Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

5 Pages <12345>
PRIVATI ar VIESOJI mokykla Options
Siga
#41 Posted : Saturday, June 20, 2009 3:31:00 PM
Rank: Gold Member
Sponsorius

Cia dar keletas darzeliu is Greatschools.net, kurios turetu buti tam paciam rajone.
Siga attached the following image(s):
UT Daycare_3.jpg (72kb) downloaded 106 time(s).
PRO7
#42 Posted : Saturday, June 20, 2009 3:33:55 PM
Rank: Advanced Member

Siga wrote:
PRO7 wrote:
O universitetai neturi darzeliu?

Neteko apie tokius girdeti.
Ar jau issirinkot mokykla, i kuria leisit vyresni vaika?

Aciu tau labai.
Esam kelias nuziureje, tai dabar tuose rajonuose ziurinejam busta, bet nelengva Crying Nézinau kaip pasielgti, ar suradus mokykla su jomis is cia Vokietijos kontaktuoti, ar palaukti kol kada atvaziuosim (rugpjucio1d.)????? idomu ar ka nors rastumeme, jei dabar yra atostogos?
Kiek suprantu, vaikai eina i tas mokyklas kurios priklauso pagal gyvenamaja vieta? Tai neturetu buti problemu, jei gyveni tame rajone? ar yra dar kokios nors salygos?
Turime per savaitgali susirasti busta Crying laukia sunkus, nelengvas, bet malonus darbas Cool
PRO7
#43 Posted : Saturday, June 20, 2009 3:37:02 PM

Dar del darzeliu, kokia priemimo tvarka, reikia kokios nors medicinines pazymos? Noriu pilnai pasiruosti BigGrin
Aciu Smile
Kristina
#44 Posted : Saturday, June 20, 2009 3:50:50 PM

PRO7 wrote:
Siga wrote:
PRO7 wrote:
O universitetai neturi darzeliu?

Neteko apie tokius girdeti.
Ar jau issirinkot mokykla, i kuria leisit vyresni vaika?

Aciu tau labai.
Esam kelias nuziureje, tai dabar tuose rajonuose ziurinejam busta, bet nelengva Crying Nézinau kaip pasielgti, ar suradus mokykla su jomis is cia Vokietijos kontaktuoti, ar palaukti kol kada atvaziuosim (rugpjucio1d.)????? idomu ar ka nors rastumeme, jei dabar yra atostogos?
Kiek suprantu, vaikai eina i tas mokyklas kurios priklauso pagal gyvenamaja vieta? Tai neturetu buti problemu, jei gyveni tame rajone? ar yra dar kokios nors salygos?
Turime per savaitgali susirasti busta Crying laukia sunkus, nelengvas, bet malonus darbas Cool

SU mokyklomis taip, manau nebus problemu, bet su darzeliais nezinau, jei nebuna vietu, tai nebuna ir uzraso i eile. Tenka laukti arba rinktis kita darzeli. I darzelius galite skambinti , rasyti ar kai nuvaziuosite nueisite , nes jie dirba, tik tiek, kad uzsiemimai nevyksta, bet registracija, tai paciame ikarstyje dabar Razz
Kristina
#45 Posted : Saturday, June 20, 2009 3:56:46 PM

PRO7 wrote:
Dar del darzeliu, kokia priemimo tvarka, reikia kokios nors medicinines pazymos? Noriu pilnai pasiruosti BigGrin
Aciu Smile

SKIEPAI SKIEPAI SKIEPAI !!!

Ir zinau, kad jie siek tiek skiriasi nuo europietisku skiepu . Nors mes Lietuvoje ir dareme viska pagal US skiepus , bet kai gyd, Amerikoje patikrino, tai dar truko 3 skiepu Blink . Nes Lietuvoje jie sudetinius daznai daro skiepus, tai neparaso i skiepu pasa kokius vaistus naudoja ir tt , tai jiems cia sunku susigaudyti buvo, uz tai mums dar ir prirase pasidaryti 3 skiepus Scared Jei bent vieno skiepo truks, nieks i darzeli nei per zingsni neprisileis Scared

Kristina
#46 Posted : Saturday, June 20, 2009 4:01:42 PM

Kristina wrote:
PRO7 wrote:
Aciu Smile

SKIEPAI SKIEPAI SKIEPAI !!!

Ir zinau, kad jie siek tiek skiriasi nuo europietisku skiepu . Nors mes Lietuvoje ir dareme viska pagal US skiepus , bet kai gyd, Amerikoje patikrino, tai dar truko 3 skiepu Blink . Nes Lietuvoje jie sudetinius daznai daro skiepus, tai neparaso i skiepu pasa kokius vaistus naudoja ir tt , tai jiems cia sunku susigaudyti buvo, uz tai mums dar ir prirase pasidaryti 3 skiepus Scared Jei bent vieno skiepo truks, nieks i darzeli nei per zingsni neprisileis Scared

Ir kiek zinau, pas juos pirmas klausimas buna, ar vaikas nebenesioja pampersu BigGrin . Zinau, skamba labai keistai, ypac kai vaikas 3 metu Blink , nes Lietuvoje vaikai nuo metuku jau be ju laksto, o cia visko dar pasitaiko Scared O jei taip pasitaiko, tai nezinau, ar juos priima i darzeli Confused
Siga
#47 Posted : Sunday, June 21, 2009 4:16:39 AM
Sponsorius

Su mokyklom galima tik susirasyti elektroniniu pastu, trumpai nupasakoti savo situacija ir paklausti, kada pas juos prasideda registracija. (Turek galvoje, kad kiekvienos mokyklos aptarnaujama zona yra tiksliai nubrezta, tai jei apsigyvensi skersai gatves, gali tekti vaika siusti i ne taip pageidaujama mokykla).
O darzeliai nebutinai turi elektroninio pasto adresa, tai su jais jau dabar reikia susiskambinti ir klausti, ar turi vietu.
PRO7
#48 Posted : Sunday, June 21, 2009 6:45:18 AM

Man visai patinka sie rajonai: Round Rock, Leander (jis tolokai nuo centro, bet neradau laisvu aparatmentu) ir Cedar Park, Andersen. Ka jus manote?
Siga
#49 Posted : Sunday, June 21, 2009 7:05:39 AM
Sponsorius

Gal galetum ideti nuoroda i koki tinklapi, kur galima rasti informacijos apie tuos rajonus?
Kad nereiketu ilgai knistis po Interneta :-)
Tai jus nebegalvojat ieskoti buto prie pat Universiteto?
PRO7
#50 Posted : Sunday, June 21, 2009 11:19:24 AM

Siga wrote:
Gal galetum ideti nuoroda i koki tinklapi, kur galima rasti informacijos apie tuos rajonus?
Kad nereiketu ilgai knistis po Interneta :-)
Tai jus nebegalvojat ieskoti buto prie pat Universiteto?

Is pat pradziu ziurinejome apie Universiteta, ten butai nera labai brangus, bet nera geru mokyklu Crying ir lyg , kaip vyras sake, ju yra labai mazai. Del to niekaip negalim apsispresti, nes kiti rajonai yra gan toli nuo centro.
O nuorodas veliau idesiu, nes parasiau uzklausimus-pasiziuresiu ka atsakys.
Aciu
PRO7
#51 Posted : Sunday, June 21, 2009 11:22:08 AM

Siga wrote:
Nueik i www.austinisd.org
Ten paspausk Schools.
Tada paspausk AISD Facility Locations Map ir gausi visu tos apylinkes mokyklu zemelapi.
University of Texas patalpos yra kazkur tarp Lee ir Pease pradiniu mokyklu.
Tai va tam rajone daugiausia ir dairykites BigGrin Kiek suprantu, Lee ir Brykerwoods yra geros pradines mokyklos (abieju reitingas yra 9 is 10).

Reiks vyrui pasakyti apie tas mokyklas Blink gal nepastebejo. Mums dar aktuali yra 'high school' , nes dukra turetu eiti i 9 klase
Siga
#52 Posted : Sunday, June 21, 2009 1:47:49 PM
Sponsorius

Kiek matosi is mokyklines apylinkes zemelapio, prie Universiteto arciausiai yra dvi gimnazijos: Austin (jos reitingas Greatschools.net tinklapyje yra 6 balai is 10) ir McCallum (reitingas 7 balai is 10). Gimnazijoms, ypac maisytoms rasiskai ir etniskai, tai ne toks jau blogas rezultatas. Prie McCallum dar yra kazkokia Fine Arts Academy (Menu Akademija). Taigi, jei nebijot maisytos mokyklos, gali buti ir neblogai.
RitaE
#53 Posted : Sunday, June 21, 2009 2:18:59 PM
Rank: Silver Member

Cia tik mano nuomone, bet jau jei mokykla 6 balu tai nieko gero(bent jau mano vyras taip sako) Matai TX turi geru valstybiniu mokyklu. Manu kad jums reikia ziureti kad nors 8 batai butu, nes mergaite gi pabaigs toje vid mokslus ir gal galvos kur toliau mokytis, reikia geresnio paruosimo.
nepykit jei kam mano nuomone nepatiks.
O del atstumu, tai tavo vyras uzsiknis su kamsciais jei tolokai gyvensite nuo darbo. As vazinejau po Austina, piko valandomis nesinoredavo nosies kisti. jei zemelapyje rodo kad 15- 20 min, tai piko metu gali buti iki 45min. Tai tik mano nuomone, as nezinau jusu darbo valandu ir preoriteto, bet Round Rock tai jau tolokai
Kristina
#54 Posted : Sunday, June 21, 2009 3:57:57 PM

RitaE wrote:
Cia tik mano nuomone, bet jau jei mokykla 6 balu tai nieko gero(bent jau mano vyras taip sako) Matai TX turi geru valstybiniu mokyklu. Manu kad jums reikia ziureti kad nors 8 batai butu, nes mergaite gi pabaigs toje vid mokslus ir gal galvos kur toliau mokytis, reikia geresnio paruosimo.
O del atstumu, tai tavo vyras uzsiknis su kamsciais jei tolokai gyvensite nuo darbo. As vazinejau po Austina, piko valandomis nesinoredavo nosies kisti. jei zemelapyje rodo kad 15- 20 min, tai piko metu gali buti iki 45min. Tai tik mano nuomone, as nezinau jusu darbo valandu ir preoriteto, bet Round Rock tai jau tolokai

O kur cia tuos balus galima ziureti Confused Mes galvojame eiti i St. Patrick school in Corpus Christi , TX Confused ( preschool )
Siga
#55 Posted : Sunday, June 21, 2009 4:37:40 PM
Sponsorius

Yra toks tinklapis www.greatschools.net kuris reitinguoja viesasias mokyklas, atizvelgdamas i ju testu rezultatus ir dar i kazkokius kitus faktorius.
Deja privacios mokyklos ten nereitinguojamos, nes jos niekur neskelbia, kaip ju vaikai islaiko kokius nors testus.
Tam paciam tinklapyje galima surasti siek tiek informacijos ir apie privacias mokyklas (kaip rasine mokiniu sudeti) bei tevu atsiliepimus.
Va cia, jeigu paspausi "Parent Reviews", tai rasi labai siltus atsiliepimus :-)
http://www.greatschools....age?id=7328&state=TX
PRO7
#56 Posted : Sunday, June 21, 2009 6:02:41 PM

Kristina wrote:
RitaE wrote:

O kur cia tuos balus galima ziureti Confused Mes galvojame eiti i St. Patrick school in Corpus Christi , TX Confused ( preschool )

Idomu, kiek mazdaug kainuoja privacios mokyklos?
Kristina
#57 Posted : Sunday, June 21, 2009 10:01:06 PM

PRO7 wrote:
Kristina wrote:
RitaE wrote:

Idomu, kiek mazdaug kainuoja privacios mokyklos?

Nezinau, kaip Austine, bet kiek teko dometis Hiustone , tai privatus darzelis menesiui 3 metu vaikui 500 - 700 $ , bet cia jau geras privatus darzelis. Corpus Christi uz tokia kaina super privatus darzelis. Mes pernai savo rajone mokejome $435 i menesi ( nuo 7:30 iki 2:30 pm ) , bet yra privaciu darzeliu ir mokyklu ( Incarnate Word Academy ) kur kaina preschool $670 menesiui , high school siekia iki $900 . Bet cia turbut nuo kiekvieno miesto ir nuo kiekvieno privataus darzelio priklauso. Bet pvz. Corpus Christi dauguma privaciu darzeliu kainos vienodos, skiriasi gal tik 50-100 $ .

http://www.austinprivateschools.com/schools.html

Siga
#58 Posted : Monday, June 22, 2009 11:13:02 AM
Sponsorius

RitaE wrote:

Nepykstam nepykstam :-)
Tik norejau pasakyti, kad kartais reitingas ne viska pasako. Tevu atsiliepimai apie anas dvi gimnazijas buvo geri. Gali buti, kad ten "Advanced Placement" klases yra labai geros, nors mokyklos vidurkis ir yra nekoks. Gali buti, kad galvojantys apie universitetus, ten gali pakankamai gerai jiems pasiruosti. Bet kaip yra is tikruju as, zinoma, nezinau.
daivuze
#59 Posted : Monday, June 22, 2009 11:55:50 AM
Rank: Silver Member

Privati tai dar nereiskia kad gera. Man atrodo nuo mokytojos priklauso ir tevu. Kartais privaciose mokyklose yra palaida bala.Ne visos privacios mokyklos reikalauja is mokytoju setifikatu taip kad reikai gerai issirinkti mokykla jeigu rinksites privacia.
Kristina
#60 Posted : Monday, June 22, 2009 3:12:40 PM

daivuze wrote:
Privati tai dar nereiskia kad gera. Man atrodo nuo mokytojos priklauso ir tevu. Kartais privaciose mokyklose yra palaida bala.Ne visos privacios mokyklos reikalauja is mokytoju setifikatu taip kad reikai gerai issirinkti mokykla jeigu rinksites privacia.

TAIP, tai tikra tiesa Sad
Users browsing this topic
Guest
5 Pages <12345>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui