|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Gal kas nesutiks su mano nuomone, tai ju teise, nes mes vistik ne is to paties kelmo. Tai kas lieka? Gyveni zmogau, bandai isikurti, viena kita doleri uzsidirpti ..ir...ir...tiek. Gal kas dar pagalvoja i tevyne grysti? Bet ir tas nueina niekais. Ka, grysi plikas? Juk gyvenai aukso rojuje.... Va tai tokia padetis visu visu... Jeigu nori tai reiks dirpti...Sunkiai dirpti jei neturi amato. Jeigu kas neapsuks tave tai gal sudesi rimta suma, bet visvien reiks kovoti uz kieviena centa. Tokia padetis Amerikoje...nori ar nenori... Pasitaiko vienas kitas kuris nukonkuravo ir siek tiek susidejo, ir staiga "tevyne" surupejo. Bet tai isimtis. Liekanciams lieka tik pustis, vaizduotis kaskuo...Ak, vargas tau Jeruzale tokiems. Bet yra tokiu kaip tas kunigas Strazdas kuris pabarskines i duris reikalauja is savininko biski uzkasti nes is toli pescias atejo ir keliu doleriu aukos tiems kurie ne is savo kaltes skurdininkais tapo. Siuo apmastimu man kyla klausimas tiems atokiau stovinciams: Kodel neatvaziuoji? Kodel LABAS nepasakai? Kodel neparemi tu uz dyka dirbancius saviskius? O gal jie jau svetimi? Savotiskas ir savanaudiskas uzsispirimas liudinantis asmeniska pasiputima ir auksta saves vertinimas...driguoja. Viskam ateis galas, man, jums, ir liks tik istorinis pageltes puslapis priminantis kad "tu" cia buvai...ir....gal ka gero padarei?
Vai skambink per amzius vaikams Lietuvos tas laisves nevertas kas negina jos...
Kestutis Dallas apylinkes pirmininkas
Nesirustinkit ant sio seno kareivio vis dar stumencio si maziau kam reikalinga vezima pries kalna...
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
Kestutis wrote:Gal kas nesutiks su mano nuomone, tai ju teise, nes mes vistik ne is to paties kelmo. Tai kas lieka? Gyveni zmogau, bandai isikurti, viena kita doleri uzsidirpti ..ir...ir...tiek. Gal kas dar pagalvoja i tevyne grysti? Bet ir tas nueina niekais. Ka, grysi plikas? Juk gyvenai aukso rojuje.... Va tai tokia padetis visu visu... Jeigu nori tai reiks dirpti...Sunkiai dirpti jei neturi amato. Jeigu kas neapsuks tave tai gal sudesi rimta suma, bet visvien reiks kovoti uz kieviena centa. Tokia padetis Amerikoje...nori ar nenori... Pasitaiko vienas kitas kuris nukonkuravo ir siek tiek susidejo, ir staiga "tevyne" surupejo. Bet tai isimtis. Liekanciams lieka tik pustis, vaizduotis kaskuo...Ak, vargas tau Jeruzale tokiems. Bet yra tokiu kaip tas kunigas Strazdas kuris pabarskines i duris reikalauja is savininko biski uzkasti nes is toli pescias atejo ir keliu doleriu aukos tiems kurie ne is savo kaltes skurdininkais tapo. Siuo apmastimu man kyla klausimas tiems atokiau stovinciams: Kodel neatvaziuoji? Kodel LABAS nepasakai? Kodel neparemi tu uz dyka dirbancius saviskius? O gal jie jau svetimi? Savotiskas ir savanaudiskas uzsispirimas liudinantis asmeniska pasiputima ir auksta saves vertinimas...driguoja. Viskam ateis galas, man, jums, ir liks tik istorinis pageltes puslapis priminintis minintis kad "tu" cia buvai...ir....gal ka gero padarei?
Vai skambink per amzius vaikams Lietuvos tas laisves nevertas kas negina jos...
Kestutis Dallas apylinkes pirmininkas
Nesirustinkit ant sio seno kareivio vis dar stumencio si maziau kam reikalinga vezima pries kalna...
Kestuti, kaip teisingai ir skaudziai........ as su Jumis!!!!!!!
|