Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

3 Pages <123>
Diplomai Options
Evelina
#21 Posted : Sunday, October 19, 2008 7:41:07 PM
Rank: Gold Member

sito nezinojau... Wink
rasco
#22 Posted : Sunday, October 19, 2008 8:30:44 PM

Ir as ne...Confused
rasco
#23 Posted : Thursday, October 23, 2008 10:17:44 AM

Del tavo mamos, Evelina... Minejai, kad ji moko ESL. Gal gali pasakyt, ar ji igijo tik ESL Teacher's Certif., ar koki bendra, bet ESL programoj?? Nu, zodziu, kaip ten ji susitvarke, kad dabar moko ESL?
Evelina
#24 Posted : Thursday, October 23, 2008 10:21:55 AM

lietuvoj ji buvo anglu mokytoja. plius ji sneka rusiskai (o WA yra daug rusiskai kalbanciu vaiku). man rodos ji islaike ESL certifikata bet i jokias programas nejo... o jei ejo, tai tai max. savaitines o ne metines programas...

bet cia ne Texas'e o Vasingtono valst.
rasco
#25 Posted : Thursday, October 23, 2008 10:27:26 AM

O cia, Teksase, ji irgi ESL deste?
Evelina
#26 Posted : Thursday, October 23, 2008 10:37:02 AM

Texase buvo pradiniu mokytoja. kruvinas darbas Sad
rasco
#27 Posted : Thursday, October 23, 2008 10:47:18 AM

Kosmaras... As tai, apskritai, stebiousi pradiniu klasiu mokytojom: is kur tiek istvermes...?! Huh
Evelina
#28 Posted : Thursday, October 23, 2008 11:01:57 AM

jei kas su meile imasi tokio darbo turbut buna lengviau bet mamai pasirinkimo nebuvo... ir ten tokia tragiska mokykla buvo kad mamos vietoj as turbut buciau visus prie sienos prikalus, ne tik vaikus bet ir tevus bei administracija Cursing

del to as i mokytojavima ne per kur Wink
rasco
#29 Posted : Thursday, October 23, 2008 11:07:33 AM

Oi suprantu... As buvau mokytoja 13 metu....Scared Tai dabar, kai paziuriu is salies, gaila man tu metu... Is pradziu, pirmus 5 metus laukdavau nesulaukdavau rugsejo pirmosios...O veliau, atejus rugpjuciui, net bloga budavo, pahgalvojus, kad tuoj i TA darba... Ne tiek vaikai, kiek admisnistracija su zmonemis cirkus krete... Zinai, ten dar viskas palei sovietine sistema..niekaip neisbrendam...
Todel dabar, atvykus cia, noriu pakreipt savo profesija i kita puse. Gal Sociologijos Magistr. pades....?
Evelina
#30 Posted : Thursday, October 23, 2008 11:24:34 AM

o ka tu aplamai nori daryt baigus socialogija?
rasco
#31 Posted : Thursday, October 23, 2008 11:42:18 AM

Man sunkus apsisprendimas, zinok... As nenustoju galvot, ieskot ir planuot.. Bet vis labiau esu tikra, noriu likt Education srity... Tai nebutinai reiskia grizima i mokytojos vidurinej mokykloj kede...
dkalinin
#32 Posted : Thursday, October 23, 2008 1:32:49 PM
Rank: Silver Member

rasco wrote:
Ar teko kam nors pereiti Lietuvoj igytu diplomu pripazinimo Teksase procedura? Nekantrauju pasidalinti patirtim...

Taip teko, bet seniai.. kaip is pokalbio kitoj temoj supratau, dabar reikalavimai kiek kitokesni.... Tai jauc mano patirtis ne ka padetu Cool
dkalinin
#33 Posted : Thursday, October 23, 2008 1:34:10 PM
Rank: Silver Member

VytasZ wrote:
Na manes tik paklause ka baiges, koks laispnis, padaryk testa ir sveikinam priimtas BigGrin cia IT srityje. Na mums programuotojams lengviau siuo atzvilgiu.

jei darban eini, tai jie diplomu nereikalauja cia... Manau klausimas buvo susijes su diplomu, jei nori eit ar test mokslus... Darbo srity biski viskas kitaip veikia Razz
Evelina
#34 Posted : Thursday, October 23, 2008 8:11:19 PM

rasco wrote:
Man sunkus apsisprendimas, zinok... As nenustoju galvot, ieskot ir planuot.. Bet vis labiau esu tikra, noriu likt Education srity... Tai nebutinai reiskia grizima i mokytojos vidurinej mokykloj kede...

o gal yra pas jus education department... nebutinai mokytojas ruosia kiek as zinau... su sociologija zmones eina dirbt i social services, kiek man teko cia girdet... tai padeda neturtingoms seimos rupintis vaikais, sveikatos draudimu, ivaikinimu ir tt... aisku, ir kitokiu darbu yra bet pas mus bent jau labai daug kas susije su social work...
rasco
#35 Posted : Friday, October 24, 2008 11:03:07 AM

Yra Education Department, taip... Bet zinai, viena is programu sociologijoj, nepaisant socialinio darbo (ji galima gaut ir be magistro) ir duomenu rinkimo bei apdorojimo, ruosia sociologijos destytojus Community Colleges... Tai, zinai, man kazkaip sitas patiko... Man visada mieliau buvo maziau ar daugiau motyvuotus ir suaugusius zmones mokyt... Nu, bet siaip galvoju, gal atrsaiu kokia nisa ir be mokymo tiesioginio... As nzn, bet cia jie siulo eit dirbt Instructional Assistant (kaip visur, turbut) tiems, kurie neturi patirties tam tikroj srity... Ai, as nzn... matai? Noriu ir to, ir kito...Nzn tiksliai, bet tksliai zn ko nenoriu...
Mokykloj turbut galima bet kada dirbt...Cia gal is bedos...jei neatrasiu ka labai megstu. Ai, as pasimetus.
Evelina
#36 Posted : Friday, October 24, 2008 8:02:32 PM

nu sekmes!!! kalbant apie destyma suaugusiems, as esu univero idarbinta kaip "instructor" nes esu 3 kurso graduate studente tai galiu destyt undergraduate paskaitas... tai turiu pasakyt kad ir tarp tu, kurie turetu buti motyvuoti ir kurie lygtai savo pinigus kisa i mokslus visgi yra nemaza grupe dunduku, kuriems, atsiprasant, per sikna negali sukisti visu mokslu kad ir kaip norint... nenoriu nuteikt neigiamai bet zinok kad net ir community college destyti yra ne toks rojus kaip kad atrodo.... cia chebryte studentams per visus galus i siknas lenda, kad tik parodyt gerus pazymius ir tas ne visada pavyksta. o kai nepavyksta, destytuvas kaltas, o ne studentas... debilizmas Blink
rasco
#37 Posted : Friday, October 24, 2008 8:19:29 PM

Jo... Visur, zinok, sitaip... Ir pas mus kurse tokiu durneliu buvo, kad, atrode, nebaigs, bet... PABAIGDAVO. O destytojams irgi nurodyta juos visus praleist, zinai gi - PNG! Tik LABAI LABAI jau isimtinais atvejais zmogui patardavo pssilikt pakartot kursa ar pan...bet i uzpakaliuka vistiek lysdavo...Tai visur taip turbut.
Man labai idomu zinai kas? Ar cia studijuot lengviau ar sunkiau nei Lietuvoj? Ar palygint galima?
rasco
#38 Posted : Thursday, October 30, 2008 8:47:19 AM

Evelina, kur dingai?Blink Jei gali ( ir jei dar turi kantrybesBlink )Smile , atsakyk i mano klausima...
Evelina
#39 Posted : Thursday, October 30, 2008 9:01:49 AM

uzsikasusi darbais Wink atsiprasau Blushing

manau kad studijuoti cia lengviau nes mes turejom gera paruosima Lietuvoj. plius, cia kadangi profai lenda i uzpakali studentams, tai studentai gauna daug medziagos is profu ir tai padeda pasiruost paskaitoms ir egzams. zinoma, kai kurie dunduliai cia net negali tuo pasinaudot ir vistiek gauna F kurse, kas man atrodo tikra debilyste, bet daugumoj, profai padeda tiems kurie nori ismokt ir tt... tai manau kad musu supratimas tuo klausimu kad pats studentas atsakingas uz savo pazymius ir pan. mums labai cia pravercia Smile

visgi, zinau kad yra ir tokiu profu su kuriais neina susisneket. bet ju, aciu Dievui, nera daug

tiesa, pridursiu kad viena panele, kuri baige University of Texas Ostine, sake kad ten mokytis buvo ne kas, nes niekas nekreipe demesio i studentus ir profu poziuris buvo mazdaug toks " tau neina, man vienodai, nes vadinasi tu durnas"... tai gali but kad tas profu lindimas i studentu subine priklauso dar ir nuo to, koks sustras univeras yra. jei Harvardas, tai studentas pats turi kapanotis, jei koks University of Houston, tai studentai uz rankyciu daznai vedami... o nuo to dalinai priklauso ir sunkumas...
rasco
#40 Posted : Thursday, October 30, 2008 9:23:35 AM

Nu idomiai cia... O tu visada pasitikejai savo kalbos galimybem? As tai kazkaip labai labai bijau: o kas, jei nusisnekesiu, kas jei nesuprasiu, kas , kas... Bijau atrodyt kvailai... Zodziu, dabar va tokios mintys...O tu rinkaisi thesis programa?
Users browsing this topic
Guest
3 Pages <123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui