos, juk San Marcos visai salia. Ir jei kazko nemaisau tu i Austina vazineji del mokslu? Ar as cia visai jau i lankas pjaunu
|
|
|
|
Ne ne...nevaziouju i Austin del mokslu, cia gi mes turim universiteta  ...
|
|
|
|
Guest
|