Rank: Newbie Joined: 6/1/2010 Posts: 4 Points: 12 Location: UK
Sveiki lietuvaičiai,
nudžiugau atradusi šį forumą, nes jau galvojau, kad Teksase mūsų visai nebus..
Šiuo metu mokausi UK, bet per mainų programą žadu važiuoti į Texas, College station, Texas A&M university visiems metams. Esu visiškai tikra, kad būsiu vienintelė lietuvė visame universitete, taip kad įdomūs metai ko gero laukia
Tai vat, gal turite kokių patarimų nuo daiktų pakavimo iki kelionių pačiame Teksase? Nemažai žmonių gasdino mane, kad važiuoju nei šen nei ten, na bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Ar karšta čionais? Kaip žmonės, gamta? Ar daug lietuvaičių? Kažkaip norėtųsi tikriausiai per metus bent kelis kartelius ir lietuviškai pakalbėti..
)
Būsiu dėkinga už kiekvieną atsakymą, patarimą ar bet ką, galbūt ateity susitiksim ir pas jus
)
Eglė
Rank: Gold Member
egle.s wrote: Sveiki lietuvaičiai,
Šiuo metu mokausi UK, bet per mainų programą žadu važiuoti į Texas, College station, Texas A&M university visiems metams. Esu visiškai tikra, kad būsiu vienintelė lietuvė visame universitete, taip kad įdomūs metai ko gero laukia
Tai vat, gal turite kokių patarimų nuo daiktų pakavimo iki kelionių pačiame Teksase? Nemažai žmonių gasdino mane, kad važiuoju nei šen nei ten, na bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Ar karšta čionais? Kaip žmonės, gamta? Ar daug lietuvaičių? Kažkaip norėtųsi tikriausiai per metus bent kelis kartelius ir lietuviškai pakalbėti..
)
Būsiu dėkinga už kiekvieną atsakymą, patarimą ar bet ką, galbūt ateity susitiksim ir pas jus
)
Eglė
Sveika, Egle,
Malonu, kad turesim dar viena lietuvaite siuose krastuose. College Station yra ne per toli nuo Houstono, taip kad savaitgaliais galesi cia apsilankyti.
Mano bendradarbe (nelietuve) yra baigusi A&M - College Station, tad jei turi kokiu specifiniu klausimu, galesiu ja paklausineti.
Vasara cia, zinoma, karsta. Ir ta vasara uztrunka 9 menesius, taciau ziema prireiks ir siltesnes striukes.
Klausk, kas domina.
Rank: Gold Member Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
egle.s wrote: Sveiki lietuvaičiai,
)
)
Eglė
Viskas bus gerai
! O tas kas sake, kad vaziuoji nei sen nei ten , tai turbut nebuvo isvyke toliau uz UK ribu
)))))
Rank: Newbie Joined: 12/16/2008 Posts: 3 Points: 9 Location: San Antonio, TX
labux kristina,
ash pats San Antonio gyvenu, bet jei kada trauksi i shia puse (SA, Austin ar pan.) tai duok zinot - butu idomu susitikt paplepet
Guest
Forum Jump
Sveiki Atvyke !
- Forumo naujienos ir naudojimosi gidas
- Nuorodos
Lietuviu bendruomenes
- Dalaso
- Austino
- Hiustono
- San Antonio
- Kitu Teksaso miesteliu
Gyvenimas Teksase
- Maistas
- Laisvalaikis
- Seima
- Darbas
- Mokslas
- Auto, Moto, Aero, Hidro
- Finansai
- Kavinuke
For english speakers
- Lithuanians in Texas
- Lithuanian culture
- Lithuanian language
Skelbimai
- Renginiai ir susiburimai - kur, kada, kaip
- Ieskau
- Siulau
Lietuviai Teksase palaikymas
- Pasiulymai, Pagalba, Skundu knyga
- Bandymai
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Paaukokite forumo palaikymui