|
|
|
Rank: Guest
|
Labas, Kas gali pasidalinti patirtimi, kaip svenciamos vaiku isleistuves (Graduation) (musu atveju - darzelio pabaigtuves) Amerikoje? Musu dukryte baigia darzeli - tai kita savaite bus isleistuviu ceremonija viesosios bibliotekos didziojoje saleje. Kokios cia tradicijos? Ar reikia mokytojoms-aukletojoms geliu? Kaip geriau aprengti vaika ir pan.? Na, kad neissiskirti labai is kitu Pernai rudeni pirma karta pradejom lankyti si darzeli, tai pirma diena (na, kaip pas mus Lietuvoj rugsejo 1-a priimta) nesem mokytojai geliu. Tai pasijutom kaip ateiviai is kosmoso, nes daugiau niekas geliu nenese. Zodziu, kad vel neiskristume is konteksto, paklausysim jusu patarimu  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Guest wrote:Labas, Kas gali pasidalinti patirtimi, kaip svenciamos vaiku isleistuves (Graduation) (musu atveju - darzelio pabaigtuves) Amerikoje? Musu dukryte baigia darzeli - tai kita savaite bus isleistuviu ceremonija viesosios bibliotekos didziojoje saleje. Kokios cia tradicijos? Ar reikia mokytojoms-aukletojoms geliu? Kaip geriau aprengti vaika ir pan.? Na, kad neissiskirti labai is kitu Pernai rudeni pirma karta pradejom lankyti si darzeli, tai pirma diena (na, kaip pas mus Lietuvoj rugsejo 1-a priimta) nesem mokytojai geliu. Tai pasijutom kaip ateiviai is kosmoso, nes daugiau niekas geliu nenese. Zodziu, kad vel neiskristume is konteksto, paklausysim jusu patarimu  ... Nezinau , kaip del isleistuviu, bet mes pirmaja darzelio diena taip pat neseme geliu  . Tai mokytojos buvo labai nustebusios , bet labai patenkintos ir pamalonintos  . Tik dauguma teveliu ziurejo ir nesuprato kas cia dedasi  .
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Jo, suprantu tave, Kristina, mes lygiai taip pat pasijutom. Net atrode, kad kitu teveliu priesiskumo sulaukem. Si rudeni pradesim pirma klase naujoj mokykloj. Lietuvoj rugsejo 1-oji tokia didele svente, o cia tai net nezinau, kaip bus. Turbut ir i mokykla niekas geliu nenesa... O taip noretusi tokios sventines nuotaikos, kai mes patys dziugaudavom ta rugsejo 1-a diena...
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 221 Points: 663 Location: Richardson, TX
|
|
|
|
|
|
jurgjanu wrote:Jo, suprantu tave, Kristina, mes lygiai taip pat pasijutom. Net atrode, kad kitu teveliu priesiskumo sulaukem. Si rudeni pradesim pirma klase naujoj mokykloj. Lietuvoj rugsejo 1-oji tokia didele svente, o cia tai net nezinau, kaip bus. Turbut ir i mokykla niekas geliu nenesa... O taip noretusi tokios sventines nuotaikos, kai mes patys dziugaudavom ta rugsejo 1-a diena... Nemanau, kad nesa i mokykla geliu  , o tuo labiau, kad cia mokslo metai kiekvienoje mokykloje vis kitomis datomis prasideda, tai is vis nesamone gaunasi  Bet as asmeniskai tai nunesciau geliu  . Musu sunus rugpjuti prades eit i nauja preschool , tai bus naujos aukletojos , tai tikrai nesime
|
|
|
|
|
Nors man jau ir virs 30  bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja )  Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom  ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom  ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ???
|
|
|
|
|
Kristina wrote:Nors man jau ir virs 30  bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja )  Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom  ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom  ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ??? Man atrodo kad dabar LT daugumoje mokykloje gali eit mokytis kaip nori apsirenges, arba kaip isgali o mano bernaitis cia suoliuoja i mokykla su uniforma, tai man patinka Kristina, gal tu kartais 76 gimimo?
|
|
|
|
|
virgaheft wrote:Kristina wrote:Nors man jau ir virs 30  bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja )  Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom  ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom  ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ??? Man atrodo kad dabar LT daugumoje mokykloje gali eit mokytis kaip nori apsirenges, arba kaip isgali o mano bernaitis cia suoliuoja i mokykla su uniforma, tai man patinka Kristina, gal tu kartais 76 gimimo? TAIP, 76 GIMIMO
|
|
|
|
|
Kristina wrote:virgaheft wrote:Kristina wrote:Nors man jau ir virs 30  bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja )  Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom  ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom  ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ??? Man atrodo kad dabar LT daugumoje mokykloje gali eit mokytis kaip nori apsirenges, arba kaip isgali o mano bernaitis cia suoliuoja i mokykla su uniforma, tai man patinka Kristina, gal tu kartais 76 gimimo? TAIP, 76 GIMIMO o, kaip fainiai  ir as  pas mus cia Dallas bent keletas 'tokiu'......
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Welcome to the Club 76!
|
|
|
|