|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
 is ties, kodel, 11 nakties mes nesiilsim ar seip neleidziam savaitgalio pradzios uzsiimdami saves lepinimu... o va sedim internete... nesiskundziu bet smalsumas neduoda ramybes
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Nemiegam nes dirbam, o internetas tik epizoduose. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
tai va koks tas gyvenimas  as tai tik dabar turiu laiko prisesti( kaip mana seima miega) ir aplamai as naktinis paukstis- tik kad seima sparnus pakirpo.....ha, ha. mes su vyru po taure brendzio (lietuvisko) ikaleme, vaika i lova paguldziau ir kas jau daugiau belieka
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
jeje ir man taip, kad tik nereiktu dirbt, tai ir lendu visur kur reikia ir nereikia... net baisu! visai neproduktyvu... o kaip kiti? ir aplamai, ko mes dirbam kaip kokie dunduliai penktadienio nakti???
|
|
|
|
RitaE wrote:tai va koks tas gyvenimas  as tai tik dabar turiu laiko prisesti( kaip mana seima miega) ir aplamai as naktinis paukstis- tik kad seima sparnus pakirpo.....ha, ha. mes su vyru po taure brendzio (lietuvisko) ikaleme, vaika i lova paguldziau ir kas jau daugiau belieka viena kolege sitoki laika su vyru vadina quantity time. sako mes vienam kambary, lyg ir kartu bet abu visai kitais reikalais uzsieme... tai juokas paeme, kad taip vadina bendra laisvalaiki 
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Kas nedirba mielas vaike tam ir duonos duot nereikia. Man atrodo šiam forumui po truputį pradės trūkti chiato funkcijos. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
|
mano" Quantity time" tai prie taures buvo, o dabar tai mama's time
|
|
|
|
jei isides cua chat, tai mes isvis nieko nenudirbsim ir nei trupiniu negausim  o mama's time tai liuks
|
|
|
|
|
aciu uz supratima, o jus ten nepersistenkit su tais darbais 
|
|
|
|
jau i lovyte reikia traukt... mano zadintuvas savaitgaliais keliasi apie 7 ir knygas skaityt pabosta gana greitai  tad labanakt visiems (dirbantiems ir ne  )
|
|
|
|
Guest
|