Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Bankas ar Kredito Unija Options
VytasZ
#1 Posted : Sunday, October 05, 2008 2:31:31 PM
Rank: Administration

Kieno paslaugomis naudojates Banko ar Kredito unijos ?
Sponsor  

RitaE
#2 Posted : Monday, October 06, 2008 4:58:41 PM
Rank: Silver Member

mes turime ir banko ir Texas Credit Union saskaitas. Su abiems kol kas nera bedu.
VytasZ
#3 Posted : Tuesday, October 07, 2008 9:18:45 AM

Sutinku kad bedu nera
as pats naudojuosi banko ir 2 kredito uniju paslaugomis.
Mano nuomone kredito unijos siulo geresnes salygas paskoloms ir mazesnes palukanas bei ivairius operaciju mokescius.
RitaE
#4 Posted : Tuesday, October 07, 2008 5:05:59 PM

Kiek man teko susidurti su financais- tai credit union daugiau ofisu turi TX valstijose(ar pietinese valstijose)
na, o jei reikia paslaugu NY ar NJ, tai ten reikia tureti ar WaMu ar Wachovia ar Chase bankuose saskaitas.
Aisku, as pati namo kredita turiu su Union - geresni procentaiSmile
As is savo patirties pasiulyciau isigyti kad ir maza saskaita bet zymesniame banke- nes niekad nezinai kaip
gyvenimas pasisuks-Amerika galimybiu salisSmile.Ir kuo ilgiau turi saskaita banke,tuo geresnius pasiulymus gali gauti
ateityje(pvz as daznai gaunu 2.9-3.9% palukanas kreditinems kortelems)Bet tuo banku naudojuosi apie 10 metu.
VytasZ
#5 Posted : Tuesday, October 07, 2008 11:12:45 PM

Na taip, 2.9-3.9% yra nablogai. Man geriausiai tai ~7% berods siule. Tik tiek uzsidirbau per 2 metus BigGrin
Siaip nuo pat pradziu naudojuosi Bank of Amerika, bet jie sykstuoliai, korteliu geru korteliu nedalina (o gal as blogas) Sad
RitaE
#6 Posted : Wednesday, October 08, 2008 2:49:45 PM

Tai jau 7% taip pat geros palukanos. Tau reikia atsidaryti tokia kortele ir vis po truputi naudoti, o gale men ismoketi (jei yra galimybes) taip pas tave geres kredito istorija.Kaip turesi kortele, tai butinai ir zmona prirasyki, tai ir jei kredito istorija geres.
As aisku tai tuo pasigirti negaliu, nes mes tai nemazai skolu turime(:
Jei tau idomu turiu dar keleta pasiulymu(gali parasyti e-mail)
virgis
#7 Posted : Saturday, October 11, 2008 12:07:03 AM

Sponsorius

Kažkaip kreditinių kortelių procentai manęs niekada nejaudino mat aš esu užaugęs sovietinėje santvarkoje ir nelabai suprantu kaip galima išleisti pinigus kurių neturi. Išimtis mašina ir namas čia jau kita situacija. Aš manau visa Amerikos ekonomika dabar atsidūrė tokioj situacijoj, jad žmonės gyvena ne pagal išgales. Nenorėjau moralizuoti tik taip gavosi.
Aš asmeniškai tai naudojuosi kreiditinėmis kortelėmis kur duoda taškus ir visus savo pirkinius perku tik su jom, kad kuo didesnis pinigų srautas eitų per sąskaitą ir tada kartą per 6 mėnesius gaunu iš banko $100 čekį alui. BigGrin
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Evelina
#8 Posted : Saturday, October 11, 2008 8:48:52 PM
Rank: Gold Member

virgis wrote:

Aš asmeniškai tai naudojuosi kreiditinėmis kortelėmis kur duoda taškus ir visus savo pirkinius perku tik su jom, kad kuo didesnis pinigų srautas eitų per sąskaitą ir tada kartą per 6 mėnesius gaunu iš banko $100 čekį alui. BigGrin

vo taip ir liuks!!

ir valio sovietinei Lietuvai, kad mus tokiu dalyku ismokino Cool
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui