Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Kaip svenciamos isleistuves? Options
Guest
#1 Posted : Monday, May 18, 2009 12:05:34 PM
Rank: Guest

Labas,
Kas gali pasidalinti patirtimi, kaip svenciamos vaiku isleistuves (Graduation) (musu atveju - darzelio pabaigtuves) Amerikoje? Musu dukryte baigia darzeli - tai kita savaite bus isleistuviu ceremonija viesosios bibliotekos didziojoje saleje. Kokios cia tradicijos? Ar reikia mokytojoms-aukletojoms geliu? Kaip geriau aprengti vaika ir pan.? Na, kad neissiskirti labai is kituBlink

Pernai rudeni pirma karta pradejom lankyti si darzeli, tai pirma diena (na, kaip pas mus Lietuvoj rugsejo 1-a priimta) nesem mokytojai geliu. Tai pasijutom kaip ateiviai is kosmoso, nes daugiau niekas geliu nenese. Zodziu, kad vel neiskristume is konteksto, paklausysim jusu patarimuBigGrin ...
Sponsor  

Kristina
#2 Posted : Monday, May 18, 2009 4:46:07 PM
Rank: Gold Member

Guest wrote:
Labas,
Kas gali pasidalinti patirtimi, kaip svenciamos vaiku isleistuves (Graduation) (musu atveju - darzelio pabaigtuves) Amerikoje? Musu dukryte baigia darzeli - tai kita savaite bus isleistuviu ceremonija viesosios bibliotekos didziojoje saleje. Kokios cia tradicijos? Ar reikia mokytojoms-aukletojoms geliu? Kaip geriau aprengti vaika ir pan.? Na, kad neissiskirti labai is kituBlink

Pernai rudeni pirma karta pradejom lankyti si darzeli, tai pirma diena (na, kaip pas mus Lietuvoj rugsejo 1-a priimta) nesem mokytojai geliu. Tai pasijutom kaip ateiviai is kosmoso, nes daugiau niekas geliu nenese. Zodziu, kad vel neiskristume is konteksto, paklausysim jusu patarimuBigGrin ...

Nezinau , kaip del isleistuviu, bet mes pirmaja darzelio diena taip pat neseme geliu ThumbsUp . Tai mokytojos buvo labai nustebusios , bet labai patenkintos ir pamalonintos BigGrin . Tik dauguma teveliu ziurejo ir nesuprato kas cia dedasi LOL .
jurgjanu
#3 Posted : Tuesday, May 19, 2009 12:26:21 PM
Rank: Newbie

Jo, suprantu tave, Kristina, mes lygiai taip pat pasijutom. Net atrode, kad kitu teveliu priesiskumo sulaukem. Si rudeni pradesim pirma klase naujoj mokykloj. Lietuvoj rugsejo 1-oji tokia didele svente, o cia tai net nezinau, kaip bus. Turbut ir i mokykla niekas geliu nenesa... O taip noretusi tokios sventines nuotaikos, kai mes patys dziugaudavom ta rugsejo 1-a diena...
virgaheft
#4 Posted : Tuesday, May 19, 2009 12:38:57 PM
Rank: Silver Member

Ir man truksta tos musu moklsu pradzios sventes....cia tikrai kitaip.....bet yra cia kitos sventes....tai mums kaip ir pasiseke, galim ir savasias atsvesti ir prie amerikieciu prisidet..... galim dvigubai daugiau svesti LOL LOL LOL
Kristina
#5 Posted : Tuesday, May 19, 2009 3:19:26 PM

jurgjanu wrote:
Jo, suprantu tave, Kristina, mes lygiai taip pat pasijutom. Net atrode, kad kitu teveliu priesiskumo sulaukem. Si rudeni pradesim pirma klase naujoj mokykloj. Lietuvoj rugsejo 1-oji tokia didele svente, o cia tai net nezinau, kaip bus. Turbut ir i mokykla niekas geliu nenesa... O taip noretusi tokios sventines nuotaikos, kai mes patys dziugaudavom ta rugsejo 1-a diena...

Nemanau, kad nesa i mokykla geliu Sad , o tuo labiau, kad cia mokslo metai kiekvienoje mokykloje vis kitomis datomis prasideda, tai is vis nesamone gaunasi Blink Bet as asmeniskai tai nunesciau geliu Smile . Musu sunus rugpjuti prades eit i nauja preschool , tai bus naujos aukletojos , tai tikrai nesime RollEyes
Kristina
#6 Posted : Tuesday, May 19, 2009 11:49:30 PM

virgaheft wrote:
Ir man truksta tos musu moklsu pradzios sventes....cia tikrai kitaip.....bet yra cia kitos sventes....tai mums kaip ir pasiseke, galim ir savasias atsvesti ir prie amerikieciu prisidet..... galim dvigubai daugiau svesti LOL LOL LOL

Nors man jau ir virs 30 Scared Scared Scared bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja ) ThumbsUp Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom RollEyes ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom Scared ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ???
virgaheft
#7 Posted : Wednesday, May 20, 2009 8:32:38 AM

Kristina wrote:
virgaheft wrote:

Nors man jau ir virs 30 Scared Scared Scared bet prisimenu tuos gerus laikus ( rugsejo 1-aja ) ThumbsUp Nezinau kaip dabar Lietuvoje del aprangos ? Mokiniai turi uniformas( taip seniau vadindavom RollEyes ir jei kaklaraiscio neuzsidedavom, tai oiiiiii, kiek bedos turedavom Scared ) ar dabar rengtis gali taip, kaip nori ???

Man atrodo kad dabar LT daugumoje mokykloje gali eit mokytis kaip nori apsirenges, arba kaip isgali Blink
o mano bernaitis cia suoliuoja i mokykla su uniforma, tai man patinka ThumbsUp

Kristina, gal tu kartais 76 gimimo? Smile
Kristina
#8 Posted : Wednesday, May 20, 2009 12:16:33 PM

virgaheft wrote:
Kristina wrote:
virgaheft wrote:

Man atrodo kad dabar LT daugumoje mokykloje gali eit mokytis kaip nori apsirenges, arba kaip isgali Blink

TAIP, 76 GIMIMO Blink
virgaheft
#9 Posted : Wednesday, May 20, 2009 4:21:54 PM

Kristina wrote:
virgaheft wrote:
Kristina wrote:
virgaheft wrote:

TAIP, 76 GIMIMO Blink

o, kaip fainiai ThumbsUp ir as BigGrin pas mus cia Dallas bent keletas 'tokiu'......BigGrin
jurgjanu
#10 Posted : Thursday, May 21, 2009 10:47:55 PM
Rank: Newbie

Welcome to the Club 76!ThumbsUp
Kristina
#11 Posted : Friday, May 22, 2009 10:37:26 AM

jurgjanu wrote:
Welcome to the Club 76!ThumbsUp

LOL ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui