Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages <12
klausimai... Options
virgaheft
#21 Posted : Saturday, May 23, 2009 8:10:35 AM
Rank: Silver Member

Kristina wrote:
RitaE wrote:
texsase nelabai gausi darbu jei leidimo neturi darbui. jei nori netureti islaidu masinai tai reikia dumti i NY ar Chicaga ar kita didesni miesta kur yra transportas.
Na, o del maisto tai jei vienas gyveni tai gal ir gali su 150$ issiversti, bet as manau kad tai seni laikai, maistas labai pbranges. mano seimai 2 suaugusiems ir vaikui 4 metu kainuoja apie
500-600$ ir as labai jau su kuponais ir nuolaidomis bandau pirkti. (aisku valgome gana daznai namuose bet visokios rusies maisto nuo geru mesu kepsniu iki visokios zuvies ir kreveciu)
Vienu zodziu gal kiekvienam kitaip, bet jei neturi cia darbo pradzioje atvykes, tai geriau reikia tureti pinigu , nes reiks uz viska moketi is karto(butas, transportas, maistas)
Sekmes. ps: cia tik mano maza 15metu patirtis(as gyvenau ir TX, NY, NJ,- dabar IL

Duokit patarimu, kaip uz tokia suma($500 - $600 ) galima prasimaitint Scared O gal kad mes didesni, tai ir skrandziai musu didesni LOL . Mes taip pat tik namuose gaminame valgi Blink , bet mums trigubai daugiau iseina Scared Scared Scared Scared Scared Reiks pradet kazkokias isvadas daryt Cursing .

aha, Kristina, ir pas mus panasiai....reikia patarimu BigGrin .....vos ne kas antra diena po 100$ maistui....nors beveik visada is walmart Wink ir patys gaminam.....na, gal kad stengiuos organisku ir kad mes penki, ir keturi is ju vyrai BigGrin ....... o, kas bus kai mano maziukai pasidarys paaugliai?????? Scared Scared Scared

siuo metu bandom dazniau apsipirkinet Castco.....gal taip sutaupysim maistui Blink
Kristina
#22 Posted : Saturday, May 23, 2009 10:44:04 AM
Rank: Gold Member

virgaheft wrote:
Kristina wrote:
RitaE wrote:
texsase nelabai gausi darbu jei leidimo neturi darbui. jei nori netureti islaidu masinai tai reikia dumti i NY ar Chicaga ar kita didesni miesta kur yra transportas.
Na, o del maisto tai jei vienas gyveni tai gal ir gali su 150$ issiversti, bet as manau kad tai seni laikai, maistas labai pbranges. mano seimai 2 suaugusiems ir vaikui 4 metu kainuoja apie
500-600$ ir as labai jau su kuponais ir nuolaidomis bandau pirkti. (aisku valgome gana daznai namuose bet visokios rusies maisto nuo geru mesu kepsniu iki visokios zuvies ir kreveciu)
Vienu zodziu gal kiekvienam kitaip, bet jei neturi cia darbo pradzioje atvykes, tai geriau reikia tureti pinigu , nes reiks uz viska moketi is karto(butas, transportas, maistas)
Sekmes. ps: cia tik mano maza 15metu patirtis(as gyvenau ir TX, NY, NJ,- dabar IL

Duokit patarimu, kaip uz tokia suma($500 - $600 ) galima prasimaitint Scared O gal kad mes didesni, tai ir skrandziai musu didesni LOL . Mes taip pat tik namuose gaminame valgi Blink , bet mums trigubai daugiau iseina Scared Scared Scared Scared Scared Reiks pradet kazkokias isvadas daryt Cursing .

aha, Kristina, ir pas mus panasiai....reikia patarimu BigGrin .....vos ne kas antra diena po 100$ maistui....nors beveik visada is walmart Wink ir patys gaminam.....na, gal kad stengiuos organisku ir kad mes penki, ir keturi is ju vyrai BigGrin ....... o, kas bus kai mano maziukai pasidarys paaugliai?????? Scared Scared Scared

siuo metu bandom dazniau apsipirkinet Castco.....gal taip sutaupysim maistui Blink

Aha , ir as kas antra diena tai jau tikrai vaziuoju i parduotuve, o seniau net kiekviena diena , nes megstu pirkt produktus tik vienai dienai Cursing Cursing Cursing Kitiems kazkaip labai taupiai iseina prasimaitint, o kitiems va Confused As tai vis kaltinu skrandzius, nes mes su vyru auksti zmones, daug valgom LOL
Mune
#23 Posted : Saturday, May 23, 2009 11:02:56 AM

Kazdieną į pardę maisto pirkti, na ne man tai butu gaila laiko. Nors tiesa paskius kai nedirbi tai ir turi laiko.
RitaE
#24 Posted : Sunday, May 24, 2009 8:54:40 PM

Kristina wrote:
RitaE wrote:

Labukas, as jau galvojau kad mes daug isleidziame maistuiThumpUp , tu mane nuraminai. As kaip atvaziavau i IL valstija tai man sokas kainu istiko , bet po truputi surandu nauju parduotuviu kur galima darzoves ir vaisius nusipirkti.
Manu kad labai priklauso ar jusu rajonuose yra didesnio pasirinkimo maisto parduotuves, ne vien tik tie gigantai "Albertsons" ar kt.
As nezinau ka tau patarti, bet as turiu vyra amerikieti, kuris megsta skrandi prikisti, ji blynais ir sriuba neuzkisiLOL LOL
RitaE
#25 Posted : Sunday, May 24, 2009 9:11:35 PM

Mune wrote:
Kazdieną į pardę maisto pirkti, na ne man tai butu gaila laiko. Nors tiesa paskius kai nedirbi tai ir turi laiko.

As tai dabar nedirbu, bet kiekviena diena i parduotuve tai jau nevazineju maisto, tai man jau baisuScared As vaziuoju i maisto parduotuve kas savaite, na aisku kartais reikia kazko spec, bet retai...As visada pasidarau sarasa savaites begyje ko man reikia , ar kas jau pasibaige ir pirmyn. Kartais net pagalvoju ka visa savaite gaminsiu.
As taip pat naudojuosiu "sams", casco" klubais- bet kaip kada ten isleidziu daugiau nei noreciauLOL , tai bandau daznai nesilankyti. Tiesa "Whole foods", parduotuve naudojuosi gana retai, nes ten visada gali isleisti 300$ ir nebus i ka ziureti. Siek tiek daugiau lankaiu ta parduotuve Austin'e, nes mano vyro brolis dirbo ju offise, tai mes gaudavome nuolaidaThumbsUp
nesutinku su pasakymu nedirbi , tai turi laiko
As buvau abejose pusese, dirbau su vaiku ir namuose" dirbau" su vaiku- manau kad kitoks uzimtumas, bet laiko ne per daugiau lieka.
Aciu dievui mano vyras sutinka su manimi ir supranta mamos pareigas, aisku as jau pasiruosusi sugrysti i darba, bet tai daugiau del mano poziurio- as noriu dirbti ir
vaikui laikas leisti laika tarp bendraamziuThumpUp

Kristina
#26 Posted : Sunday, May 24, 2009 10:08:39 PM

RitaE wrote:
Mune wrote:

As tai dabar nedirbu, bet kiekviena diena i parduotuve tai jau nevazineju maisto, tai man jau baisuScared As vaziuoju i maisto parduotuve kas savaite, na aisku kartais reikia kazko spec, bet retai...As visada pasidarau sarasa savaites begyje ko man reikia , ar kas jau pasibaige ir pirmyn. Kartais net pagalvoju ka visa savaite gaminsiu.
As taip pat naudojuosiu "sams", casco" klubais- bet kaip kada ten isleidziu daugiau nei noreciauLOL , tai bandau daznai nesilankyti. Tiesa "Whole foods", parduotuve naudojuosi gana retai, nes ten visada gali isleisti 300$ ir nebus i ka ziureti. Siek tiek daugiau lankaiu ta parduotuve Austin'e, nes mano vyro brolis dirbo ju offise, tai mes gaudavome nuolaidaThumbsUp
nesutinku su pasakymu nedirbi , tai turi laiko
As buvau abejose pusese, dirbau su vaiku ir namuose" dirbau" su vaiku- manau kad kitoks uzimtumas, bet laiko ne per daugiau lieka.
Aciu dievui mano vyras sutinka su manimi ir supranta mamos pareigas, aisku as jau pasiruosusi sugrysti i darba, bet tai daugiau del mano poziurio- as noriu dirbti ir
vaikui laikas leisti laika tarp bendraamziuThumpUp

As taip pat nesutinku, kad nedirbancios mamos nieko nedaro Cursing Buti su vaiku yra daug sunkiau nei kur ofise sedeti Cursing

As ir sarasiuka susidarau, bet ateina kita diena ir sugalvoju ka nors pagamint ir ziuriu, kad to ar ano produkto truksta Blink O tuo labiau , kad nuo musu parduotuve tik 5-10 min kelio Blushing
Ir gerai, kad Corpus Christi nera Whole Foods parduotuvesScared , nes ten uz tuos $300 tai tik dviems dienoms maistelio gali nusipirkti, o jei darai koki pasisedejima su keliais draugais, tai tas 300 tik vienam vakarui ir kita diena vel i parduotuve turi vaziuot BigGrin Labai jau grazi ir jauki ta Whole Foods parduotuve, buvo labai sunku issiskirt su ja kai gyvenome Hiustone, bet manau, k ad tik i nauda ThumbsUp Bet kai tik nuvaziuojame i Hiustona, tai pirma vieta kurioje sustojame, tai ju parduotuve ThumbsUp , nes ten labai skanias sriubytes ir sumustinius gamina ThumbsUp Tai save palepiname Blushing

Jooo, reikia moket taupiai gyvent. Bet kaip mano vyras sako, ant maisto negalima taupyt, nes tada ant vaistu daugiau isleisi LOL Cia japonu ar kinieciu patarle tokia yra, nebepamenu Confused
daivuze
#27 Posted : Tuesday, May 26, 2009 1:10:24 PM

Gera patarle yra sita,, gyvename ne tam kad valgytumem, valgome tam kad gyventumem!,,ThumbsUp As isleidziu labai mazai maistui paskaicius kiek jus isleidziate. Hmmm. As taip pat gaminu namie. Gal del to kad neperku lietuvisko maiso?Turiu omeny rusiskose parduotuvese neapsipirkineju. Mes megejai kinietisko maisto gal del to viskas pigiai iseina...Confused Nors taip pat niekad netaupau ant maisto. Darzoves perku Fiestoje arba Honkongo markete ,mesyte HEB.
RitaE
#28 Posted : Wednesday, May 27, 2009 1:09:51 AM

As nezinau kiek as isleisciau jei pirktume tik organini maista. As vis vaikui nuperku is Whole food obuoliu sulciu ir tai 7$ trim dienom.
nezinau ar kas buvo Austin centre "Whole food" parduotuveje, ji tikrai ispudinga ir visada ka nors susizavedavau.
Del mano maisto isleidimo tai as manau daug kas priklauso ir nuo seimos dydzio- mes tik trise ir mano Arui tik bus 4m, aisku jis valgo gana gerai, bet dar musu neapvalgo. As apie 60% maisto vyrui i darba taip pat gaminu. Zinau tik tiek, gad kainos taip pat labai pakile, as prisimenu kaip pries 10m, buvo galima apsipirkti men uz 300$-350$;
Taip sutinku kad lietuviskas maistas taip pat brangus bet visada save pasilepiname lietuvisku suriu, silke, duona. Kadangi maniskis ne lietuvis tai jam daznai to nereikia.
Asta
#29 Posted : Wednesday, May 27, 2009 5:05:25 PM

daivuze wrote:
Gera patarle yra sita,, gyvename ne tam kad valgytumem, valgome tam kad gyventumem!,,ThumbsUp As isleidziu labai mazai maistui paskaicius kiek jus isleidziate. Hmmm. As taip pat gaminu namie. Gal del to kad neperku lietuvisko maiso?Turiu omeny rusiskose parduotuvese neapsipirkineju. Mes megejai kinietisko maisto gal del to viskas pigiai iseina...Confused Nors taip pat niekad netaupau ant maisto. Darzoves perku Fiestoje arba Honkongo markete ,mesyte HEB.

Sutinku,su tavim, Daivuze. Beje, "Fiestoje" ne tik gali darzoves gauti pigiai,bet ir mesytes.Jie kas savaite vis turi kokius ispardavimus.Stai neseniai pirkau sonkaulius,sumokejau $16,o kai namuose maisa atidariau ten 3 didziausi sonkauliu gabalai...ThumpUp Ir siaip pavaikstinejus ten galima rasti vis kokiu ispardavimu.Stai vakar radau bei nusipirkau "Sprito" 2 litru butelius po 89 centus.... ThumbsUp
daivuze
#30 Posted : Wednesday, May 27, 2009 6:09:06 PM

Gera ta Fiesta, kur nauja atsidare Katy.ThumbsUp ThumbsUp As ten vistienos krutineles perku, labai pigios ir tada vyniotinius sukuThumbsUp .Mano vaikai mokykloje o as cia visokiu skanumynu prisigalvoju.Taip pat Fiestoje salmonas pigus. Rojus ,o ne parduotuve .BigGrin
Kristina
#31 Posted : Wednesday, May 27, 2009 6:58:52 PM

RitaE wrote:
As nezinau kiek as isleisciau jei pirktume tik organini maista. As vis vaikui nuperku is Whole food obuoliu sulciu ir tai 7$ trim dienom.
nezinau ar kas buvo Austin centre "Whole food" parduotuveje, ji tikrai ispudinga ir visada ka nors susizavedavau.
Del mano maisto isleidimo tai as manau daug kas priklauso ir nuo seimos dydzio- mes tik trise ir mano Arui tik bus 4m, aisku jis valgo gana gerai, bet dar musu neapvalgo. As apie 60% maisto vyrui i darba taip pat gaminu. Zinau tik tiek, gad kainos taip pat labai pakile, as prisimenu kaip pries 10m, buvo galima apsipirkti men uz 300$-350$;
Taip sutinku kad lietuviskas maistas taip pat brangus bet visada save pasilepiname lietuvisku suriu, silke, duona. Kadangi maniskis ne lietuvis tai jam daznai to nereikia.

Mano vyras lietuvis, bet jam lietuvisko maisto nelabai reikia. Na tik karts nuo karto kopustu pritroskinu ThumbsUp . O as , jei jau valgau duona, tai galiu is kart puse kepalo suvalgyt Cursing Bet tai buna labai jau retai, gal karta i menesi Crying , nes pas mus nera rusu pard.
dkalinin
#32 Posted : Thursday, May 28, 2009 8:37:22 AM

zankaj wrote:
O JUs. senai wisi ten nuwaziawot? Ar pradzioj labai baisu buwo isikuriant>? Nes as kiek suprantu, tai naujas gywenimas, pradejimas wisko is naujo...Bent jau man taip butu, nes as noriu pradeti wiska is naujo...pasidalinkit sawo mintim ir patirtim...aciuWink

Viskas priklauso nuo individualios situacijos... kaip cia jau speta pastebet - kokiais keliais planuoji atvaziuot? T.y. kokia viza, anglu zinios, pirmine pinigu saskaitele... nes kiekvienas is musu savo situacija irgi turejes.. ir kiekvienas is savo tos situacijos patarimus dalint gali... ir jeigu tavo situacija su patarejo situacija nesutampa, tai gali ir dar daugiau nusivilt amerike, arba atvirksciai - pajaust neapsakoma dziaugsma atvaziavus Smile

Mes amerikoj jau 8ti metai eina... atvykom su zalia korta, tai galimybes buvo kur kas lengvesnes nei daugelio atvykusiu... visko ko mum reikejo - patirties sioj saly Smile Anglu, darbo, gyvenamos vietos ir siaip ziniu, kaip cia zmones gyvena... Labai daug padejo tai, kad pusbrolis su seimyna jau cia gyveno! Be ju viskas butu buve kur kas sudetingiau Sad todel is karto sakau - kokia situacija bebutu, turet uz nugaros buri palaikanciu zmoniu - labai didelis pliusas!!! O visa kita jau pagal galimybes ateis... jei geras issilavinimas, darbo patirtis kazkokia, geros anglu zinios, galimybe sau leist kazka normalaus pirmus menesius nuomotis arba pas pazystamus apsistot... viskas priklauso nuo galimybiu...
virgis
#33 Posted : Thursday, May 28, 2009 8:56:03 AM

Sponsorius

daivuze wrote:
Gera ta Fiesta, kur nauja atsidare Katy.ThumbsUp ThumbsUp As ten vistienos krutineles perku, labai pigios ir tada vyniotinius sukuThumbsUp .Mano vaikai mokykloje o as cia visokiu skanumynu prisigalvoju.Taip pat Fiestoje salmonas pigus. Rojus ,o ne parduotuve .BigGrin

Truputį ne į temą, bet norėjau pasidomėti kas per daiktas tas "salmonas" Confused
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
daivuze
#34 Posted : Thursday, May 28, 2009 9:10:22 AM

virgis wrote:
daivuze wrote:

Truputį ne į temą, bet norėjau pasidomėti kas per daiktas tas "salmonas" Confused

Lašiša , skanu ja pasudyti. Tada daryti sumustinius, tinka prie degtienes ir alaus!!!!Wink

Kestutis
#35 Posted : Saturday, August 29, 2009 9:29:23 PM

Musu administratorius teisingai viena karta pasake: "Kur tu lietuviu nera!!" Ziuriu GRAZINA prisiregistravo net is New Caney? Mapquest rodo tokia kryskele i siaure nuo Huston, birdseye rodo apie 100 sodybu. P. Grazina, kas jus ten suviliojo isikurti? Seima, darbas, gamta?
Fulton
#36 Posted : Friday, May 11, 2012 11:04:37 PM
Rank: Newbie

Na ka, pradesiu sawo paieskas...

Best Running Shoes
adidas Climacool Ride
Users browsing this topic
Guest
2 Pages <12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui