Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages <12
Bilietai i Lietuva..... Options
virgaheft
#21 Posted : Monday, February 09, 2009 9:56:15 AM
Rank: Silver Member

Asta wrote:
Pora metu is eiles pirkome bilietus per saita doleris.com (kiek prisimenu agento vardas Donatas).Galiu pasakyti,kad bilietu kainos gana neblogos bei darbuotojai ten stengiasi padeti bei ivertinti visus norus bei atrasti kur ir kaip pigiau skristi.ThumpUp

esu ir as girdejus kad sitas geras BigGrin
Kristina
#22 Posted : Sunday, February 15, 2009 11:00:45 AM
Rank: Gold Member

Kristina wrote:
Evelina wrote:
as ziuriu i airfare.com ir ten kainos labai liuksines. Virgis is ju pirkes bilietus ir mes ruosiames per juos irgi pirkt siam pavasariui. as ziuriu kad tik pigiau... is studentiskos algos nevisada komfortas prieinamas...

As taip pat, Evelinos pasiulymu ziurejau per airfare.com tai bilietu kainos labai labai geros, dar niekur pigesniu nebuvau radusi Blink

RADAU DAR PIGESNIUS BILIETUS I LIETUVA doleris.com ThumbsUp Kaina $470 Lygiai toks pat skrydis airfare.com $100 daugiau .
Kristina
#23 Posted : Sunday, February 15, 2009 12:48:26 PM

Kristina wrote:
Kristina wrote:
Evelina wrote:
as ziuriu i airfare.com ir ten kainos labai liuksines. Virgis is ju pirkes bilietus ir mes ruosiames per juos irgi pirkt siam pavasariui. as ziuriu kad tik pigiau... is studentiskos algos nevisada komfortas prieinamas...

As taip pat, Evelinos pasiulymu ziurejau per airfare.com tai bilietu kainos labai labai geros, dar niekur pigesniu nebuvau radusi Blink

RADAU DAR PIGESNIUS BILIETUS I LIETUVA doleris.com ThumbsUp Kaina $470 Lygiai toks pat skrydis airfare.com $100 daugiau .

Tik uzmirsau pamineti, kad su siuo bilieteliu gali tekt nakvot Prahoje , nes tarp skrydziu tik 30 min LOL LOL LOL LOL LOL . Jooo, smagu bus , o tuo labiau skrendant su vaiku Cursing
RitaE
#24 Posted : Wednesday, March 11, 2009 1:08:12 AM

siaip jei 30 minuciu persedimas , tai jie neturetu parduoti bilieto. bent man taip AA linijos aiskino. tarp skrydzio turi buti maziausiai 55 min tarpas. Toks tarpas buvo tarp mano skrydzio skrendant
is Dallas'o. Tai as Amsterdame taip pt panikavau, nes bijojau kad galiu nesuspeti su vaiku persesti. Aisku as tokiu kainu tai neturejau, bet skridau su vienu persidemu Amsterdame. Jus ten geras kainas randate, o kiek persedimu?
Kristina
#25 Posted : Wednesday, March 11, 2009 6:49:54 AM

RitaE wrote:
siaip jei 30 minuciu persedimas , tai jie neturetu parduoti bilieto. bent man taip AA linijos aiskino. tarp skrydzio turi buti maziausiai 55 min tarpas. Toks tarpas buvo tarp mano skrydzio skrendant
is Dallas'o. Tai as Amsterdame taip pt panikavau, nes bijojau kad galiu nesuspeti su vaiku persesti. Aisku as tokiu kainu tai neturejau, bet skridau su vienu persidemu Amsterdame. Jus ten geras kainas randate, o kiek persedimu?

2 persedimai. Amsterdamas ir Praha. Bet mes nebeskrendam , pasikeite aplinkybes Crying Crying Crying Crying Crying Kainos tai pigiau grybo, nors vaziuot tik ir savaitgaliui i teviske , apsimoka LOL Bet vasara jau kaineles is kart visu tukstanteliu( $ ) vos ne daugiau

Mes seniau taip pat visada per Amsterdama skrisdavom ( 55 min, persedimas) . Man sis marsrutas labai patikdavo..
RitaE
#26 Posted : Saturday, March 14, 2009 10:56:45 PM

Tai jau aisku, galima savaitgaliuiSmile) As tik ka pirkau bilietus is Chicagos i Florida, tai trims asmenims 1300$, bet cia jau ir nuoma masinai 10d iskaiciuota. Tai jau labai apgelestauju kad neskrendate, gal planai nepasikeite i bloga puse( tikiuosi)
Kristina
#27 Posted : Sunday, March 15, 2009 10:11:37 AM

RitaE wrote:
Tai jau aisku, galima savaitgaliuiSmile) As tik ka pirkau bilietus is Chicagos i Florida, tai trims asmenims 1300$, bet cia jau ir nuoma masinai 10d iskaiciuota. Tai jau labai apgelestauju kad neskrendate, gal planai nepasikeite i bloga puse( tikiuosi)

O per kokia kompanija pirkai bilietus . Nelabai gaudaus kainose, bet atrodo , kad labai pigiai 1300 $ trim asmenims Confused . Gal dar ir viesbutukus iskaiciuotas Blink
RitaE
#28 Posted : Sunday, March 15, 2009 4:05:13 PM

Aciu uz geras mintis, as tai maniau kad per brangu, bet nenorejau laukti, nes viesbutis jau buvo uzsakytas. Bilietus pirkau per Orbitz. com, ne viesbuti mes atskirai turime. Masina vidutinio dydzio(mid size), skrydis be sustojimu. Musu viesbutis is RCI, tai is musu poilsio namu (timeshare cando).
VytasZ
#29 Posted : Tuesday, March 02, 2010 11:52:02 AM
Rank: Administration

Na keliauninkai papasakokite man si ta.

Planuojam su seimyna vasara aplankyti marijos zeme bet vaikai cia gime kol kas neturi lietuvisku dokumentu jokiu.

Ar reikia darytis lietuviskus pasus kelionei, ar uztenka pasidaryti USA pasus.

Kokie pamastymai ? Planuojam lietuvoje vaikus krikstyti, ar tam reikes pasu lietuvisku ?

Dekui uz atsakymus.
Siga
#30 Posted : Tuesday, March 02, 2010 1:43:00 PM
Sponsorius

VytasZ wrote:

Planuojam su seimyna vasara aplankyti marijos zeme bet vaikai cia gime kol kas neturi lietuvisku dokumentu jokiu.

Kokie pamastymai ? Planuojam lietuvoje vaikus krikstyti, ar tam reikes pasu lietuvisku ?

Dekui uz atsakymus.

Ne, lietuvisku pasu nereiks. Net jei ir noretum, tavo vaikams pagal dabartinius istatymus niekas ju neduos Sad
Taip kad, kirsdami Lietuvos siena, tavo vaikai bus amerikonai, taciau atvyke pas senelius, zinia, is kart tures pavirsti lietuvaiciais Smile

O del krikstymo, reikia is anksto susisiekti su kunigu. Galbut reikalaus irodyti, kad tevai yra praktikuojantys katalikai.
VytasZ
#31 Posted : Tuesday, March 02, 2010 1:57:51 PM

Siga wrote:
VytasZ wrote:

Dekui uz atsakymus.

Ne, lietuvisku pasu nereiks. Net jei ir noretum, tavo vaikams pagal dabartinius istatymus niekas ju neduos Sad
Taip kad, kirsdami Lietuvos siena, tavo vaikai bus amerikonai, taciau atvyke pas senelius, zinia, is kart tures pavirsti lietuvaiciais Smile

O del krikstymo, reikia is anksto susisiekti su kunigu. Galbut reikalaus irodyti, kad tevai yra praktikuojantys katalikai.

Dryscia priestarauti del pilietybes :
"Vaikas (asmuo, neturintis 18 metų), kurio abu tėvai (arba vienas iš tėvų) yra Lietuvos Respublikos piliečiai, yra Lietuvos Respublikos pilietis nepriklausomai nuo jo gimimo vietos"

http://www.migracija.lt/index.php?941318737

Na abu tevai kol kas dar yra lietuvos pilieciai BigGrin
Siga
#32 Posted : Tuesday, March 02, 2010 2:28:05 PM
Sponsorius

VytasZ wrote:
[quote=Siga][quote=VytasZ]
"Vaikas (asmuo, neturintis 18 metų), kurio abu tėvai (arba vienas iš tėvų) yra Lietuvos Respublikos piliečiai, yra Lietuvos Respublikos pilietis nepriklausomai nuo jo gimimo vietos"

Hmm, nezinau kodel, bet buvau isitikinusi, kad maniskiai negali gauti lietuvisku pasu. O gal cia tik neseniai pakeite?
Na tai reiks pradeti rupintis, kol dar istatymu nepakeite i blogaja puse BigGrin
VytasZ
#33 Posted : Tuesday, March 02, 2010 2:54:14 PM

Siga wrote:
VytasZ wrote:
[quote=Siga][quote=VytasZ]

Hmm, nezinau kodel, bet buvau isitikinusi, kad maniskiai negali gauti lietuvisku pasu. O gal cia tik neseniai pakeite?
Na tai reiks pradeti rupintis, kol dar istatymu nepakeite i blogaja puse BigGrin

Na taip buvo visada. Tevai (t.y. mes) jei imtume USA pilietybe, negaletume issaugoti Lietuviskos, o vaikai visada isliks lietuvos pilieciais net ir budami USA pilieciais, nes tapo jais ne savo noru (t.y. tevu sprendimu gyventi kitoje salyje). Logikos yra manau tame.
virgaheft
#34 Posted : Tuesday, March 02, 2010 7:28:24 PM

Musu vaikams reikejo pristatyt daugybe dokumentu visur kad gaut Lietuvos plietybe (antra pilietybe) Reikejo parodyt kad mano tevai ar seneliai gyveno nepriklausomoj Lietuvoj iki 1940m., labai faina jei dabar kitaip
Kristina
#35 Posted : Thursday, March 04, 2010 11:06:01 PM

virgaheft wrote:
Musu vaikams reikejo pristatyt daugybe dokumentu visur kad gaut Lietuvos plietybe (antra pilietybe) Reikejo parodyt kad mano tevai ar seneliai gyveno nepriklausomoj Lietuvoj iki 1940m., labai faina jei dabar kitaip

Aha, mums irgi pries 2 metus reikejo pristatyt daugybe dokumentu , ir ne tik mano tevu ir seneliu, bet ir mano proseneliu dokumentus ( mirimo liudijimus ) reikejo pristatyt Scared . Vargom kelis menesius kol viska surinkom Cursing
VytasZ
#36 Posted : Friday, March 05, 2010 2:23:17 AM

Kristina wrote:
virgaheft wrote:

Aha, mums irgi pries 2 metus reikejo pristatyt daugybe dokumentu , ir ne tik mano tevu ir seneliu, bet ir mano proseneliu dokumentus ( mirimo liudijimus ) reikejo pristatyt Scared . Vargom kelis menesius kol viska surinkom Cursing

Jo ... pasiklausai ir pradedi abejoti ar Lietuvai reikia kad zmones stengtusi islaikyti jos pilietybe ...
Kristina
#37 Posted : Friday, March 05, 2010 10:30:23 PM

VytasZ wrote:
Kristina wrote:
virgaheft wrote:

Jo ... pasiklausai ir pradedi abejoti ar Lietuvai reikia kad zmones stengtusi islaikyti jos pilietybe ...

O kas nors stengiasi Confused Jei man kas duotu US pilietybe, tai net nepagalvojus priimciau LOL Tikiuosi, kad po tokio komentaro manes nieks neismes is portalo Scared Nes siaip kai pagalvoji, kas ta pilietybe gauna lengvu keliu ( vyras ar zmona US pilieciai, ar laimi zalia korta tai visai kitaip kalba nei tie kurie kelis metus laukia tos pilietybes Sad nes jie net neisivaizduoja kokius kelius reikia pereit , kad gaut US pilietybe Wink
NU dabar mane tikrai ismesit is portalo LOL
VytasZ
#38 Posted : Saturday, March 06, 2010 1:55:02 AM

Kristina wrote:
VytasZ wrote:
Kristina wrote:
virgaheft wrote:

O kas nors stengiasi Confused Jei man kas duotu US pilietybe, tai net nepagalvojus priimciau LOL Tikiuosi, kad po tokio komentaro manes nieks neismes is portalo Scared Nes siaip kai pagalvoji, kas ta pilietybe gauna lengvu keliu ( vyras ar zmona US pilieciai, ar laimi zalia korta tai visai kitaip kalba nei tie kurie kelis metus laukia tos pilietybes Sad nes jie net neisivaizduoja kokius kelius reikia pereit , kad gaut US pilietybe Wink
NU dabar mane tikrai ismesit is portalo LOL

nemesim, nemesim, cia juk amerika, demokratija, laisvas zodis Wink

Tam forumas ir sukurtas kad zmones issakytu savo mintis, pasidalintu abejonemis ir dziaugsmais.

Rasykit i sveikata !!!
Users browsing this topic
Guest
2 Pages <12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui