|
|
Rank: Newbie  Joined: 3/11/2009 Posts: 8 Points: 24 Location: tx, houston, 77004
|
Sveiki, noriu paklausti apie vairavimo teises cia, Amerikoje. Ar galioja europines (turiu UK vairuotojo teises), ar jie reikalauja isigyti amerikietiskas? aciu is anksto!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
irma wrote:Sveiki, noriu paklausti apie vairavimo teises cia, Amerikoje. Ar galioja europines (turiu UK vairuotojo teises), ar jie reikalauja isigyti amerikietiskas? aciu is anksto! Puse metu galios, bet jei ilgesniam laikui , tai jau reiks pasidaryt amerikoniskas teises
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Kažkur tai buvo rašįta apie teises tik nepamenu kur, viskas labai paprasta, tik reike nuvaziuoti į ofisa ir pasiimti knyga, bilietu, perskaityti ir vaziuoti laikyt. klausimai buvo lengvi kai as laikiau.  Sėkmės
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Tik jau nepergyvenk, cia tikrai lengva islaikyti teises. Pakaitysi ju klausimus su atsakymasi ir pirmyn. Islaikysi be problemu
|
|
|
|
|
Ir jei dar bent siek tiek anglu kalba zinai, tai tikrai islaikysi
|
|
|
Rank: Newbie  Joined: 3/11/2009 Posts: 8 Points: 24 Location: tx, houston, 77004
|
aciu uz info. na tikrai smagu girdeti, kad ir vel reiks laikyti teises...  o islaikius teorija dar reikes praktiskai vazinetis su policininku sedinciu salia?
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Tai kad tiek praktini, tiek teorini egzamina cia yra labai lengva islaikyti.
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Aš laikiau čia tokiam mažam mietukį šalia Hiustono Katy. Tai čia toks kaimelis apvažiavom porą gatvių ir viskas. Su automatine greičių dėže aklas zuikis išlaikytų. Čia jie kažkap suintersuoti, kad tu išlaikytum ir kuo greičiau dingtum jiems iš akių. Skirtingai nei MŽ, ten kažkodėl stengiasi tave sukirsti, niekaip negalėdavau šito suprasti. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Vis bandau suprasti, kas yra MŽ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O gal Marijos Zeme
|
|
|
|
Aaa, aš irgi buvau galvojusi, kad čia bus "Mūsų Žemė". Bet "Marijos Žemė" pikantiškiau skamba, su bent kiek ironijos :-)
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Turejau Kanados teises ,todel jas man tik pakeite ,perlaikyti nereikejo. Kiek girdejau ,tai nera cia sunku teises perlaikyti.
|
|
|
|
Guest
|