|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Susiskaiciuokime, kas gyvenate Hiustone atsiliepkite cia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Siandiena atradau : Lithuanian American Community-Houstongal kas is ten atsiliepsite Papasakosite ar smagiai Rudenelio Svente praejo
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
O Rudenelio Svente labai sauniai praejo. Prisivalgem desru, susipazinom su naujai atvykusiais, net ir pazaidem tinklini :-)
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Sveiki, kas skaitot. Malonu, kad pagaliau atsirado Teksaso lietuvių portalas. Reiks paskleisti žinią ir pritraukt daugiau veikėjų iš Hiustono. Žinoma visada yra maloniau susitikti prie bokalo alaus su akustine gitara, kad ir rudenėlio šventėj, bet virtualioj erdvėj paplepėt kartais taipogi neblogai. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
Ye, as prisijungiu. Irgi Houston'e 
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Kol kas matau, kad Dallas mumis "lenkia" šiandien prijungiau savo geresniąją pusę (reda). Evelina gal reikėtų paplatint per LACH, kad toks dalykas atsirado? Kiek supratau tauta šiek tiek prisistato apie save prisijungdami prie šio forumo. Mano šeimyna atsibaladojo į Hiustoną 2004 metais tais pačiais metais kai buvo istorinės baltos Kalėdos. Atrodė, kad iš Lietuvos niekur ir neišvažiavom. Sūnus po to dar porą metų klausinėjo ar šiais metais bus sniego per Kalėdas. Mūsų šeimyna nedidelė Virgis, Reda, Karolis (8) ir Benas (2). Gyvenam Hiustono priemiestyje Katy. Šiam kartui tiek. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
ye as jau issiunciau emailus musu liaudziai, kiek yra uzsiregistrave. taip pat idesim i musu kas-du-menesini laikrasteli ir plius paskelbsim apie sita tinklapi savo interneto svetaineje (iki lapkricio vidurio pasizadu  )
|
|
|
|
Evelina wrote:ye as jau issiunciau emailus musu liaudziai, kiek yra uzsiregistrave. taip pat idesim i musu kas-du-menesini laikrasteli ir plius paskelbsim apie sita tinklapi savo interneto svetaineje (iki lapkricio vidurio pasizadu  ) Saunu ! Gerai padirbeta !
|
|
|
|
Rank: Newbie
Joined: 10/11/2008 Posts: 4 Points: 12 Location: Houston, M.D. TX 77004
|
sveiki, esu Indre gyvenu Hiustone, museum district'e. mano pussesere Lina, gera drauga Mika ir mane galite rasti si vakara Helios kur kiekviena sekmadienio vakara mes sokame Tango. prisijunkit
|
|
|
|
irapali wrote:sveiki, esu Indre gyvenu Hiustone, museum district'e. mano pussesere Lina, gera drauga Mika ir mane galite rasti si vakara Helios kur kiekviena sekmadienio vakara mes sokame Tango. prisijunkit sokti tai sokat, o kada grisi pas mus dalyvaut???? [meh] nuviliojo tas tango tave nuo musu kad net baisu pasiilgom  gal bent Kuciose galesit sudalyvaut?
|
|
|
Rank: Newbie  Joined: 10/12/2008 Posts: 1 Points: 3 Location: Houston
|
sveiki. as giedre, nauja houston'o (texas med center) gyventoja
|
|
|
|
Pasyvūs kažkokie tie Hiustoniečiai net graudu žiurėt, tiksliau skaityt. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
nu gal netrukus, kai pareklamuosim daugiau, prisijungs... reiktu kur nors alu paminet... kas daugiausia is Houstono parasys zinuciu, tam buteliukas alaus... 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
O gal pareklamuokim, kad si sekmadieni Houstono lietuviai ruosiasi sturmuoti Houstono Opera, naudodamiesi proga (bilietai tik $10!) :-) Taip kad prisidekit prie musu ir paziurekim geros italiskos operos :-)
|
|
|
|
kalbant apie opera, jie stato pora pagal Sekspyra ir taip smagu butu nueiti.... kainos tik zveriskos tai gal vel nuskils ir padarys pigu konca tokiems kaip as... 
|
|
|
|
Dar, kalbant apie renginius Houstone, si sestadieni Houston Arboretum vyks neblogas Halloween skirtas renginys seimoms su mazais vaikais. Tame tarpe: Live snakes (11 a.m. - 1:30 p.m) Live owls (2 - 5 p.m.) Hay rides Face painting Pumpkin decorating Petting zoo Pony rides Kid's Zip line http://www.houstonarboretum.org/arbooretum.asp
|
|
|
|
|
Labas visiems...
|
|
|
|
Labas, Mariau. Prisistatyk!
|
|
|
|
|
Tai kad jus mane pazystate... nera ka prisistatineti...
|
|
|
|
Guest (2)
|