Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

8 Pages «<5678>
Kas gyvenate Hiustone atsiliepkite cia Options
Audrius
#121 Posted : Tuesday, December 08, 2009 10:39:07 PM
Rank: Member

Labas tautieciai , labas Siga , labas visiems prijauciantiems .......

17 d. isvaziuoju penkioms dienoms i FL , bus jojimo varzybos. Si sekmadieni didzioji treniruote aplink G.B.tarptautini oro uosta ( ten musu ilgieji jojimo takai ). Teks joti 50 ml , tai sunkus darbas reikalaujantis kruopstaus pasiruosimo.
Labai aciu uz kvietima , bet teks nuryti karcia piliulia ir sukandus dantis laukti sekancios progos...kuri tikrai atsiras.

Aciu dar kartaSmile

Siga
#122 Posted : Tuesday, June 22, 2010 10:26:22 PM
Rank: Gold Member
Sponsorius

Atrodo, kad turim pora nauju lietuvaiciu Houstone. Gal galetumet bruksteleti, kas esat, ka veikiat H-mieste? Smile
egle.s
#123 Posted : Thursday, July 22, 2010 7:36:15 AM
Rank: Newbie

Sveiki,
nors aš ir nežadu gyventi Hiustone, bet vis tiek nelabai toli.
Tai vat, šiaip mokausi Anglijoje, bet gavau galimybę dalyvauti mainų programoje ir metus mokysiuosi Texas A&M universitete, College Station. Važiuoju viena, nemanau, kad ten bus lietuvaičių, bet jeigu žinote bent vieną, būtinai man praneškite! Per tuos mtus nežadu grįžti Lietuvon, todėl jei rengsite kokius susitikimus, svečiuositės College Station ar šiaip norėsit pabendrauti - visad praneškite, esu linkusi bendrauti ir pasidalinti amerikietiška patirtimi!
Tai vat, linkėjimai!
Eglė
Siga
#124 Posted : Friday, July 23, 2010 9:28:44 AM
Sponsorius

egle.s wrote:
Sveiki,
Tai vat, šiaip mokausi Anglijoje, bet gavau galimybę dalyvauti mainų programoje ir metus mokysiuosi Texas A&M universitete, College Station. Važiuoju viena, nemanau, kad ten bus lietuvaičių, bet jeigu žinote bent vieną, būtinai man praneškite! Per tuos mtus nežadu grįžti Lietuvon, todėl jei rengsite kokius susitikimus, svečiuositės College Station ar šiaip norėsit pabendrauti - visad praneškite, esu linkusi bendrauti ir pasidalinti amerikietiška patirtimi!
Tai vat, linkėjimai!
Eglė

Butinai pranesim. Taip pat karts nuo karto zvilgtelek i http://www.houstonlithuanians.org/ Ten paprastai atsiranda zinute, kai mes ruosiam koki rengini.
Kada tu atsirasi Texas?
egle.s
#125 Posted : Monday, July 26, 2010 1:37:05 AM

Siga wrote:
egle.s wrote:
Sveiki,
Tai vat, linkėjimai!
Eglė

Butinai pranesim. Taip pat karts nuo karto zvilgtelek i http://www.houstonlithuanians.org/ Ten paprastai atsiranda zinute, kai mes ruosiam koki rengini.
Kada tu atsirasi Texas?

Jei viskas gerai, tai 16 rugpjūčio jau Houston turėčiau būt Smile
Siga
#126 Posted : Wednesday, August 04, 2010 1:40:42 PM
Sponsorius

Na tai duok zinot, kaip pavyko kelione ir, siaip jau, kaip viskas sekasi.
egle.s
#127 Posted : Thursday, August 19, 2010 9:37:17 PM

Viskas super, kol kas labai skalndžiai, man čia labai labai patinka!
Pačiam Houstone tik oro uoste buvau, bet norėčiau kada ir normaliai žinoma aplankyti. Smile o šiaio praktiškai nei vieno blogo atsiliepimo rimto apie USA neturiu, tikrai.. ((((;
Siga
#128 Posted : Saturday, August 21, 2010 10:20:00 AM
Sponsorius

egle.s wrote:
Viskas super, kol kas labai skalndžiai, man čia labai labai patinka!
Pačiam Houstone tik oro uoste buvau, bet norėčiau kada ir normaliai žinoma aplankyti. Smile o šiaio praktiškai nei vieno blogo atsiliepimo rimto apie USA neturiu, tikrai.. ((((;

Ar tikrai - jokio blogo?
Net ir apie karsti? Wink
Dana
#129 Posted : Wednesday, September 01, 2010 1:53:25 PM

Sveiki. As ne is Hiustono, bet svarstau darbo pasiulyma ir galimybe atvykti cia. Ar klimatas, karstis yra pakeliamas negimusiems cia? Suprantu, kad automobiliuose, pastatuose yra kondicionieriai, bet kaip isejus i lauka?
Siga
#130 Posted : Thursday, September 02, 2010 8:57:53 AM
Sponsorius

Dana wrote:
Sveiki. As ne is Hiustono, bet svarstau darbo pasiulyma ir galimybe atvykti cia. Ar klimatas, karstis yra pakeliamas negimusiems cia? Suprantu, kad automobiliuose, pastatuose yra kondicionieriai, bet kaip isejus i lauka?

Daugumas anksciau ar veliau prisitaiko. Tik ipranta, kad vasara cia nera tinkamas laikas keliauti, grozetis gamta ir panasiai. Pazistu keleta zmoniu, kurie niekaip neapsiprato su karsciu - daugiausia todel, kad labai megsta savaitgalius leisti gamtoje, o cia puse metu tam nera labai tinkama.
Visi kiti prisitaiko, ir apie karsti mazai galvoja.
Jei nutarsit atsikraustyti, duokit zinoti. Mes jus tuoj i bendruomene ijungsim BigGrin
Dana
#131 Posted : Sunday, September 05, 2010 8:48:40 AM

Labas Siga. Dekui uz atsakyma. I bendruomene jungciausi be jokios abejones. Pakolkas "svarstymu" metas. Ir - baimes akys dideles. Cia gi kitas pasaulis. Turiu klausima. Ar reikia persilaikyti vairuotojo pazymejima? Hiustone be automobilio, nei is vietos.
Kristina
#132 Posted : Sunday, September 05, 2010 12:14:04 PM

Reikia persilaikyti teises, bet is pradziu gali pasivazinet ir su turimom vairavimo teisem Wink
Kristina
#133 Posted : Sunday, September 05, 2010 12:18:00 PM

Kristina wrote:
Reikia persilaikyti teises, bet is pradziu gali pasivazinet ir su turimom vairavimo teisem Wink

Paskaiciau ankstesnes zinutes ir , kaip supratau atvykstat is kitos US valstijos, o as pamaniau, kad is Lietuvos. Tai manau, kad tada nereik persilaiky teisiu ..
Dana
#134 Posted : Sunday, September 05, 2010 2:32:30 PM

Atvykciau is Lietuvos. Na, jei teises reikia persilaikyti, tai ne kas. O persilaikymas teorija ir praktika? Kiek, mazdaug kainuoja?
Dekui uz atsakymus.
Siga
#135 Posted : Sunday, September 05, 2010 9:41:08 PM
Sponsorius

Cia galima surasti informacijos apie vairavimo leidima: http://www.txdps.state.t...nse/ApplyforLicense.htm
Mokestis yra $25. Reikia laikyti teorini ir praktini egzamina bei islaikyti regejimo testa. Tie egzaminai labai nesudetingi, cia yra daug lengviau issilaikyti, nei Lietuvoje.
Be to, man rodos, 3 menesius gali vazineti su lietuvisku leidimu.
DaliaPB
#136 Posted : Sunday, April 10, 2011 7:47:11 PM

Sveiki, esu Dalia, prisistatau kaip dar viena forumo dalyve ir miesto gyventoja. Mes Houstone nuo kovo 1d., esame misri lietuves ir amerikiecio seima. Amziaus vidurkis - 37 metai. Gyvename siaurineje miesto dalyje, Spring rajone, netoli I-45. Noretusi susipazinti ir bendrauti su kitais, gyvenanciais siame didziuliame mieste. BigGrin
Ernesta
#137 Posted : Wednesday, April 13, 2011 7:09:41 PM

Sveiki,
Atsirado dar viena lietuve haha as Houston'e jau antri metai, mokinuosi ir zaidziu krepsini cia. Gaila kad jau niekas cia nebebendrauja sitame forume;/ nu bet gal atsirask kasnors. Noriu susipazinti su lietuviais nes cia isvis nezinau lietuviu;/
Kestutis
#138 Posted : Wednesday, April 13, 2011 8:21:14 PM

Mielos ponios Ernesta ir DaliaPB

Yra proga susipazinti ir pabendrauti Balandzio 28ta. Dallas lietuviai rengs lietuviskas Velyku Misias....Atvaziuokit, siltai priimsim ir pavaisinsim....

Tarp kitko, cia gyvenu jau 60 metu....
Ernesta
#139 Posted : Thursday, April 14, 2011 12:38:37 AM

Ponas Kestuti,
Koks tikslus adresas?
Kestutis
#140 Posted : Thursday, April 14, 2011 7:50:37 AM

Velykines Misios:

Balandzio 28ta (Kevirtadienis - uz savaites) 7 val. vakaro.

Holy Cross Catholic Church
7000 Morning Star Drive
The Colony, Texas 75056

Atnasaus Kun. Tomas Karanauskas

Iki
Users browsing this topic
Guest (2)
8 Pages «<5678>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui