|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Smagu buvo susibegti visiems. Nemazai susirinko apie 31 zmogus buvo ! Dalase Lietuviu daugeja ThumbsUp Jei buvai susitikime tai uzsiregistruok forume. Kaip tai padaryti skaityk cia Kaip registruotis ir rasyti zinutesVeliau idesiu kelias foto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
Joined: 10/19/2008 Posts: 16 Points: 48 Location: Rowlett, TX
|
Ar 31 su vaikais, ar 31 suauges?
|
|
|
|
|
O susieiti ir susipazinti tikrai buvo labai smagu.
|
|
|
|
|
Labai aciu Virgai ir Marijai uz suorganizavima. Saunuoles!!!
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
Sandra wrote:Labai aciu Virgai ir Marijai uz suorganizavima. Saunuoles!!! aciu Sandra  man irgi buvo faina  31, tai cia mazdaug  Linos vyras bande suskaiciuot, vardo as jo nepamenu  ir atsimenu klause, ar skaiciuot su vaikais, ar be, tai atsakiau....kaip iseis
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Labai faina kad visi surado laiko, as manau kad buvo tai tikrai apie 30 be vaiku( nes as skaiciavau jau i pabaiga, tai zinau kad kaip kas jau buvo isvyke) Reikia dazniau daryti susiburimus, visai nebutina su didelemis vaisemis  .....tik kad susieiti, pasidalinti paskutiniais ivykiais gyvenime ir pagaliau paplepeti lietuviskai. Aisku, man tai reikalinga kaip jau supratote  ),  ),  ) viena dalyka tai uzmirsome!!!!! padaryti visu susiburusiu nuotrauka!!!!!saukstai po pietu....
|
|
|
|
|
RitaE wrote:Labai faina kad visi surado laiko, as manau kad buvo tai tikrai apie 30 be vaiku( nes as skaiciavau jau i pabaiga, tai zinau kad kaip kas jau buvo isvyke) Reikia dazniau daryti susiburimus, visai nebutina su didelemis vaisemis  .....tik kad susieiti, pasidalinti paskutiniais ivykiais gyvenime ir pagaliau paplepeti lietuviskai. Aisku, man tai reikalinga kaip jau supratote  ),  ),  ) viena dalyka tai uzmirsome!!!!! padaryti visu susiburusiu nuotrauka!!!!!saukstai po pietu.... aha, nuotraukos nepadarem  bet dar susibursim
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Aciu Virgai ir Marijai uz saunu susirinkima. As padariau keleta nuotraukyciu, bet nezinau kaip jomis butu geriau pasidalinti. Gal tiesiog e-meilu pabandyti issiusti? O kad reiketu dazniau susibegti tai tiesa, juk tikrai smagu lietuviskai paplepeti ir pasidalinti naujienomis. Tad iki greito!
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Erika Snytkin wrote:Aciu Virgai ir Marijai uz saunu susirinkima. As padariau keleta nuotraukyciu, bet nezinau kaip jomis butu geriau pasidalinti. Gal tiesiog e-meilu pabandyti issiusti? O kad reiketu dazniau susibegti tai tiesa, juk tikrai smagu lietuviskai paplepeti ir pasidalinti naujienomis. Tad iki greito! Pasiunciau tau asmenine zinute. Atsiusk man foto as idesiu i foruma.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
labas teksasieciai, as jau Chikagoje, vienas jusu narys iskrito.. bet as vis bandysiu pasirodyti jusu puslapyje, tik gaila kad neteko is arciau susipazinti.
Sekmes Jums visiems!!!!!
|
|
|
|
|
sveikinu visus su Naujais metais. As jau senokai ieskoti Lietuviu Dalase ir pagaliau radau. Nezinau nei ka dabar parasyti, tai gal truputi apie save: Vardas Laimis, gyvenu amerikoj jau virs 14 metu, Dalase 6 metai. Dirbu corporation su komputerinemis programomis. Mano nuotrauku galite paziureti cia: http://whiterocksecurity.com/laimis
Gal dabar uzteks. IKI
|
|
|
|
Sveikas surades mus Laimi ! yra siek tiek lietuviu Dalase nors ir nedaug  kaip matai forume mazai raso dalasieciai. As pats gyvenu Allen, dar tik 2 metai kaip atvykes. Kuriam gale Dalaso pats gyveni ?
|
|
|
|
|
as gyvenu prie pat White rock lake, mazdaug 4 mylios nuo downtown dallas. Gal dirbi microsofte? Gana toli vaziuoti is Allen i darba... Zinai gal ir nera daug Lietuviu dalase bet dabar yra bent jau vienu daugiau nei zinojau vakar Ar imanoma kad man emaila atsiustu kai kas nors paraso ka nors? Laimis
|
|
|
|
laimis wrote:as gyvenu prie pat White rock lake, mazdaug 4 mylios nuo downtown dallas. Gal dirbi microsofte? Gana toli vaziuoti is Allen i darba... Zinai gal ir nera daug Lietuviu dalase bet dabar yra bent jau vienu daugiau nei zinojau vakar Ar imanoma kad man emaila atsiustu kai kas nors paraso ka nors? Laimis Grazu ten prie to ezeriuko  teko lankytis botanikos sode. As pats dalase mazai lankausi, nera ko  Kaip sakiau gyvenu Allen, dirbau Richardone, dabar dirbu Irvinge ~40min. kelio. Downtowne dirbti neteko bet ir nesistengiu ten lysti  Ne ne Microsoft dirbu, bet programuoju .NET O meila gali pasidaryti kad atsiustu taip: Kiekvieno forumo apacioje yra mygtikas Watch Forum. Ji paspaudus tau ateis el. laiskas kai temoje bus nauja zinute. Prisirasyti reikia prie kiekvienos temos atikiras kuras nori sekti. Paziurek rasi 
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
As asmeniskai pazystu viena krepsininku seimyna is Lietuvos, kurie jau kelinti metai gyvene Dallas'e. Bandysiu susisiekt su jais ir perduot portalo adresiuka
|
|
|
|
Kristina wrote:As asmeniskai pazystu viena krepsininku seimyna is Lietuvos, kurie jau kelinti metai gyvene Dallas'e. Bandysiu susisiekt su jais ir perduot portalo adresiuka Pabandyk dekui, o tai cia is ties lietuviu mazai girdeti 
|
|
|
|
|
laimis wrote:sveikinu visus su Naujais metais. As jau senokai ieskoti Lietuviu Dalase ir pagaliau radau. Nezinau nei ka dabar parasyti, tai gal truputi apie save: Vardas Laimis, gyvenu amerikoj jau virs 14 metu, Dalase 6 metai. Dirbu corporation su komputerinemis programomis. Mano nuotrauku galite paziureti cia: http://whiterocksecurity.com/laimis
Gal dabar uzteks. IKI Labas Laimi, as lietuve ir gyvenu cia  bet Tau galvoju butu su manim neidomu draugautis, bo as vyrais, vaikais apsikrovus O, va pazistu saunu lietuvi Mariu, kuris Richardsone gyvena.... jo email'as ------------------- tikiuosi jis nesupyks kad jo e-maila paviesinau ADMIN: zinute redaguota, neskelbkite emailu viesai, nes spamas gali ateiti paskui tiems zmonems. Pasiuskite asmenines zinutes. Pasiunciau Laimiui ta emaila.
|
|
|
|
|
Labas Virga, jau taip esi nusiteikusi kad man nebus idomu, man visalaika idomu, as irgi esu vedes, bet neturiu vaiku dar kolkas. Gavau Mariaus emaila parasysiu kada tik nezinau ka :-) Nu gal kada suorganizuosit susitikima tai gal susitiksim
|
|
|
|
|
laimis wrote:Labas Virga, jau taip esi nusiteikusi kad man nebus idomu, man visalaika idomu, as irgi esu vedes, bet neturiu vaiku dar kolkas. Gavau Mariaus emaila parasysiu kada tik nezinau ka :-) Nu gal kada suorganizuosit susitikima tai gal susitiksim Aha, susitikimas butu saunu  gal koki pavasari vel reiktu visiems susiburti, gal net cepelinu pasidaryt
|
|
|
|
|
Nu jeigu butu cepelinu as tikrai ten buciau... As lietuvoj buvau spalio menesi, tai gavau paragauti cepelinu ir tikru drukisku grybu, labai skanu....
|
|
|
|
Guest
|