Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

8 Pages «<34567>»
Naujai prisijungusiems Dalasieciams Options
Kestutis
#81 Posted : Wednesday, June 17, 2009 7:54:38 PM
Rank: Gold Member

Sendiena TRECIADIENIS, rytoj KETVIRTADIENIS, poryt PENKTADIENIS, o SESTADIENI:..........J O N I N E S !!!!!!!

Bus proga, gal kam pirma karta, pamatyti kaip pagaliau tas FORUMO administratotrius atrodo: Vitautas Z. ir jo seiminele.
Tuo paciu jus nustebins, Joniniu sumanytojos, musu samokslininku sekretores VIRGOS(Virginijos) grakstumas ir pavidetina energija 3 maziuku mamos.
Pagaliau, busiu ir as. Puikus pavizdys kaip nereike gyventi.

Nebutinai visai dienai atvaziuoti skatinam, valandai pusvalandzui nors tik "HELLO" pasakyti.
Nebutinai ten reikia Lietuviskai moketi. Ispazintis priemama visom kalbom.

Nu tai tiek mieli tautieciai, laukiam jusu visu...............Wub
virgaheft
#82 Posted : Thursday, June 18, 2009 9:39:25 AM
Rank: Silver Member

Kestutis wrote:
Sendiena TRECIADIENIS, rytoj KETVIRTADIENIS, poryt PENKTADIENIS, o SESTADIENI:..........J O N I N E S !!!!!!!

Bus proga, gal kam pirma karta, pamatyti kaip pagaliau tas FORUMO administratotrius atrodo: Vitautas Z. ir jo seiminele.
Tuo paciu jus nustebins, Joniniu sumanytojos, musu samokslininku sekretores VIRGOS(Virginijos) grakstumas ir pavidetina energija 3 maziuku mamos.
Pagaliau, busiu ir as. Puikus pavizdys kaip nereike gyventi.

Nebutinai visai dienai atvaziuti skatinam, valandai pusvalandzui nors tik "HELLO" pasakyti.
Nebutinai ten reikia Lietuviskai moketi. Ispazintis priemama visom kalbom.

Nu tai tiek mieli tautieciai, laukiam jusu visu...............Wub

Kestuti Aciu Blushing iki sestadienio! Wink
daivuze
#83 Posted : Thursday, June 18, 2009 11:13:48 AM

Sekmes jums dalasieciai svenciant Jonines ir ieskant paparcio ziedo. Wink Lauksime noutraukeliu.BigGrin
Kestutis
#84 Posted : Sunday, June 21, 2009 4:59:27 PM

p Daivuze,

Foto sudetos skyrelyje Tik Forumo Dalyviams » 06/20/2009 Dalasieciu Jonines - Foto

Smalsaujate paziureti, registruokites, uztenka buti tik sveciais Wink

Birzelio 28...
Permesti nuotraukas i tik nariams prieinama skyriu tai administracijos nuoziura. Gal butu buve geriau i Dallas skyriu ideti ir musu Texas lietuviu veikla viesai, tiem kam ydomu, paroditi.
Kestutis
daivuze
#85 Posted : Monday, June 22, 2009 11:39:03 AM

Prisiregistravusi , prisiregistravusi.BigGrin Nuotraukytes pasiziuresiu.
psych
#86 Posted : Tuesday, June 30, 2009 3:23:13 AM
Rank: Newbie

Na, labas... Mano vardas Robertas.

Kaip turbut suprantate Gerbiamieji as irgi esu naujai prisiregistraves Dalasietis... Neseniai atsikrausciau is Michigano, tai dabar labai karsta man cia...
Baigiau Michigane mokslus... farmacija mokiaus, dabar dirbu pagal specialybe... Bet galvoju apie Austina... Pora kartu teko ten pabuvot su virsininku tai labai patiko miestas... Galvoju, kad reiketu persikraustyt, bet nenoriu palikt to ka pradejau cia.
Tektu vel darbo ieskotis... O su mano specialybe tai zinot kaip... Taip, kad nezinau...Confused Smile Unsure Unsure Unsure

P.S. Del username tai nepagalvokit, kad as nesveikas koks, psych reiskia aiskiaregys, jei kas nezinot
VytasZ
#87 Posted : Tuesday, June 30, 2009 10:08:11 PM
Rank: Administration

Sveikas prisijunges Robertai,

smagu matyti kad daugeja lietuviu Dalase. Gaila kad nespejai sudalyvauti pries 2 savaites musu susitikime prie ezero.
Na bet manau rudeniop kai nebus taip karsta susibursime vel.
Kurioj vaistinej dirbi. kuriam kraste, gal kur netoliese, uzsuksime vaistu kai reikes Wink
Elma
#88 Posted : Saturday, July 18, 2009 4:06:42 AM

Sveiki,
Esu naujausia naujoke ir prasau priimti mane i savo tarpa Smile Dziaugiuosi, jog pavyko rasti si puslapi ir taip pat nustebau, kad tiek daug cia yra lietuviu!!
Musu seima kraustosi i Dallasa is Washington, DC. Turime du vaikiukus (berniukus: 2m. ir 6m.). Labai tikimes, kad pavyks susirasti lietuviu draugu!
virgaheft
#89 Posted : Saturday, July 18, 2009 7:12:36 AM

Elma wrote:
Sveiki,
Esu naujausia naujoke ir prasau priimti mane i savo tarpa Smile Dziaugiuosi, jog pavyko rasti si puslapi ir taip pat nustebau, kad tiek daug cia yra lietuviu!!
Musu seima kraustosi i Dallasa is Washington, DC. Turime du vaikiukus (berniukus: 2m. ir 6m.). Labai tikimes, kad pavyks susirasti lietuviu draugu!

kaip smagu!!!!!! dar viena seimynele turesim!!!!!! ir dar daugiau berniuku!!!!!!! ThumbsUp
Elma
#90 Posted : Saturday, July 18, 2009 12:20:11 PM

virgaheft wrote:

kaip smagu!!!!!! dar viena seimynele turesim!!!!!! ir dar daugiau berniuku!!!!!!! ThumbsUp

Aciu aciu Smile O ka, cia labai daug berniuku?
virgaheft
#91 Posted : Saturday, July 18, 2009 12:49:56 PM

Elma wrote:
virgaheft wrote:

Aciu aciu Smile O ka, cia labai daug berniuku?

as pati turiu tris ThumbsUp (1m., 5m. ir 8m.) ar Taviskiai dar kalba lietuviskai? kada atsikraustysit?
VytasZ
#92 Posted : Saturday, July 18, 2009 1:50:31 PM

Elma wrote:
Sveiki,

Sveikiname atvykstant i karstaji Teksasa.
Kas veja is sostines ? Ten juk ir vesiau, ir zaliau Wink Darbai ar siaip noras pakeisti aplinka ?
Mes turime 1m dukrele ir Gruodzio menesi laukiame dar vienos Wink
Elma
#93 Posted : Saturday, July 18, 2009 11:50:21 PM

as pati turiu tris ThumbsUp (1m., 5m. ir 8m.) ar Taviskiai dar kalba lietuviskai? kada atsikraustysit?[/quote]

Nieko sau-Tu saunuole! Gera pradzia krepsinio komandai ThumpUp
Taip, mano vyresnis kalba lietuviskai (per kancias i zvaigzdes) , o mazasis dar savo kalba ciauska Smile O kaip Tavo?
Sio menesio pabaigoje mes jau gyvensime Dallase (mano vyras jau ten, o mes siuo metu Lietuvoje ilsimes).
Elma
#94 Posted : Sunday, July 19, 2009 12:03:41 AM

VytasZ wrote:

Sveikiname atvykstant i karstaji Teksasa.
Kas veja is sostines ? Ten juk ir vesiau, ir zaliau Wink Darbai ar siaip noras pakeisti aplinka ?
Mes turime 1m dukrele ir Gruodzio menesi laukiame dar vienos Wink

Aciu dar karteli Smile
Mano vyro darbas veja, nes be jokios priezasties gal aplinkos taip nekeisciau drastiskai Smile
Va ir mergaiciu bus ThumbsUp Musu berniukams paneliu Wink
virgaheft
#95 Posted : Sunday, July 19, 2009 7:20:46 AM

Elma wrote:
as pati turiu tris ThumbsUp (1m., 5m. ir 8m.) ar Taviskiai dar kalba lietuviskai? kada atsikraustysit?

Nieko sau-Tu saunuole! Gera pradzia krepsinio komandai ThumpUp
Taip, mano vyresnis kalba lietuviskai (per kancias i zvaigzdes) , o mazasis dar savo kalba ciauska Smile O kaip Tavo?
Sio menesio pabaigoje mes jau gyvensime Dallase (mano vyras jau ten, o mes siuo metu Lietuvoje ilsimes).
[/quote]

buna kad jau musu komanda/seima pries kaimynu zaidziam LOL
aha, maniskiai gal ir su akcentu bet lietuviskai normaliai gali pakalbeti ThumbsUp kaip gerai, jei suvesim bernaicius Wink dar ir del kalbos Smile
mes Jusu laukiam laukiam BigGrin as Tau asmenine zinute savo adresus telefonus atsiusiu.....
Kestutis
#96 Posted : Thursday, September 03, 2009 11:12:41 PM

p. Virga, nepykit kad pakeiciu tema.

O tema yra si: Bus, jeigu yra norinciu, Dallas mieste pirmos istorines ir lietuviskos Rimo Kataliku Misios. Suprantant kad tai katalikiskos apeigos reike turet umeni kad Dievas yra Dievas ir nesvarbu kaip mes Ji rengiame. Mums reikia daug pagalbos ruosiant si ivyki. Prasom atsiliepti ir dalivauti. Kreipkites i mane pati ar tai cia viesai....
VytasZ
#97 Posted : Friday, September 04, 2009 12:28:19 AM

p. Kestuti,

Pabandysiu issiusti el. laiskus visiems nariams prisijungusiems is Dallaso apylinkui. Tikiuosi si vakara tai padaryti.
Kestutis
#98 Posted : Friday, September 04, 2009 12:32:21 AM

Gerb. Vytautai,
Aciu
Kestutis
#99 Posted : Thursday, September 10, 2009 3:48:53 PM

Man sunku suvokti kokeis sumetimais Kun. Putrimas ar kitas apsiimtu laikyti nors ir "istorines" pamaldas keturiems (4) parodziusiems nora dalivauti jose. Gal mes dar visuomeniskai nesubrende cia Dallas ir apylinkese. O gal, o gal......sunku atspeti. Bet isvada niuri.
Sio menesio gale bus susiburimas organizuojamas saunios lietuvaites is Dallas. Ten ir aptarsim ateities planus.......
VytasZ
#100 Posted : Thursday, September 10, 2009 9:20:19 PM

Na tai va kad zinute issiunciau visiems dalasieciams indvidualiai. Neatsiliepe niekas Sad
Users browsing this topic
Guest
8 Pages «<34567>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui