|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
na, vyrai uzsivede kompiuteristu skyreli, tai mes, merginos, galim apie rankdarbius paplepet... turbut kiekvienai reikejo per darbu pamokas mokykloj ismokti megzti, siuvineti ar nerti vaseliu, tai ar kas nors tuo uzsiimineja laisvalaikiu savo malonumui? kai uzplaukia bangeles, as siuvineju kryzeliu ir neriu vaseliu. mezgimas gaunasi labai nelygus tai neturiu sveikatos tobulintis, bet be galo patinka kiaurarasciai.. baigtu projektu tarpe guli nertas megztukas (vienintelis rubas kuri gyvenime esu padarius), sofos pagalviu apvalkalai, turkiskas salikas ir aibes serveteliu... Evelina attached the following image(s):  IMG_1806.JPG (38kb) downloaded 330 time(s).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
As tai kaip tik su vaseliu esu labai nedaug numezgusi, labai grazus darbas!!!!!!! As tik sunui ir savo bendradarbes dvyniams anklodes su vaseliu numezgiau  Man labiau einasi su virbalais, pagrinde megztiniai, labai norejosi megzti keleta pirmu metu Amerikoje(ir vyra ir uosvi ir sese megztiniai apdovanojau) Kadangi dabar gyvenu gana siltame klimate, tai gal ir upas sumazejo. Kitas mano hobis tai siuvimas, kartais vis dar prisedu kokia uzuolaida pasiuti ar siaip ka nors sutvarkyti.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
siuti, deja, man seip sau sekasi ir nejauciu jokio kaifo  labai nervina siulus slept  je o mezgejams cia tiek yra ir siulu, ir knygu ir zurnalu, kad tik turek laiko!!! aisku, mes prie zieminiu megztiniu paprate, bet gali ir vasariniu rubu pavaryt kai pasiilgsi virbalu 
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
aciu Evelina uz tokia tema, ir man miela  as daznai panarsau interneto rankdarbiu puslapius..... grazus Tavo tas darbukas....aciu kad parodei  as cia atvykus, be visu kitu rankdarbiu, bandziau pratesti savo velimo darbukus, bet supratau kad gal del karsto klimato, netaip populiaru cia buvo  va, pasigirsiu ka buvau nuvelus ir suverus: virgaheft attached the following image(s):  didziuliai.jpg (24kb) downloaded 311 time(s). balti.jpg (32kb) downloaded 310 time(s). geltoni.jpg (37kb) downloaded 310 time(s). violetiniai.jpg (34kb) downloaded 311 time(s).
|
|
|
|
oi va va!!! as net buvau pamirsusi  as irgi su karoliukais uzsiimineju... nors paskutiniu metu nelabai turiu laiko ir noro, bet buvau be galo suzaveta is smulkiu karoliuku daromom gelem... bibliotekoj radau sena knyga su nuostabiausiom is karoliuku darytom puokstem. tai as buvau ikvepta ir pasidariau kelias sages ir sagucius i plaukus, kuriuos jau senai nukirpau  ...
|
|
|
|
oi va va!!! as net buvau pamirsusi  as irgi su karoliukais uzsiimineju... nors paskutiniu metu nelabai turiu laiko ir noro, bet buvau be galo suzaveta is smulkiu karoliuku daromom gelem... bibliotekoj radau sena knyga su nuostabiausiom is karoliuku darytom puokstem. tai as buvau ikvepta ir pasidariau kelias sages ir sagucius i plaukus, kuriuos jau senai nukirpau  ... Evelina attached the following image(s):  E401.jpg (40kb) downloaded 305 time(s). E402.jpg (20kb) downloaded 304 time(s). E403.jpg (12kb) downloaded 302 time(s). E508a.jpg (17kb) downloaded 304 time(s). E507b.jpg (11kb) downloaded 303 time(s).
|
|
|
|
atsiprasau, cia saves nereklamuojam 
|
|
|
|
|
labai liuksusiniai darbeliai!!!!!! saunuolytes tos lietuvaites  sekmes ir toliau klesteti!!!!!
|
|
|
|
|
aciu  Rita, mes su Evelina pasirodem darbukais.....dabar Tavo eile 
|
|
|
|
je je, prasom moteriskes  ir po to galim pasidalint ivairiomis paslaptimis... 
|
|
|
|
|
Noriu pasigirt/pasirodyt kokius darbelius siomis dienomis nudirbau  File Attachment(s):  DSC02184.JPG (286kb) downloaded 24 time(s).
|
|
|
|
karoliai veltiniai ne? girdejau kad lietuvoj cia buvo labai madoj bet neisivaizduoju kaip tokie daromi....
|
|
|
|
|
aha, ir karoliai, ir apyranke, ir zvaigzdes ant skareles nuvelti......zvaigzdes sausuoju budu, karoliai ir apyranke slapiuoju.....aha, Lietuvoj buvo labai madinga, o gal ir dar yra  is tikro, tas veltinis labai 'kabina', galima nuvelti tiek skirtingu dalyku, ir netaip jau sudetinga  ir man grazu  jei kada gyvenime susitiksim, su malonumu parodysiu  va, dar vieno is paskutinio gana didelio darbo is vilnos fragmentas...... File Attachment(s):  DSC01777.JPG (384kb) downloaded 13 time(s).
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
O kad as taip mokeciau! Gyvenime rankos nelipo prie rankdarbiu... Kad gal ir noro ismokt truko..  Bet kaip grazu man, kai kiti padaro...
|
|
|
|
nu reikes pasiskaitinet kur nors apie metoda... graziai atrodo 
|
|
|
|
|
http://www.craftladies.puslapiai.org/ ir supermama.lt puslapiuose daug info ir pamoku apie velima 
|
|
|
|
aciu 
|
|
|
|
|
taip Lietuvoje ir dabar yra gana populeru, as esu gavusi ant silko uzvelta skirtingu siulu ir padarutas salikas, ir kitas dirbinys tai sevieteles po lekstemis ant stalo. Gana idomus dirbiniai, tai gana naujove bent man...as palikau Lietuva pries 14 metu.....mano draugeles vis mane pamalonina  ) Sekmes merginos, grazus darbai!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
[quote=virgaheft]va, kokius vailokus  gaminu http://www.facebook.com/...744?v=photos&ref=mf[/quote] Wow! Nezinociau net nuo kurio galo pradeti tokius darbus.
|
|
|
|
Guest
|