|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 340 Points: 894 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Ar yra norinciu pameginti skristi? Lektuvas dvivietis, stovi RUBY FIELD, Texas. Tipas "ultralight". Pirmas skrydis 35 dol. Po 8 val. pamoku gauni piloto leidima.  . Aerodromas apie 15 myliu i siauvakarius nuo THE COLONY. Vaziuojam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Aciu uz info !!! Skamba is tiesu viliojanciai ... http://www.rubyfield.com/tik va laiko tam reikia  o norit patenkinti visus pomegius jo vis truksta 
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 227 Points: 681 Location: Richardson, TX
|
Kestutis wrote:Ar yra norinciu pameginti skristi? Lektuvas dvivietis, stovi RUBY FIELD, Texas. Tipas "ultralight". Pirmas skrydis 35 dol. Puo 8 val. pamoku gauni piloto leidima.  . Aerodromas apie 15 myliu i siauvakarius nuo THE COLONY. Vaziuojam!!! Aciu Kestuti uz ideja! Pas mane drauge atvaziuoja, kuriai man atrodo tai labai labai patiktu.....
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 340 Points: 894 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
p. Virginija, pirmam skrydziui savininkai rodos siulo 40dol. "Gift Certificate", tik reike jiems paskambinti telefonu. As zenta prikalbejau man kompanija palaikyti, galbut jis susigundis. Mes vaziuosim Liepos gale savaites metu. Tie lektuvai labai lengvi, geram vejui puciant nepatartina skristi o tuo paciu, nelaimes atvejuje, jie turi parasiutus kurie nusodina visa lektuva su keleiveis paliginus saugei. Ha. Pakilti reike mazdaug 100-150 pedu kelio o nusileist apie 50 pedu. Kai kita karta Hustoniecei renks iskila i Centerville, mes, Dalisiskei atskrisim savais lektuvais ir ten pat nutupsim. Isivaisduokit kiek laiko sutaupysim!!!
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Oho, tai reikes organizuoti nevejuota diena, nes nunes jus velnias zino kur ir reikes ieskoti miskuose kaip Dariaus ir Gireno  .
|
|
|
|
|
Oho ho p. Daivuze, mes drasus, nieko nebijom, vistik mes..................Lietuvei
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Butu siek tiek arciau tai ir as varyciau paskraidyti, bandziau kazka panasaus surasti Houston nelabai gavosi.
|
|
|
|
|
p. Mune, 29m i vakarus nuo Huston yra miestukas vardu HEMPSTED. Ten jie stato labai idomius, denktus su visais malonumais "ultralight" lektuvelius. Net, pagal Daivuze, Darius ir Girenas pavidetu. Kaina apie 17-20 tukstanciu. Bet nebutinai reike pirkti, gali valandinei nuomuoti ir paskum, jei jau labai patinka, gali pirkti. Tuo paciu savo lektuva gali valandinei nuomuoti kitiems ir taip biski uzsidirbti. Ju adresas yra: www.ultralightamerica.com
|
|
|
|
|
Netoli nuo mano namu yra west Houston airport tai va cia galima gauti pilot teises. Aisku ne didziuju lektuvu. 40 val yra butinas kursas gauti pilot teises, na ir aisku pinigai nemazi.
|
|
|
|
|
Va ponas Mune, Tau sekasi kaip tam spirgeliui taukuose. As tave sugundziau skrist mokintis o p. Daivuze net surado aerodroma netoliese kuriam po mazdaug 40val treniravimosi tapsi pilotu. Ot laimingas, kaip laisvas paukstelis skraidisi padangemis............ ONLY IN AMERICA
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Kestutis wrote:Va ponas Mune, Tau sekasi kaip tam spirgeliui taukuose. As tave sugundziau skrist mokintis o p. Daivuze net surado aerodroma netoliese kuriam po mazdaug 40val treniravimosi tapsi pilotu. Ot laimingas, kaip laisvas paukstelis skraidisi padangemis............ ONLY IN AMERICA Taip as zinau ta orouosta, jis mano backyard, bet mano svajone stai su tokiu paskraidyti  Arba kaip buna tokie be motoru, karstu oru varomi. O pilotu nenoriu buti. Toky ysimetei y truck ir varao paskaraidyti
|
|
|
|
|
Mune wrote:Kestutis wrote:Va ponas Mune, Tau sekasi kaip tam spirgeliui taukuose. As tave sugundziau skrist mokintis o p. Daivuze net surado aerodroma netoliese kuriam po mazdaug 40val treniravimosi tapsi pilotu. Ot laimingas, kaip laisvas paukstelis skraidisi padangemis............ ONLY IN AMERICA Taip as zinau ta orouosta, jis mano backyard, bet mano svajone stai su tokiu paskraidyti  Arba kaip buna tokie be motoru, karstu oru varomi. O pilotu nenoriu buti. Toky ysimetei y truck ir varao paskaraidyti Mune ,tai jus kurtai netoli manes gyvenate. Kestuti cia tikrai yra daug galimybiu, tik reikia tureti noru ir pinigu.
|
|
|
|
|
Ziuriu i ta p. Munes nuotrauka ir seile varva. Ar nebutu faina, cia Texas, steigti pirma lietuviu "aero kluba" ?
|
|
|
|
Kestutis wrote:Ziuriu i ta p. Munes nuotrauka ir seile varva. Ar nebutu faina, cia Texas, steigti pirma lietuviu "aero kluba" ? As ir taip sakau, pirma ismokstam skraidyti o po to kluba steigiam
|
|
|
|
|
Pirma pamoka atlikta. Dviese pakilom. Man dave vaira ir as tarp debesu laksciau. Pries pat nusileidziant perdaviau kontrole mokytojui ir nusileidom. Jis sake kad dar 3-4 pamokos ir paleis mane viena(solo). Mano dukte juokesi is manes nes ji jau senai pilote. Dar univerka lankydama ji islaike skridimo kursus ir dabar skraido nuomuotu Piper lektuvu. Ji daznai is universitero parskrisdavo namo, mes ja pasitikdavom oro uoste netoli nuo musu buvusiu Kalifornijoje namu. Ji maza mergyte. Kai nusileisdavo is smalsumo, jai islipus, stebetojai lauke kol islips pilotas. O kai pasirode kad ji pilotavo tai paplodavo.  Viva moteriskem!!!
|
|
|
|
|
Kestutis wrote:Pirma pamoka atlikta. Dviese pakilom. Man dave vaira ir as tarp debesu laksciau. Pries pat nusileidziant perdaviau kontrole mokytojui ir nusileidom. Jis sake kad dar 3-4 pamokos ir paleis mane viena(solo). Mano dukte juokesi is manes nes ji jau senai pilote. Dar univerka lankydama ji islaike skridimo kursus ir dabar skraido nuomuotu Piper lektuvu. Ji daznai is universitero parskrisdavo namo, mes ja pasitikdavom oro uoste netoli nuo musu buvusiu Kalifornijoje namu. Ji maza mergyte. Kai nusileisdavo is smalsumo, jai islipus, stebetojai lauke kol islips pilotas. O kai pasirode kad ji pilotavo tai paplodavo.  Viva moteriskem!!! Sveikinimai!!!  gera pradzia.
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Ramūną tikriausiai sudomintu šitas žaisliukas http://www.terrafugia.com/ nes tokio ir į bagažniką mest nereika bo pats važiuoja, tiktai truputėlį reikėtų pakratyti piniginę. Hiustone pilna mažų aerouostų. Jeigu kas susidomėtų skraidymo pamokomis parekomenduočiau šitą mokyklą http://www.dutchwingsflightschool.com/, o kas neturit pinigų ant saliarkos tai tada galima skraidyti su sklandytuvais čia http://www.houstonsoaring.org/. Su sklandytuvais vienam pačiam galima skraidyti nuo 14 metų, praktiškai pienas nuo lūpų dar nenudžiūvęs, o jau gali skrosti padangės tolius kaip koks erelis. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Tikrai smagus zaisliukas. Jei nieko netruktu tai nors imk ir pirk  tik vietos mazai su seimyna 
|
|
|
|
Guest
|