Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

5 Pages 123>»
Kaip palaikot rysi su Lietuva Options
Vilija
#1 Posted : Monday, October 13, 2008 5:30:54 PM
Rank: Member

Butu labai idomu suzinot ar daznai griztat i Lietuva? Man tai noretusi grizti kuo dazniau, bet teko karta isgirst ir toki pasakyma: "O ko ten is viso vaziuot"Confused Kaip palaikot rysi su Lietuvoje likusiais artimaisiais ir draugais? Gal pasikeitei santykiai bendraujant per atstuma?
Sponsor  

Evelina
#2 Posted : Monday, October 13, 2008 7:30:15 PM
Rank: Gold Member

buvom grize pries 5 metus. aplankem senelius. o dabar lygtai ir nera ko vaziuot, nes su draugais rysiai labai susilpnejo ir Lietuvoj belike tik seneliai ir tolimos gimines. tevai cia Amerikoj, tai labiau pas juos norisi nuvaziuot... visgi mano seneliai labai manes ir brolio issiilge (ir siaubingai nori su proanukiu susitikti) tai planuojam per pavasario atostogas saut i Lietuvele. apsilankysim ir keptu varskeciu pavalgysim... Smile
virgis
#3 Posted : Monday, October 13, 2008 10:44:43 PM
Rank: Silver Member

Sponsorius

Kadangi visa likusi šeimyna Lietuvoj tai praktiškai važiuojam kiekvienais metais. Daugiau dėl vaikų nei dėl savęs. Su draugais ryšys yra tačiau tik kai parvažiuojam ir susitinkam prie bonkos. Mano karta ne labai prie kantuperių pripratę mums reikia susitikti gyvai. Vieni kitus su gimtadieniais pasveikinam ir laukiam kito sugrįžimo į Lietuvą.
Per atstumą su tėvais bendraujam per Skypą mano tėvai per kančias prisivertė išmokti kaip naudotis ta velnio mašina, bet dabar patenkinti, brolis parūpino kamerą tai geriau ir norėt nėra ko.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
RitaE
#4 Posted : Monday, October 13, 2008 11:53:28 PM

as gyvenu Amerikoje beveik 14 metu, taip laikas bega.... Aplankome Lietuva dazniausia kas du metus. Nors mano vyras ir amerikietis, bet mane tik siais metais
isleido pirma karta su vaiku vienus. Bet ir tai tik todel kad pats negalejo vaziuoti. Mano visa seima ir gimine gyvena Lietuvoje. Siaip tai visada smagu parvaziuoti
ir aplankyti tevus ir sese, bet ne visada jauciame atostogas. Taip kad esame pasikviete artimuosius i Vokietija susitikti ir pasibendrauti- tokiu atveru neskridome i Lietuva.
As turiu keleta grupioku ir draugu, bei pusesere su kuriais palaikome labai artimus rysius. Skyp'as, e- mail'ai, progines dovaneles, pasikeitimai nuotrauku ir t.t
Mano tevai , sesuo ir puseseres seima turi vizas, tai jie ir mus aplanko tik kad jau TX tai jiems nelabai patinka. Nors mes stengiames juos isvezti ir parodyti kitas valstijas
Vienas pliusas siltas ruduo, tai jiems kaip vasaros pratesimasSmile) Kur kas maloniau vaziavo kaip gyvenome NY ir NJSmile)

Vilija
#5 Posted : Wednesday, October 15, 2008 1:41:10 PM

Mane tai labai traukia Lietuvon, buvo momentu tai nors sienom lipk kaip ilgu Crying Neatstoja internetas man gyvo bendravimo su artimaisiais nors tu ka. Taip norisi gyvo bendravimo. Du kartus buvau nuvaziavusi i Lt, tai grizus kokias pora saviciu man reikejo isivaziuot i normalu ritma. Vyras atgal norejo siust, nes nejo susikalbet su manim LOL Cia esu nepilni 2 metai, tad guodziuos, kad laikui begant bus lengviau. Nes kitaip tai Scared
RitaE
#6 Posted : Wednesday, October 15, 2008 4:03:37 PM

Kaip gaila kad taip toli gyveni Sad( tai me cia tave palaikytume moraliskai. O gal nori atvaziuoti i musu parke susitikima si savaitgali( sestadieni)?
virgaheft
#7 Posted : Wednesday, October 15, 2008 5:30:21 PM

Vilija wrote:
Mane tai labai traukia Lietuvon, buvo momentu tai nors sienom lipk kaip ilgu Crying Neatstoja internetas man gyvo bendravimo su artimaisiais nors tu ka. Taip norisi gyvo bendravimo. Du kartus buvau nuvaziavusi i Lt, tai grizus kokias pora saviciu man reikejo isivaziuot i normalu ritma. Vyras atgal norejo siust, nes nejo susikalbet su manim LOL Cia esu nepilni 2 metai, tad guodziuos, kad laikui begant bus lengviau. Nes kitaip tai Scared

Tikrai tikrai bus lengviau, patirtis kalba Wink as cia biski daugiau nei du metai, ir istikruju pirmus metus ir ilgiau buvo baisu Smile o dabar vis geriau ir geriau Smile
Buvo baisu.... nors ir zinojau kur vaziuoju, kokius 7metus is eiles aplankydavom karta i metus mes ta Teksasa, bet apsilankymas tai nelygu gyvenimui Wink
Vilija
#8 Posted : Thursday, October 16, 2008 4:28:19 PM

RitaE wrote:
Kaip gaila kad taip toli gyveni Sad( tai me cia tave palaikytume moraliskai. O gal nori atvaziuoti i musu parke susitikima si savaitgali( sestadieni)?

niekaip mums neiseina si savaitgali(o ir su mazium dar neteko niekur toli vaziuot, tad sakau, kad pirmiau pabandysim jegas vaziuojant i forumieciu susitikima, o veliau ir iki Dalaso reiketu nulekt. Nes be Austino Tx nelabai ka ir esu maciusi Blushing ).O jus ar planuojat dalyvaut forumieciu susitikime?
RitaE
#9 Posted : Thursday, October 16, 2008 10:47:22 PM

pas mus dar neaiski situacija, tai kol kas as tik paskaitau kaip jie ten pasirasineja.
na, o veliau jei iseis prisijungti tai manau kad nebus problemuSmile
tiesa, norejau paklausti ar tu kartais neesi susipazinusi moters Meggie Roush; ji yra mano drauge is Austin'o .
ji minejo kad susipazino lietuvaite lyg tai bibliotekoje
Vilija
#10 Posted : Monday, October 20, 2008 11:54:31 AM

RitaE wrote:
pas mus dar neaiski situacija, tai kol kas as tik paskaitau kaip jie ten pasirasineja.
na, o veliau jei iseis prisijungti tai manau kad nebus problemuSmile
tiesa, norejau paklausti ar tu kartais neesi susipazinusi moters Meggie Roush; ji yra mano drauge is Austin'o .
ji minejo kad susipazino lietuvaite lyg tai bibliotekoje

Ne. Bet kiek as zinau , kad be manes Austine yra dar 3 lietuvaites.
rasco
#11 Posted : Monday, October 20, 2008 12:31:39 PM

Matai, Vilija, tau yra sansu susirast lietuviu Austine... As tai gyvenu San Marcos, labai netoli nuo Austin, ir cia net girdet negirdejau apie lietuvius! OhMyGod Gal.... jus esat ka nugirde netycia?
dkalinin
#12 Posted : Tuesday, October 21, 2008 8:39:06 PM

Pirmais metais labai labai trauke namolio... visu pasiilgus buvau.. ypac tevu, seses... su sese is vis neisskiriamos drauges buvom, tai net iki siol tenka bilietus lektuvo sakytis atgal amerikon arba nakti arba anksti anksti ryte, kad nelabai suprastu kas vyksta - bo pradeda verkt nerealiai kiekviena syki islydedama....
Stengiames i metus ar du bent karta vaziuot.. ir jei vaziuojam, tai pabut menesi ar net daugiau....
Su draugais ir artimaisiais per Skype, ICQ ar emailais bendraujam.. kaip mama sako, net dazniau ko gero, negu butumet lietuvoj ir aplankytumemSmile draugai musu ir mes draugu irgi nepamirstam... net dazniau sakyciau susirasom, nuotraukom, video kaitaliojames nei seniau, kai lietuvoj buvom.. gal tik bendravimas kiek kitokio pobudzio - prie kavos ar alaus nesubegsi pamastes Sad
Kristina
#13 Posted : Sunday, November 02, 2008 3:24:05 PM

Sveiki, ir Kristina pagaliau isdryso prisijungti prie pokalbiu BigGrin . Mes taip pat stengiames aplankyti Lietuva kas du metai. O pries metus , tai net trim metams buvome sugryze i Lietuva. Per praleistus 8 metus Amerikoje sugryzus i Lietuva buvo labai sunku apsiprasti ir vel ten gyventi Huh . Buvau ka tik po gimdymo, tai tokia nostalgija Amerikai buvo uzpuolus, kad norejos tik verkt ir verkt, ir kiekviena diena kaltinau vyra , kodel mes sygryzome i Lietuva. Nors ir apsistojome Vilniuje, ir ten viskas gal net geriau nei Amerikoje , bet niekaip negalejau priprast prie piktu zmoniu veidu, pavydo ir neapykantos. o ypac pardaveju elgsenos maisto parduotuvese. Pagaliau gryzome i Amerika ( TX ) ir daugumai sakiau, kad jei dar kartais tektu gryst ilgesniam laikui, tai prisisegsiu su grandinem prie medzio ir niekur nevaziuosiu LOL . O apsilankyti Lietuvoje , kaip sveciui , tai labai labai labai smagu. Mes ateinancia vasara taip pat ruosiames ten apsilankyti ThumbsUp .
rasco
#14 Posted : Monday, November 03, 2008 9:58:51 AM

As tai pasiilgau lietuvisku berzyneliu su raudonvirsiais spoksanciais... Labai labai megau miska ir grybavima... Ir apskritai, pasiilgau rudens. Cia jis kazkoks keistasBlink
RitaE
#15 Posted : Tuesday, November 11, 2008 1:53:09 AM

rasco wrote:
As tai pasiilgau lietuvisku berzyneliu su raudonvirsiais spoksanciais... Labai labai megau miska ir grybavima... Ir apskritai, pasiilgau rudens. Cia jis kazkoks keistasBlink

Zinai as tik ka sugryzau is Chikagos, o ten pats tas ruduo, net dusia atgijo.
As tave labai gerai suprantu-cia nera nei pavasario nei rudens;
o grybauti tenka tik LietuvojeSad Na, aisku gal dar Kanadoje grybai normalesni auga.
Evelina
#16 Posted : Tuesday, November 11, 2008 9:02:36 AM

chebra ir cia, amerikoj grybauja. mano tevukai vasingtono valstijoj gyvena tai ju pazistami varo i miskus...
rasco
#17 Posted : Tuesday, November 11, 2008 9:57:16 AM

Rimtai??? Yra neprivaciu misku???Scared
rasco
#18 Posted : Tuesday, November 11, 2008 10:03:17 AM

Zinai as tik ka sugryzau is Chikagos, o ten pats tas ruduo, net dusia atgijo.
As tave labai gerai suprantu-cia nera nei pavasario nei rudens;
o grybauti tenka tik LietuvojeSad Na, aisku gal dar Kanadoje grybai normalesni auga.
[/quote]

Bet zinai, man tai labai patinka Teksaso oras... Man svarbu, kad koju negeliaBigGrin Jau salciouse prisigyvenau, niekur nenoreciau is cia, nebent kazkas panasaus butu, tik su rudeniu lietuvisku...Tiksliau, su lietuvisku rugseju ir spalio pradziaSmile Utopija, ar ne?Unsure
rasco
#19 Posted : Tuesday, November 11, 2008 10:05:11 AM

Cia kazkaip nesigavo pacituotLOL
RitaE
#20 Posted : Friday, November 21, 2008 12:23:07 PM

rasco wrote:
Cia kazkaip nesigavo pacituotLOL

matau kad kazkas usipainiojo, bet manau kad visi suprasSmile

As jau persikrausciau i Chikaga, taip kad pati galesiu pasidalinti patirtimi.
As suprantu, kas gyvena TX, tai jiems tikrai turetu patikti.
As tai niekada nekeisciau NY ar NJ i kitas valstijas. Bet kol kas mes apsistosime
IL, o gyvenimas parodys kaip bus toliau. Su mano vyro darbu niekad nezinai kur vejas gali
papusti, o be to ir man norisi pagyventi visur. Kadangi su darbu jau du kartus gyvenome TX, tai niekad nezinai
ar nebus ir trecias kartas. Tie kraustymai, tai padeda atsikratyti savu sukauptu daiktu(kurie laikomi del viso pikto, gal kada prisireiks)
Sekmes jums TX
Users browsing this topic
Guest
5 Pages 123>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui