|
|
|
Rank: Newbie
|
labas visiems. turiu klausima zmonems kurie gyvena Dallase. Gyvenu Naujajam Orleane ir zadu persikraustyti i Dallasa. kaip gyvenimas Dalase? kaip darzeliai ir mokyklos, mano mazylei 4 metukai, kaip Pre K mokykleles? jeigu viskas gerai eisis kaip planuota, darbas bus 3 dienos po 12 valandu.(RN) Gal kas galetumet pasidalinti ar yra mokyklu ar darzeliu kurios priima vaikucius 12 valandu ar kazkas panasaus? is anksto dekoju visiems 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
negaliu padeti su valandomis pre K, bet aisku galima pasiteirauti. O del mokyklu, tai Dallaso rajonai yra skirtingi. Nezinau kur bus tavo darbas ir kaip toli tu nori vazineti bet Frisco rajone mokyklos labai liuks. Mes su vyru tik ir norejome gyventi cia del mokyklu. Na, aisku gal ne visi su manimi sutiks, bet mano vyras uzauges Dallaso apygardose, tai jis siek tiek geriau zinojo apie mokyklas.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
vaidanola wrote:labas visiems. turiu klausima zmonems kurie gyvena Dallase. Gyvenu Naujajam Orleane ir zadu persikraustyti i Dallasa. kaip gyvenimas Dalase? kaip darzeliai ir mokyklos, mano mazylei 4 metukai, kaip Pre K mokykleles? jeigu viskas gerai eisis kaip planuota, darbas bus 3 dienos po 12 valandu.(RN) Gal kas galetumet pasidalinti ar yra mokyklu ar darzeliu kurios priima vaikucius 12 valandu ar kazkas panasaus? is anksto dekoju visiems  as minejau kad tau paziuresiu mokykleles, tai va ka as esu patikrinus(cia tik Frisco raj) Frisco Montessori Academy(tai prestizine , bet gana brangi) (972-712-7400) PK visa savaite 7:00am-6:30 pm ($830 desimt men planas) SunnyDays(972-377-2274) PK-3 dienas 7:00am-6:30pm ($510) SandCastle(972-668-7263) PK visa savaite 6:30am-6:30 pm(savaites mokestis $170-180) Sekmes tau
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 227 Points: 681 Location: Richardson, TX
|
vaidanola wrote:labas visiems. turiu klausima zmonems kurie gyvena Dallase. Gyvenu Naujajam Orleane ir zadu persikraustyti i Dallasa. kaip gyvenimas Dalase? kaip darzeliai ir mokyklos, mano mazylei 4 metukai, kaip Pre K mokykleles? jeigu viskas gerai eisis kaip planuota, darbas bus 3 dienos po 12 valandu.(RN) Gal kas galetumet pasidalinti ar yra mokyklu ar darzeliu kurios priima vaikucius 12 valandu ar kazkas panasaus? is anksto dekoju visiems  labas, turiu ideja  as galeciau padet Tau priziuret mergyte....nes jau kuris laikas galvoje tokia minti turiu, kad reiktu man isitaisyt dar viena vaikiuka, nes ar taip, ar taip namuose su savais sedziu, ir dar ir energijos turiu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Idomu, ar Vaidanola persikrauste i Teksasa, ar ne....
|
|
|
|
Guest
|