|
|
|
Rank: Newbie
|
Labas! Atsikrausciau i Houstona sia savaite del mokslu. Smagu girdeti kad kitu Lietuviu ira aplinkui!
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Sveikas atvykes i Houston ponas A.
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
vaida wrote:Labas! Atsikrausciau i Houstona sia savaite del mokslu. Smagu girdeti kad kitu Lietuviu ira aplinkui! Sveika atvykusi, tai ant paciu karsciu papuolei.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
vaida wrote:Labas! Atsikrausciau i Houstona sia savaite del mokslu. Smagu girdeti kad kitu Lietuviu ira aplinkui! Labas, Vaida. Lauksim taves musu susiburimuose
|
|
|
|
|
sveikina visus Grazina is siaurinio Houstono. Keturi metai cia. Smagu pagaliau rast tautieciu 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Grazina wrote:sveikina visus Grazina is siaurinio Houstono. Keturi metai cia. Smagu pagaliau rast tautieciu  Na, smagu kad mus radai :-) Ar viena esi cia, ar su seima?
|
|
|
|
|
vyras amerikonas, kiles is vokieciu, paaugle dukra tikriausiai atvaziuos pabaigus 11 klase - ateinancia vasara. Jei nepersigalvos eilini karta  keturis metus galvojau, kad lietuviu kaip ir nera Teksase - niekaip nepavykdavo rast  Tik Giedrius Vilpisauskas Dallase gyveno, bet kiek zinau i Lietuva grizo. Labai smagu, kad pagaliau atradau jus. Tikiuosi greitu laiku pavyks susibegt gyvai ir susipazint. Dirbu restorane Kettle prie IAH vakarais - jei kas busit tame kraste - visad prasom uzsukti  Klauskit kur Gracie (mano amerikoniskas vardas, nes Grazina jiems neikandamas). Galima ir koki vakareli padaryt mano restoraniukstyje, tik alkoholio mes neturim, tai blaivas vakarelis butu 
|
|
|
|
Grazina wrote:vyras amerikonas, kiles is vokieciu, paaugle dukra tikriausiai atvaziuos pabaigus 11 klase - ateinancia vasara. Jei nepersigalvos eilini karta  keturis metus galvojau, kad lietuviu kaip ir nera Teksase - niekaip nepavykdavo rast  Tik Giedrius Vilpisauskas Dallase gyveno, bet kiek zinau i Lietuva grizo. Labai smagu, kad pagaliau atradau jus. Tikiuosi greitu laiku pavyks susibegt gyvai ir susipazint. Dirbu restorane Kettle prie IAH vakarais - jei kas busit tame kraste - visad prasom uzsukti  Klauskit kur Gracie (mano amerikoniskas vardas, nes Grazina jiems neikandamas). Galima ir koki vakareli padaryt mano restoraniukstyje, tik alkoholio mes neturim, tai blaivas vakarelis butu  Labai gera mintis! Mes visada uz vakarelius  Net jeigu ir be alkoholio
|
|
|
|
Andriau, brukstelek apie save forume Ar seniai Houstone? Is kur atsikraustei? Esi "petroleum engineer", tai mokslus, reikia manyti baigei USA? Laisvalaikio pomegiai?
|
|
|
|
Joined: 10/22/2009 Posts: 2 Points: 6 Location: Lake conroe
|
sveikuciai ar priimsit i savo buri, mano vardas Lina, i amerika atvaziavau 2006m.lapkriti i florida miami kur dirbau, gyvenau ir savo busima vyra sutikau.jis amerikietis. susituokem, persikelem i Virdzinija kur jo visa seima gyvena, bet man per salta buvo beto vyras gavo darba cia houstone tad persikelem cia. jau 2,5 metai gyvenam cia, turim suneli Mata kuriam 2metai sukaks jau greit, lapkricio 1d. as vis bandydau susirast ar lietuviu yra cia houstone bet niekaip nesiseke, iki sios dienos lietuve drauge is colorado rado internete informaciojos ir man persiunte tikiuos priimsit i savo buri 
|
|
|
|
Coliuke wrote:sveikuciai ar priimsit i savo buri, mano vardas Lina, i amerika atvaziavau 2006m.lapkriti i florida miami kur dirbau, gyvenau ir savo busima vyra sutikau.jis amerikietis. susituokem, persikelem i Virdzinija kur jo visa seima gyvena, bet man per salta buvo beto vyras gavo darba cia houstone tad persikelem cia. jau 2,5 metai gyvenam cia, turim suneli Mata kuriam 2metai sukaks jau greit, lapkricio 1d. as vis bandydau susirast ar lietuviu yra cia houstone bet niekaip nesiseke, iki sios dienos lietuve drauge is colorado rado internete informaciojos ir man persiunte tikiuos priimsit i savo buri  Nagi saunu, kad mus radai  Ir dar labai laiku, nes Houstonieciai ruosiasi savo rudeniniam piknikui, kuris bus ateinanti sekmadieni - lapkricio 1-a - Bear Creek parke. Nieko labai mandro - tik issikepsim desru, pabendrausim ir gal pabandysim tinklini pazaisti, ar kokias estafetes organizuoti. Tai va - laukiam visos jusu seimynos. O taip pat visu aplink Houstona ar ir toliau gyvenanciu lietuviu ir lietuviams prijaucianciu Cia daugiau informacijos: http://www.houstonlithuanians.org/
Laukiam laukiam laukiam
|
|
|
|
Joined: 10/22/2009 Posts: 2 Points: 6 Location: Lake conroe
|
maciau kad organizijuojat bet sikart nelabai iseis mums atvykt ir prisijungt prie jusu nors tikrai noreciau bet mano sunaus 2gimtadienis tadien, kaip tik gimes lapkricio 1d.ir jau sveciai sukviesti ir viskas suorganizuota, bet gal kt.kart as jau pasizymejau kalendozriuj kada kucias organizuojat tad tikrai bandysim sudalyvaut ir kt.tik si kart tikrai neiseina.
|
|
|
|
Coliuke wrote:maciau kad organizijuojat bet sikart nelabai iseis mums atvykt ir prisijungt prie jusu nors tikrai noreciau bet mano sunaus 2gimtadienis tadien, kaip tik gimes lapkricio 1d.ir jau sveciai sukviesti ir viskas suorganizuota, bet gal kt.kart as jau pasizymejau kalendozriuj kada kucias organizuojat tad tikrai bandysim sudalyvaut ir kt.tik si kart tikrai neiseina. Na tai sveikinam tavo sunu su gimtadieniu Pasimatysim gruodzio menesi.
|
|
|
|
Joined: 11/24/2009 Posts: 3 Points: 9 Location: houston, TX
|
Sveiki, as esu Raimis- naujas Houstono gyventojas 
|
|
|
|
Joined: 10/11/2008 Posts: 4 Points: 12 Location: Houston, M.D. TX 77004
|
Sveiki mielieji tautieciai, Tango pagrobe mane is jusu, bet siais metais noreciau Kuciose sudalyvauti, kur ir kada? Evelina tu tikriausiai zinai ...
Smagu girdet, kad tiek daug lietuvuku i Hiustona gyvenimas "atplaukdino"
<3 Indre
|
|
|
|
Labas, Indre, (tuo paciu informacija ir Raimiui) Kol Evelina atsilieps, as brukstelsiu, kad Kucios bus sekmadieni, gruodzio 13-ta, vienam is U of H pastatu. Cia daugiau informacijos: http://www.houstonlithuanians.org/
Jeigu galit, uzpildykit RSVP forma, kad zinotume, kiek silkiu priruosti ir misrainiu prikapoti
|
|
|
|
Joined: 10/11/2008 Posts: 4 Points: 12 Location: Houston, M.D. TX 77004
|
Aciu Siga. As bandysiu ir Mika pakalbinti, jeigu jiedu su zmona neisvazive tai galbut ir jis atvyks. Labas Raimiui. Sveiki atvyke!
|
|
|
|
Saunu! Kvieciam visus Houstono lietuvius ir jiems prijauciancius Kuciose sudalyvauti.
|
|
|
|
Rank: Member
Joined: 2/15/2009 Posts: 13 Points: 39 Location: TX, Humble
|
Sveiki dar karta , Antra karta atvykau i Houstono pasone (Humble) , noreciau palaikyti kontaktus su sia saujale nuo Lietuvos nutolusiu zmogeliuku.
|
|
|
|
Na tai labai kvieciam uzsukti si sekmadieni i musu susiburima Houstono Universitete
|
|
|
|
Guest (3)
|