Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Poll Question : Senis Šaltis arba Kalėdų senelis
Choice Votes Statistics
Tikiu ir laukiu 7 100 %
Netikiu 0 0 %

10 Pages «<78910>
Šventės Options
RitaE
#161 Posted : Sunday, May 10, 2009 1:07:28 PM
Rank: Silver Member

Taip kad ir as naudojuosi sia progaSmile Su Mamos Diena lietuvaites!!!!!
virgaheft
#162 Posted : Tuesday, May 12, 2009 4:49:39 PM

RitaE wrote:
Kristina wrote:
Siga wrote:
As cia pora metu eksperimentavau - daziau su svogunu lukstais ir bandziau ideti ivairiu gelyciu ar lapeliu i vidu - visai mociuciskai. Bet kad nelabai kas man gavosi. Tik rutu lapeliai matydavosi ant kiausinio, bet ir tai ne visada :-(

Man neteko paciai daryti su svogunu lukstais, bet pamenu, kaip tetis Lietuvoje tai darydavo ThumbsUp . Jis visada budavo atsakingas uz kiausiniu dazyma LOL , nes jam geriausiai gaudavos BigGrin . As kiekvienais metais sakau, kad nieko nedazysiu ir nieko nedarysiu, bet kai arteja Velykos , tai pradedu galvot kaip dazysiu ir kokius patiekalus darysiu siai sventei Razz . Man labai smagu prisimint visas sias sventes ( Kucias, Velykas ) Lietuvoje Sad . O cia, Amerikoje, viskas kazkaip kitaip buna Crying . Visada labai smagu sutikti visas sventes pas mociute ar mama ThumbsUp , o kai cia ju nera, tai stengiames tas sventes seimoje susikurt patys Blushing , bent jau as stegiuos islaikyt sia tradicija ThumbsUp , nes noriu, kad sunus pazintu ir lietuviskas tradicijas ThumbsUp

Labutis. As taip pat turiu vyra amerikieti, bet jis pas mane eina pagal mano tradicijas.ThumbsUp Aisku kiek as pati jas palaikau. Jis man is sako, kad pats budamas teksasietis, gyvena labai ivairu gyvenima. Pirmiausia jam norisi daugiau kulturos ir ivairiu renginiu nei TX jis buvo uzaugintas. Na, o del svenciu, tai as gaminu ir Kaledu ir Velyku stalus. Po to ir valgome kokia savaite. Jis visai nesipriesina lietuviskams patiekalams, net silke darzoviu patale- ta su brokeliais ant virsaus -patiko. Ir kiausinius su manimi ir sunum Aru daze. Taip kad as manau kad daug kas priklauso nuo zmogaus. As zinau pagal save kad noresiu palaikyti tradicijas ir sunu uzauginti su Lietuviskais paprociais. Aisku ir man ne visada viska norisi daryti kaip Lietuvoje, as siek tiek stengiuosi pamaisyti gyvenima. kartais tiesiog lengviau nusipirkti pusfabrikati, o ne nuo nulio patiekala gaminti.
As taip pat marginu kiausinius su svogunu lukstais, ne tokie ryskus iseina kaip Lietuvoje, bet vis viena malonu. Be to siais metai radau vasko piestuka prie vieno dazu rinkinio, tai visai neblogai isejo, vos ne kaip su vasku. Taip kad kitais metais bandysiu gauti tikro vasko is Lietuvos, tokie marguciai man patys graziausi. O del lietuvisku tradiciju, tai pvz. mano sunus nesioja ant kaklo gintariniu karoliukus ir namuose vyras labai megsta gintara, taip kad turime daugiau gintaro gaminiu, nei as budama LietuvojeBigGrin As supranti kad nelengva gyventi kitoje salyje ir visiskai nesitaikyti prie aplinkos, bet manau kad kazkaip galima surasti viduri.

Rita, man sita labai faina nuotrauka.....toks Smikis Pukuotukas.....kaip mano vaikai pasakytu BigGrin
Asta
#163 Posted : Wednesday, May 13, 2009 4:13:17 PM

Kristina wrote:
Sveikiname visas MAMYTES SU MOTINOS DIENA Love .
Mums labai pasiseke , nes sia svente galime svesti du kartus, nes lietuviskos ir amerikoniskos datos skiriasi Smile . Man vyras sako, kiek galiu terorizuoti, juk jau sventem praejusi savaitgali Mamos diena LOL LOL LOL

Neuziilgo ir tave vyras,Kristina,terorizuos... Juk ne uz kalnu dvi sventes-Tevo diena bei dvi datos:lietuviska ir amerikietiska...LOL LOL LOL
virgaheft
#164 Posted : Wednesday, May 13, 2009 9:46:32 PM

Sveikiname Tave Vytai su Gimtadieniu! Smile
VytasZ
#165 Posted : Wednesday, May 13, 2009 10:29:18 PM
Rank: Administration

virgaheft wrote:
Sveikiname Tave Vytai su Gimtadieniu! Smile

Dekui Dekui. Nepavyksta nuo tos dienos pabegti Wink
Kristina
#166 Posted : Wednesday, May 13, 2009 11:15:08 PM
Rank: Gold Member

Asta wrote:
Kristina wrote:
Mums labai pasiseke , nes sia svente galime svesti du kartus, nes lietuviskos ir amerikoniskos datos skiriasi Smile . Man vyras sako, kiek galiu terorizuoti, juk jau sventem praejusi savaitgali Mamos diena LOL LOL LOL

Neuziilgo ir tave vyras,Kristina,terorizuos... Juk ne uz kalnu dvi sventes-Tevo diena bei dvi datos:lietuviska ir amerikietiska...LOL LOL LOL

Scared LOL

Nezinau, kaip pas kitus, bet mano vyras Tevo diena gali dziaugtis kiekviena diena Cursing . Net neisivaizduoju kokiu dar terorizavimo budu galetu imtis Sneaky Cia mes su kita tautiete taip nusprendem, kad musu vyrams - kiekviena diena svente ThumbsUp , nes zmonos lepina kiekviena diena Wub Cursing Cursing Cursing Cursing Cursing LOL
Kristina
#167 Posted : Wednesday, May 13, 2009 11:20:55 PM

Kristina wrote:
Asta wrote:
Kristina wrote:

Scared LOL

Nezinau, kaip pas kitus, bet mano vyras Tevo diena gali dziaugtis kiekviena diena Cursing . Net neisivaizduoju kokiu dar terorizavimo budu galetu imtis Sneaky Cia mes su kita tautiete taip nusprendem, kad musu vyrams - kiekviena diena svente ThumbsUp , nes zmonos lepina kiekviena diena Wub Cursing Cursing Cursing Cursing Cursing LOL

Bet as buvau net pamirsus apie sia diena Scared . Aciu, Asta, kad priminei. As manau, kad Motinos diena ir Tevo diena butu galima sujungti i viena diena Blushing Maziau islaidu butu ThumbsUp ir butu galima sia diena pavadinti TEVU DIENA ThumbsUp
Gal klystu, bet seniau tokia, kaip Tevo diena nebuvo net svenciama Confused
daivuze
#168 Posted : Sunday, July 05, 2009 1:57:10 PM

Idomu zinoti ar svenciate Liepos 4taja, Amerikos Nepriklausomybes diena? Mes vakar buvom ziureti fejerverku Katy. Niekad negalvojau kad Katy miestelis gali taip graziai suruosti sia svente su nuostabiais fejerverkais. Ir Houstone siais metais jie buvo labai ypatingi. Mano gatveje siais metais buvo suorganizuotas grazus vakarelis ,visi kaimynai susirinko su vaisemis ir alumi.ThumbsUp Tai ar svenciate Amerikietiskas sventes?
Kristina
#169 Posted : Monday, July 06, 2009 4:44:10 PM

daivuze wrote:
Idomu zinoti ar svenciate Liepos 4taja, Amerikos Nepriklausomybes diena? Mes vakar buvom ziureti fejerverku Katy. Niekad negalvojau kad Katy miestelis gali taip graziai suruosti sia svente su nuostabiais fejerverkais. Ir Houstone siais metais jie buvo labai ypatingi. Mano gatveje siais metais buvo suorganizuotas grazus vakarelis ,visi kaimynai susirinko su vaisemis ir alumi.ThumbsUp Tai ar svenciate Amerikietiskas sventes?

Ne, specialiai jai nesiruosiame ir nesvenciame Unsure , bet jei kas kviecia i svecius, tai neatsisakome ThumbsUp
RitaE
#170 Posted : Thursday, July 09, 2009 11:25:40 AM

daivuze wrote:

As esu istekejusi uz Amerikiecio, taip kad mes svenciame ir Lietuviu sventes ir Amerikieciu sventes. Tik ka buvome Joniniu sventese net dvi dienas, buvo gana faina. Be to as esu tokio poziurio, jei jau sioje salyje gyveni, tai kazkiek ja ir pagerbti reikia. Labai daznai girdziu kaip visi megsta "pavaryti" ant Amerikos, tai kodel joje gyvena? gal reiktu jiems geresnia sali susirasti!!!!? gal as cia kaip kam ir per grieztai, bet man kartais norisi issilietiThumbsUp , uzknisa tos apkalbos.
Kestutis
#171 Posted : Thursday, July 09, 2009 12:29:15 PM

Gerb. p. RitaE,

Cia Amerikieciu krastas, ju paprociai ir ju kultura. Izulu butu ta kultura senai ar naujai atvaziavusiems izeisti pajuoka, ignoravimu ar tai pasisaipavimu. Tai issilavimo trukumas nes nekulturingas elgesys cia nedraudziamas. Man kartais irgi pikta darosi girdint priekaistus krastui mane pati pries 60 metu priemusi ir kurios kariuomeneje man teko tarnauti. Keista mada, labai paplitusi, si krasta zeminti ir kartais net niekinti. Tai negrazu ir be to kokie tokio elgesio vaisei?

Noriu prideti kad sito forumo narei nei taip kalba nei taip elgesi ir tuo galim dydziuotis. Bet jusu pastaba taikli.
virgaheft
#172 Posted : Thursday, July 09, 2009 10:16:00 PM

Kestuti, man atrodo Jums tikrai patiktu, kad ant musu namo siuo metu plevesuoja dvi veliavos, Lietuvos ir Amerikos, kadangi ir vienur ir kitur didziules sventes Wink
Kestutis
#173 Posted : Friday, July 10, 2009 7:48:53 PM

Bravo Virginija, jus tikriausei is diplomatu seimos kilus.

As viena karta buvau cia trispalve pakeles....Kol plevesavo as kaimynus geografija mokinau. Pagaliau nusibodo nes aiskei matesi
kad nelabai orentavosi tie mano svieto nemate kaimynai. Na ka, ne ju kalte....o be to ju krastas toks dydelis ir jame tiek dauk,
ne taip kaip Lietuvoje kur mes dydziavomes Puntuku...Wub

Galvojant apie Puntuka man primine juoka kuri idesiu i Kavinukes "siek tiek juoko" skyriu...bukit geri, nors nusisipsokite...ACIU!!
daivuze
#174 Posted : Sunday, July 12, 2009 7:46:35 PM

Mokinkit , mokinkit KestutiBigGrin , maniskiai kaimynai su manim lietuviskai sveikinasi.ThumbsUp
RitaE
#175 Posted : Wednesday, July 15, 2009 3:02:38 PM

Man taip pat neblogai pasiseka su kaimynais. Frisco(TX), gyvenau tarp gana maisytu kaimynu- tai aplinkiniai prie kaimynu susitikimu " i sveikata" ir "aciu" lietuviskai pasakydavo.
Na, o cia Chikagos uzmiesciuose tai visi daugiau zino apie Lietuva ir lietuvaicius,- taip kad visai nesunku kalbeti.
Na, o Didekis Aciu Kestuciui uz palaikyma!!!
Kestutis
#176 Posted : Wednesday, November 25, 2009 11:08:50 PM

Sneaky Visiems forumo nariams ir sveciams linkiu sociu kalakutiniu svenciu !!!!!Woot

Kristina
#177 Posted : Friday, November 27, 2009 10:33:20 PM

Gal jau kas eglute turi pasipuose ? Laukiam nuotrauku ThumbsUp . Mes siandien uzvaziavom i HOme Depot, bet egluciu dar nedaug, arba jau visos ispirktos buvo , nes BLACK FRIDAY LOL
VytasZ
#178 Posted : Saturday, November 28, 2009 10:19:57 PM
Rank: Administration

Na as ja neveik suruosiau savo lemputes lauke. Namie egle jau irgi sviecia.
Kai bus foto - video duosiu nuoroda.
Kristina
#179 Posted : Sunday, November 29, 2009 2:31:55 PM

Mes taip pat jau lauke savo palme pasipuosem RollEyes , beliko eglute pasipuost ir pradet laukt Kaledu senio ThumbsUp
Kristina
#180 Posted : Sunday, November 29, 2009 2:39:47 PM

Evelina wrote:
ai, dar vyrui sakau kad tetos ar senis saltis Matui galetu atnesti Wii zaidimu deze. labai mane domina tas ju zaidimas kur reikia sokti. kadangi daug kainuoja, pati nesiprasau, sakau kad Matui labai patiktu LOL LOL LOL ir aisku jam patiktu Cool

Evelina, ar Matas pernai gavo ta Wii zaidimu dez BigGrin ? Mes taip pat pas draugus isbandem, tai mamai labiau patiko nei sunui ThumbsUp Kai as tingiu sportais uzsiminet, tai labai gera treniruote su ta zaidimu dezute galima padaryt Smile
O gal kas esat isbande Leapster2 system ? Cia aisku mamytems nebetinka, kaip Wii zaidimu deze ThumbsUp , bet gal savo vaikuciams kas nors panasaus pirkot ?? Arteja Kaledos ir vel galvos sukimas del tu dovanu Cursing
Users browsing this topic
Guest
10 Pages «<78910>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui