|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Taigis vyrai, alkoholizmo nepropaguosim, bet bandykim pasidalinti patirtimi. Čia alaus rušių devynios galybės visų neišragausi. Norėjau paklausti kokios rūšies vietinį alų gurkšnojat ir kuris iš jų artimesnis Švyturiui ar kitam tikram alui, nes BudLight tai alum vadint neišeina. Aš bandžiau gerti Shiner žinau Arūnas mėgsta Tequiza. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Tai kuris pas tave #1 neskaitant Budweizerio? Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
|
Nesivysto diskusija. Gal ir gerai, Lietuviai Teksase alaus negeria Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
muset prie gero Lietuvisko priprate cia nelabai kimba... 
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
Vietiniai aisku uz Bud Light galva gali guldyt ir sako kad nusigert net eina nuo jo  Kas keista net man, merginai  Jei taip apsimest, kad ner pardese importinio alaus, tai pirmenybe teikciau Shyner... ji ir vyras megsta ir siaip kazkiek i musu lietuviskus kazkuo nesa... o jei vis del to neapsimetinet, kad amerikoj importuoto alaus ner  tai Guiness eitu pirmoj vietoj.. o po to kiti - svarbu kad butu tamsus ir skanus :P nes geriam pirmiausia ne tam kad nusigertume, o tam kad pasimegautume... ne?
|
|
|
|
Guiness tai tikriausiai skaniausias kai tiesiai iš kranelio su tom kapsulėm aš tai nežinau. Nors nesu didelis tamsaus alaus mėgėjas, bet kartais paragauju Guiness iš skarbonkės su kapsule. Aš bandžiau HARP, kuris yra šviesus Guinesso daryklos alus. Neblogas šiaip jau. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Man taip pat Guiness visai fainas. Dar vienas is skanesniu alu yra Paulaner "Octoberfest Marzen" ir "Hefe-Weizen", jie siek tiek sviesesni bet turi gera skoni. Aisku, as daug alaus negeriu,(tik prie keptos duonos ir saslyku) bet mano vyras be "Svyturio" tik tuos ir geria(ps. noreciau tik priminti kad jis amerikietis, bet megsta tik ne snipstas alu)
|
|
|
|
Daug aludarių daro "Hefe-Weizen" alų tame tarpe ir Shiner. Man jis per aštrus šiek tiek. Šiaip aš visą laiką galvojau, kad tai yra taip vadinamas baltas alus, bet pasirodo jis skiriasi. Baltas alus atšaldytas su citrina  skanumėlis. Švyturys gamina baltą alų tik nieks jo iki čia neatveža. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Mano vyras megsta paragauti ivairaus alaus (as irgi gurksteliu), tame tarpe Shiner, Bohemia is Meksikos, Abita is Louisianos, Cristal is Peru.
|
|
|
|
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
O as pasiilgstu Svyturio Deginto.... bet girdejau, kad ji net lietuvoj nustojo gamint 
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Teksase atsirado oficialus Lietuvisku gerimu atstovas. Lithuanian Amber L.L.C.Isikure: Fort Worth, TX. Savininkas: Evaldas Kiveris http://www.lithuanianamberbeer.com/Sake prisijunks ir papasakos pats placiau kur platinama produkcija ir pan.
|
|
|
|
|
VytasZ wrote:Teksase atsirado oficialus Lietuvisku gerimu atstovas. Lithuanian Amber L.L.C.Isikure: Fort Worth, TX. Savininkas: Evaldas Kiveris http://www.lithuanianamberbeer.com/Sake prisijunks ir papasakos pats placiau kur platinama produkcija ir pan. kaip faina kad suradai informacija ir kad toks Evaldas atsirado. Galiu tik pridurti kad lietuvaiciam reikia ir atsipalaiduoti  I sveikata visiems
|
|
|
|
Šiandien firmos susibėgime kaštavojau šainerio...  ne tas jau... ne tas. Liežuvis pire Švyturio jau pripratęs. Seksim spaudą ir lauksim naujienų. Gal bus galim tiesiogiai iš platintojų paiimti. Aš iš rusų krautuvės dėžėm perku pigiau išeina duoda 10% nuolaidą, bet vis tiek brangoka. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
|
virgis wrote:Šiandien firmos susibėgime kaštavojau šainerio...  ne tas jau... ne tas. Liežuvis pire Švyturio jau pripratęs. Seksim spaudą ir lauksim naujienų. Gal bus galim tiesiogiai iš platintojų paiimti. Aš iš rusų krautuvės dėžėm perku pigiau išeina duoda 10% nuolaidą, bet vis tiek brangoka. O tu ar bandei Goody Goody Liquor parduotuve? As kiek prisimenu ju Svyturio alaus kainos pigesnes ir lietuvisko sampano turi( net triju rusiu) Kur as perku adresas: 103 FM 423 Little Elm tel.469-362-5557 Ir siaip visai faina parduotuve gerimams apsipirkti. Sekmes
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Virgi, o kaip tu gauni 10 % su nuolaida alaus ? Cia reikia blatu ar is as galeciau gaut  . Nu tiksliau ar mano vyras galetu gaut
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Nezinau ar man cia reikia nauja tema uzvest ar kaip geriau padaryt  , bet mane domina alkoholiniai puncai  . Tik zinau tiek, kad darosi is sampano, romo ir .....  . Internete radau labai daug, bet is kur zinot , kuris skanus, man reikia dvieju savaiciu begyje gero receptelio. Nebent tas 2 savaites kiekviena vakareli vis po punca isbandyt  . Gal kas gali padet
|
|
|
|
RitaE wrote:virgis wrote:Šiandien firmos susibėgime kaštavojau šainerio...  ne tas jau... ne tas. Liežuvis pire Švyturio jau pripratęs. Seksim spaudą ir lauksim naujienų. Gal bus galim tiesiogiai iš platintojų paiimti. Aš iš rusų krautuvės dėžėm perku pigiau išeina duoda 10% nuolaidą, bet vis tiek brangoka. O tu ar bandei Goody Goody Liquor parduotuve? As kiek prisimenu ju Svyturio alaus kainos pigesnes ir lietuvisko sampano turi( net triju rusiu) Kur as perku adresas: 103 FM 423 Little Elm tel.469-362-5557 Ir siaip visai faina parduotuve gerimams apsipirkti. Sekmes Na čia tai būtų truputėlį per toli alaus pirkti važiuoti, nebent reikėtų vežtis visą sunkvežimį, bet tada ir iki alkoholizmo vienas žingsnis. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Kristina wrote:Virgi, o kaip tu gauni 10 % su nuolaida alaus ? Cia reikia blatu ar is as galeciau gaut  . Nu tiksliau ar mano vyras galetu gaut Blatų nereikia reikia kiekio. 10% nuolaidą duoda jei perki visą dėžę. Kadangi man toli važiuot tai aš paprastai perku pora, kad užtektų kokiem dviem mėnesiam ar panašiai. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Guest
|