Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

8 Pages «<45678>
Kas gyvenate Hiustone atsiliepkite cia Options
vaida
#101 Posted : Monday, June 22, 2009 10:53:39 AM
Rank: Newbie

Labas!
Atsikrausciau i Houstona sia savaite del mokslu. Smagu girdeti kad kitu Lietuviu ira aplinkui!ThumbsUp
daivuze
#102 Posted : Monday, June 22, 2009 11:45:15 AM
Rank: Silver Member

Sveikas atvykes i Houston ponas A.
daivuze
#103 Posted : Monday, June 22, 2009 11:58:32 AM
Rank: Silver Member

vaida wrote:
Labas!
Atsikrausciau i Houstona sia savaite del mokslu. Smagu girdeti kad kitu Lietuviu ira aplinkui!ThumbsUp

Sveika atvykusi, tai ant paciu karsciu papuolei.Woot
Siga
#104 Posted : Monday, June 22, 2009 3:14:25 PM
Rank: Gold Member
Sponsorius

vaida wrote:
Labas!

Labas, Vaida.
Lauksim taves musu susiburimuose Smile
Grazina
#105 Posted : Friday, August 14, 2009 12:44:42 PM

sveikina visus Grazina is siaurinio Houstono. Keturi metai cia. Smagu pagaliau rast tautieciuSmile
Siga
#106 Posted : Friday, August 14, 2009 2:07:02 PM
Sponsorius

Grazina wrote:
sveikina visus Grazina is siaurinio Houstono. Keturi metai cia. Smagu pagaliau rast tautieciuSmile

Na, smagu kad mus radai :-)
Ar viena esi cia, ar su seima?
Grazina
#107 Posted : Friday, August 14, 2009 2:19:55 PM

vyras amerikonas, kiles is vokieciu, paaugle dukra tikriausiai atvaziuos pabaigus 11 klase - ateinancia vasara. Jei nepersigalvos eilini kartaSmile

keturis metus galvojau, kad lietuviu kaip ir nera Teksase - niekaip nepavykdavo rastSmile Tik Giedrius Vilpisauskas Dallase gyveno, bet kiek zinau i Lietuva grizo. Labai smagu, kad pagaliau atradau jus. Tikiuosi greitu laiku pavyks susibegt gyvai ir susipazint.

Dirbu restorane Kettle prie IAH vakarais - jei kas busit tame kraste - visad prasom uzsuktiSmile Klauskit kur Gracie (mano amerikoniskas vardas, nes Grazina jiems neikandamas). Galima ir koki vakareli padaryt mano restoraniukstyje, tik alkoholio mes neturim, tai blaivas vakarelis butuSmile

Siga
#108 Posted : Friday, August 14, 2009 3:24:05 PM
Sponsorius

Grazina wrote:
vyras amerikonas, kiles is vokieciu, paaugle dukra tikriausiai atvaziuos pabaigus 11 klase - ateinancia vasara. Jei nepersigalvos eilini kartaSmile

keturis metus galvojau, kad lietuviu kaip ir nera Teksase - niekaip nepavykdavo rastSmile Tik Giedrius Vilpisauskas Dallase gyveno, bet kiek zinau i Lietuva grizo. Labai smagu, kad pagaliau atradau jus. Tikiuosi greitu laiku pavyks susibegt gyvai ir susipazint.

Dirbu restorane Kettle prie IAH vakarais - jei kas busit tame kraste - visad prasom uzsuktiSmile Klauskit kur Gracie (mano amerikoniskas vardas, nes Grazina jiems neikandamas). Galima ir koki vakareli padaryt mano restoraniukstyje, tik alkoholio mes neturim, tai blaivas vakarelis butuSmile

Labai gera mintis! Mes visada uz vakarelius BigGrin Net jeigu ir be alkoholio Laugh
Siga
#109 Posted : Wednesday, September 16, 2009 8:32:15 PM
Sponsorius

Andriau, brukstelek apie save forume BigGrin
Ar seniai Houstone? Is kur atsikraustei? Esi "petroleum engineer", tai mokslus, reikia manyti baigei USA? Laisvalaikio pomegiai?
Coliuke
#110 Posted : Thursday, October 22, 2009 11:12:39 PM

sveikuciai
ar priimsit i savo buri,
mano vardas Lina, i amerika atvaziavau 2006m.lapkriti i florida miami kur dirbau, gyvenau ir savo busima vyra sutikau.jis amerikietis.
susituokem, persikelem i Virdzinija kur jo visa seima gyvena, bet man per salta buvo beto vyras gavo darba cia houstone tad persikelem cia. jau 2,5 metai gyvenam cia, turim suneli Mata kuriam 2metai sukaks jau greit, lapkricio 1d.
as vis bandydau susirast ar lietuviu yra cia houstone bet niekaip nesiseke, iki sios dienos lietuve drauge is colorado rado internete informaciojos ir man persiunte
tikiuos priimsit i savo buri
Smile
Siga
#111 Posted : Friday, October 23, 2009 2:53:21 PM
Sponsorius

Coliuke wrote:
sveikuciai
ar priimsit i savo buri,
mano vardas Lina, i amerika atvaziavau 2006m.lapkriti i florida miami kur dirbau, gyvenau ir savo busima vyra sutikau.jis amerikietis.
susituokem, persikelem i Virdzinija kur jo visa seima gyvena, bet man per salta buvo beto vyras gavo darba cia houstone tad persikelem cia. jau 2,5 metai gyvenam cia, turim suneli Mata kuriam 2metai sukaks jau greit, lapkricio 1d.
as vis bandydau susirast ar lietuviu yra cia houstone bet niekaip nesiseke, iki sios dienos lietuve drauge is colorado rado internete informaciojos ir man persiunte
tikiuos priimsit i savo buri
Smile

Nagi saunu, kad mus radai ThumbsUp Ir dar labai laiku, nes Houstonieciai ruosiasi savo rudeniniam piknikui, kuris bus ateinanti sekmadieni - lapkricio 1-a - Bear Creek parke.
Nieko labai mandro - tik issikepsim desru, pabendrausim ir gal pabandysim tinklini pazaisti, ar kokias estafetes organizuoti.
Tai va - laukiam visos jusu seimynos.
O taip pat visu aplink Houstona ar ir toliau gyvenanciu lietuviu ir lietuviams prijaucianciu BigGrin
Cia daugiau informacijos:
http://www.houstonlithuanians.org/
Laukiam laukiam laukiamSmile
Coliuke
#112 Posted : Friday, October 23, 2009 7:42:48 PM

maciau kad organizijuojat bet sikart nelabai iseis mums atvykt ir prisijungt prie jusu nors tikrai noreciau bet mano sunaus 2gimtadienis tadien, kaip tik gimes lapkricio 1d.ir jau sveciai sukviesti ir viskas suorganizuota, bet gal kt.kart
as jau pasizymejau kalendozriuj kada kucias organizuojat tad tikrai bandysim sudalyvaut ir kt.tik si kart tikrai neiseina.
Siga
#113 Posted : Saturday, October 24, 2009 8:47:38 AM
Sponsorius

Coliuke wrote:
maciau kad organizijuojat bet sikart nelabai iseis mums atvykt ir prisijungt prie jusu nors tikrai noreciau bet mano sunaus 2gimtadienis tadien, kaip tik gimes lapkricio 1d.ir jau sveciai sukviesti ir viskas suorganizuota, bet gal kt.kart
as jau pasizymejau kalendozriuj kada kucias organizuojat tad tikrai bandysim sudalyvaut ir kt.tik si kart tikrai neiseina.

Na tai sveikinam tavo sunu su gimtadieniu ThumbsUp
Pasimatysim gruodzio menesi.
Raimis
#114 Posted : Tuesday, November 24, 2009 7:54:54 PM

Sveiki, as esu Raimis- naujas Houstono gyventojas Smile
irapali
#115 Posted : Tuesday, November 24, 2009 10:57:04 PM

Sveiki mielieji tautieciai,
Tango pagrobe mane is jusu, bet siais metais noreciau Kuciose sudalyvauti, kur ir kada?
Evelina tu tikriausiai zinai ...

Smagu girdet, kad tiek daug lietuvuku i Hiustona gyvenimas "atplaukdino"

<3
Indre
Siga
#116 Posted : Tuesday, November 24, 2009 11:13:47 PM
Sponsorius

Labas, Indre, (tuo paciu informacija ir Raimiui)
Kol Evelina atsilieps, as brukstelsiu, kad Kucios bus sekmadieni, gruodzio 13-ta, vienam is U of H pastatu.
Cia daugiau informacijos: http://www.houstonlithuanians.org/
Jeigu galit, uzpildykit RSVP forma, kad zinotume, kiek silkiu priruosti ir misrainiu prikapoti BigGrin
irapali
#117 Posted : Wednesday, November 25, 2009 3:21:26 AM

Aciu Siga.
As bandysiu ir Mika pakalbinti, jeigu jiedu su zmona neisvazive tai galbut ir jis atvyks.
Labas Raimiui. Sveiki atvyke!
Siga
#118 Posted : Wednesday, November 25, 2009 9:59:29 AM
Sponsorius

Saunu!
Kvieciam visus Houstono lietuvius ir jiems prijauciancius Kuciose sudalyvauti.
Audrius
#119 Posted : Sunday, December 06, 2009 8:44:12 PM
Rank: Member

Sveiki dar karta ,
Antra karta atvykau i Houstono pasone (Humble) , noreciau palaikyti kontaktus su sia saujale nuo Lietuvos nutolusiu zmogeliuku.
Siga
#120 Posted : Sunday, December 06, 2009 10:25:02 PM
Sponsorius

Na tai labai kvieciam uzsukti si sekmadieni i musu susiburima Houstono Universitete ThumbsUp
Users browsing this topic
Guest (3)
8 Pages «<45678>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui