|
|
|
Rank: Member
Joined: 2/15/2009 Posts: 13 Points: 39 Location: TX, Humble
|
Labas tautieciai , labas Siga , labas visiems prijauciantiems ....... 17 d. isvaziuoju penkioms dienoms i FL , bus jojimo varzybos. Si sekmadieni didzioji treniruote aplink G.B.tarptautini oro uosta ( ten musu ilgieji jojimo takai ). Teks joti 50 ml , tai sunkus darbas reikalaujantis kruopstaus pasiruosimo. Labai aciu uz kvietima , bet teks nuryti karcia piliulia ir sukandus dantis laukti sekancios progos...kuri tikrai atsiras. Aciu dar karta 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Atrodo, kad turim pora nauju lietuvaiciu Houstone. Gal galetumet bruksteleti, kas esat, ka veikiat H-mieste?
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Sveiki, nors aš ir nežadu gyventi Hiustone, bet vis tiek nelabai toli. Tai vat, šiaip mokausi Anglijoje, bet gavau galimybę dalyvauti mainų programoje ir metus mokysiuosi Texas A&M universitete, College Station. Važiuoju viena, nemanau, kad ten bus lietuvaičių, bet jeigu žinote bent vieną, būtinai man praneškite! Per tuos mtus nežadu grįžti Lietuvon, todėl jei rengsite kokius susitikimus, svečiuositės College Station ar šiaip norėsit pabendrauti - visad praneškite, esu linkusi bendrauti ir pasidalinti amerikietiška patirtimi! Tai vat, linkėjimai! Eglė
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
egle.s wrote:Sveiki, nors aš ir nežadu gyventi Hiustone, bet vis tiek nelabai toli. Tai vat, šiaip mokausi Anglijoje, bet gavau galimybę dalyvauti mainų programoje ir metus mokysiuosi Texas A&M universitete, College Station. Važiuoju viena, nemanau, kad ten bus lietuvaičių, bet jeigu žinote bent vieną, būtinai man praneškite! Per tuos mtus nežadu grįžti Lietuvon, todėl jei rengsite kokius susitikimus, svečiuositės College Station ar šiaip norėsit pabendrauti - visad praneškite, esu linkusi bendrauti ir pasidalinti amerikietiška patirtimi! Tai vat, linkėjimai! Eglė Butinai pranesim. Taip pat karts nuo karto zvilgtelek i http://www.houstonlithuanians.org/ Ten paprastai atsiranda zinute, kai mes ruosiam koki rengini. Kada tu atsirasi Texas?
|
|
|
|
|
Siga wrote:egle.s wrote:Sveiki, nors aš ir nežadu gyventi Hiustone, bet vis tiek nelabai toli. Tai vat, šiaip mokausi Anglijoje, bet gavau galimybę dalyvauti mainų programoje ir metus mokysiuosi Texas A&M universitete, College Station. Važiuoju viena, nemanau, kad ten bus lietuvaičių, bet jeigu žinote bent vieną, būtinai man praneškite! Per tuos mtus nežadu grįžti Lietuvon, todėl jei rengsite kokius susitikimus, svečiuositės College Station ar šiaip norėsit pabendrauti - visad praneškite, esu linkusi bendrauti ir pasidalinti amerikietiška patirtimi! Tai vat, linkėjimai! Eglė Butinai pranesim. Taip pat karts nuo karto zvilgtelek i http://www.houstonlithuanians.org/ Ten paprastai atsiranda zinute, kai mes ruosiam koki rengini. Kada tu atsirasi Texas? Jei viskas gerai, tai 16 rugpjūčio jau Houston turėčiau būt 
|
|
|
|
Na tai duok zinot, kaip pavyko kelione ir, siaip jau, kaip viskas sekasi.
|
|
|
|
|
Viskas super, kol kas labai skalndžiai, man čia labai labai patinka! Pačiam Houstone tik oro uoste buvau, bet norėčiau kada ir normaliai žinoma aplankyti.  o šiaio praktiškai nei vieno blogo atsiliepimo rimto apie USA neturiu, tikrai.. ((((;
|
|
|
|
egle.s wrote:Viskas super, kol kas labai skalndžiai, man čia labai labai patinka! Pačiam Houstone tik oro uoste buvau, bet norėčiau kada ir normaliai žinoma aplankyti.  o šiaio praktiškai nei vieno blogo atsiliepimo rimto apie USA neturiu, tikrai.. ((((; Ar tikrai - jokio blogo? Net ir apie karsti?
|
|
|
|
|
Sveiki. As ne is Hiustono, bet svarstau darbo pasiulyma ir galimybe atvykti cia. Ar klimatas, karstis yra pakeliamas negimusiems cia? Suprantu, kad automobiliuose, pastatuose yra kondicionieriai, bet kaip isejus i lauka?
|
|
|
|
Dana wrote:Sveiki. As ne is Hiustono, bet svarstau darbo pasiulyma ir galimybe atvykti cia. Ar klimatas, karstis yra pakeliamas negimusiems cia? Suprantu, kad automobiliuose, pastatuose yra kondicionieriai, bet kaip isejus i lauka? Daugumas anksciau ar veliau prisitaiko. Tik ipranta, kad vasara cia nera tinkamas laikas keliauti, grozetis gamta ir panasiai. Pazistu keleta zmoniu, kurie niekaip neapsiprato su karsciu - daugiausia todel, kad labai megsta savaitgalius leisti gamtoje, o cia puse metu tam nera labai tinkama. Visi kiti prisitaiko, ir apie karsti mazai galvoja. Jei nutarsit atsikraustyti, duokit zinoti. Mes jus tuoj i bendruomene ijungsim
|
|
|
|
|
Labas Siga. Dekui uz atsakyma. I bendruomene jungciausi be jokios abejones. Pakolkas "svarstymu" metas. Ir - baimes akys dideles. Cia gi kitas pasaulis. Turiu klausima. Ar reikia persilaikyti vairuotojo pazymejima? Hiustone be automobilio, nei is vietos.
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Reikia persilaikyti teises, bet is pradziu gali pasivazinet ir su turimom vairavimo teisem
|
|
|
|
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Kristina wrote:Reikia persilaikyti teises, bet is pradziu gali pasivazinet ir su turimom vairavimo teisem Paskaiciau ankstesnes zinutes ir , kaip supratau atvykstat is kitos US valstijos, o as pamaniau, kad is Lietuvos. Tai manau, kad tada nereik persilaiky teisiu ..
|
|
|
|
|
Atvykciau is Lietuvos. Na, jei teises reikia persilaikyti, tai ne kas. O persilaikymas teorija ir praktika? Kiek, mazdaug kainuoja? Dekui uz atsakymus.
|
|
|
|
Cia galima surasti informacijos apie vairavimo leidima: http://www.txdps.state.t...nse/ApplyforLicense.htm
Mokestis yra $25. Reikia laikyti teorini ir praktini egzamina bei islaikyti regejimo testa. Tie egzaminai labai nesudetingi, cia yra daug lengviau issilaikyti, nei Lietuvoje. Be to, man rodos, 3 menesius gali vazineti su lietuvisku leidimu.
|
|
|
|
|
Sveiki, esu Dalia, prisistatau kaip dar viena forumo dalyve ir miesto gyventoja. Mes Houstone nuo kovo 1d., esame misri lietuves ir amerikiecio seima. Amziaus vidurkis - 37 metai. Gyvename siaurineje miesto dalyje, Spring rajone, netoli I-45. Noretusi susipazinti ir bendrauti su kitais, gyvenanciais siame didziuliame mieste.
|
|
|
|
|
Sveiki, Atsirado dar viena lietuve haha as Houston'e jau antri metai, mokinuosi ir zaidziu krepsini cia. Gaila kad jau niekas cia nebebendrauja sitame forume;/ nu bet gal atsirask kasnors. Noriu susipazinti su lietuviais nes cia isvis nezinau lietuviu;/
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 340 Points: 894 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Mielos ponios Ernesta ir DaliaPB
Yra proga susipazinti ir pabendrauti Balandzio 28ta. Dallas lietuviai rengs lietuviskas Velyku Misias....Atvaziuokit, siltai priimsim ir pavaisinsim....
Tarp kitko, cia gyvenu jau 60 metu....
|
|
|
|
|
Ponas Kestuti, Koks tikslus adresas?
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 340 Points: 894 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Velykines Misios:
Balandzio 28ta (Kevirtadienis - uz savaites) 7 val. vakaro.
Holy Cross Catholic Church 7000 Morning Star Drive The Colony, Texas 75056
Atnasaus Kun. Tomas Karanauskas
Iki
|
|
|
|
Guest
|