|
SUV (dzipas) |
5
|

33
% |
|
Pickup |
2
|

13
% |
|
Minivan |
0
|

0
% |
|
Bus |
0
|

0
% |
|
RV (Recreational Vehicle) |
0
|

0
% |
|
Neturiu masinos |
1
|

6
% |
|
Nuomuojuose |
0
|

0
% |
|
Lengvasis Automobilis |
7
|

46
% |
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Pasitikrinime kas su kuo vazinejame. Ka renkasi lietuviai teksase savo kelionems
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
jei vazineti i kokias keliones tai aisku SUV, bet kas dienai tai ir lengva masina OK(siek tiek maziau degalu ima)
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 307 Points: 602 Location: Plainfield, IL
|
Na mums kol vaikas mazas tai uztenka ir langvosios
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
as po houstona varineju su Jeep ir myliu savo masiniuka kaip biesa. labai manevringa ir gerai is vietos ima. teko ir su lengvaja vazinet bet deja, jokio kaifo
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Kiekvienam savo man tai mano lengvoji su rankine greičių dėže (jeigu dar atsimenat kas tas yr) visai patinka, šiai ptai į automatą niekada nemainyčiau. Tik gaila, kad nėra CD grotuvo tai negaliu lietuviškų diskų klausyt, tada tenka iš žmonos skolintis SUV. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
As vazineju lengvaja, Hondute kur 40 myliu per galona duoda ir ima tik pigiausia benza ir atsidziaugt negaliu jau du metai, nei genda, nei ko praso, ir driba kaip bite, kasdien po 80 myliu ja suvazineju i darba ir atgal.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Cha cha! O as dar net Teksaso vairuotojo pazymejimo neturiu!
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Vairuoju Mitsubishi Outlander, labai gera masina, patogi isesti ir islipti .Aisku labai noriu hibrid arba lengvaja masina. Va , Hondute ,kaip Ziviles.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Klausykit, man cia toks klausimas kirba... Kaip su Texas Driver's Licence jum sekesi? Man va reikia eit kazkaip issilaikyt, bet neteisybe tai juoda. Turiu teises, ilga vairavimo patirti (is Lietuvos), o dabar cia, mat VEL IS NAUJO!!!! Kaip sesiolikmetei kokiai..Absurdas. Neteisybe man cia...
|
|
|
|
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
rasco wrote:Klausykit, man cia toks klausimas kirba... Kaip su Texas Driver's Licence jum sekesi? Man va reikia eit kazkaip issilaikyt, bet neteisybe tai juoda. Turiu teises, ilga vairavimo patirti (is Lietuvos), o dabar cia, mat VEL IS NAUJO!!!! Kaip sesiolikmetei kokiai..Absurdas. Neteisybe man cia... jei turi patorti nemaza ir anglu zinias geras, nebus bedos laikant  jei jau patities daug, tai jauc ir paralelini parkavima be bedos moki daryt? Va su mano vairavimo patirtim, tai sita reikejo tobulint  o visa kita - juokas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu tada nereik dejuok kad asteit absurdas is naujo laikyt.... jei nesivazinejai metus, tai manau ir taisykles primirsus :P ner i bloga ir egza laikyt... blogu vairuotoju gatvese - pakanka :P mum kaip galima geresniu reik!!! Sekmes laikant!!!
|
|
|
|
Ot kokia  Nei taisykliu primirsau nei ka, tiesiog zenklai kita kalba
|
|
|
|
Vistiek nesamones. Galetu bent jau tik teorija leist laikyt
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
rasco wrote:Vistiek nesamones. Galetu bent jau tik teorija leist laikyt Susiimk savei rankas ir lek laikyti egzu.Pamatysi nieko ten sunkaus.O vairuoti ,taip kaip ir dviraciu vaziuoti-sesi prie vairo ir vel viska prisiminsi. 
|
|
|
|
|
rasco wrote:Ot kokia  Nei taisykliu primirsau nei ka, tiesiog zenklai kita kalba jei tai kliudo dar nevairuojant,.. tai kaip bus kai vairuosi
|
|
|
|
|
rasco wrote:Vistiek nesamones. Galetu bent jau tik teorija leist laikyt maniau kad kalbos barjerasir nauji zenklai... tai kaip tik vairavimo dalis labiau traukia? kaip ten bebutu - sekmes!!!
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Dėl stažo tai man taipogi labai pikta buvo, nes draudimą gauti buvo problemos ir plius draudimas brangesnis bo tai, kad buvęs Balbieriškio kelių asas tai čia jiems įspudžio nedaro. Dėl egzų tai čia vienas juokas čia gali pasitikrinti savo žinias.. Man labai padėjo. Mano žmona išlaikė pusiau anglų kalbą mokėdama. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Na del teisiu laikymo, tai man persikrauscius is TX i IL valstija reikejo perlaikyti rastu testa. As manu kad tai visiskai nebutina, bet tokios valstijos teisykles. Taip kad sekmes ir pirmyn
|
|
|
|
Rank: Newbie
Joined: 6/14/2009 Posts: 4 Points: 12 Location: El Paso, Texas
|
As ryt laikysiu egza, tikiuosi pasiseks, perskaiciau knygute jau tris kartus, turbut daugiau, nei daugelis amerikieciu. dekui uz nuoroda, pabandysiu pasipraktikuoti.
|
|
|
|
Guest
|