|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Dabar oficialiai galim pakeisti renginio pavadinimą iš "Forumiečių susibėgimas gamtoje" į "Senos chebros susibėgimas gamtoje". Norėjosi naujų veidų ale seni sueis už tą patį. Kitą kartą kaip turėsim daugiau finansų tai užsakysim autobusą ir visus norinčius, kad nereikėtų patiems važiuot surinksim kaip buratinus. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Bravo "senai chebrai' drasei traukenciai i gamta. Padarykit nuotrauku ir jas cia isspausdinkit. Gal ir su vardais kad zinotume su kuo kalbam ateityje.
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Aš tai mislyjau, kad gal ir filmuotos medžiagos padarysma, kad ir su garsu būtų jeigu tauta nebijos filmuotis. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Taigis skaičiuojam nuostolius, jeigu atkreipsit dėmesį į pakoreguotą ir patvirtintą gamtos mylėtojų sąrašą pirmoje žinutėje plika akimi galima pastebėti, kad sąrašas yra pasikeitęs. Taigis dėsantinė grupė laikys frontą penktadienio vakare ir bandys atlaikyti gamtos stichiją. Kadangi jėgos akivaizdžiai yra nelygios neminėkit bloguoju jeigu ką. Atiduodu kreditą šiam forumui, nes be jo šita išvyka nebūtų įvykusi. To pasekoje pasilieku teisę lemtingos baigties atveju tą patį forumą laikyti atsakingu dėl visų ne pagal planą įvykusių dalykų. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
virgis wrote:Taigis skaičiuojam nuostolius, jeigu atkreipsit dėmesį į pakoreguotą ir patvirtintą gamtos mylėtojų sąrašą pirmoje žinutėje plika akimi galima pastebėti, kad sąrašas yra pasikeitęs. Taigis dėsantinė grupė laikys frontą penktadienio vakare ir bandys atlaikyti gamtos stichiją. Kadangi jėgos akivaizdžiai yra nelygios neminėkit bloguoju jeigu ką. Atiduodu kreditą šiam forumui, nes be jo šita išvyka nebūtų įvykusi. To pasekoje pasilieku teisę lemtingos baigties atveju tą patį forumą laikyti atsakingu dėl visų ne pagal planą įvykusių dalykų. Kitaip sakant, laikykit kumscius. O tai bus jums!
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
As ziuriu i Liet./Anglu zodyna: Is eiles Bunkeris, buoze, buozgalvis, burbeti, burbulas. Nera "buratino". Kur dingo buratinas? Vistik 1963 metais as uz si zodyna paklojau penkine tikedamas kad tai pilnas komplektas. Nieku negali pasitiketi. Ot mane apsuko. Pikta darosi dabar pagalvojus....
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kestutis wrote:As ziuriu i Liet./Anglu zodyna: Is eiles Bunkeris, buoze, buozgalvis, burbeti, burbulas. Nera "buratino". Kur dingo buratinas? Vistik 1963 metais as uz si zodyna paklojau penkine tikedamas kad tai pilnas komplektas. Nieku negali pasitiketi. Ot mane apsuko. Pikta darosi dabar pagalvojus.... "Buratino Nuotykiai" buvo toks rusiskas animacinis filmukas - is esmes rusiskas "Pinocchio" variantas.
|
|
|
|
Su giliu liūdesiu širdyje pranešu, kad stichija nugalėjo ir išvyką į pelkyną neįvyko. Visi turistai turi proga pasitaisyti, net išvyka nukeliama į Gegužės 1-2 dienas t. y. lygiai po dviejų savaičių. Vieta nesikeičia. Visiems turi būti suteiktas antras šansas. Taigis pradėsim dalyvių registraciją iš naujo. Kas ruošiatės prisijungti rašykit įtrauksim į sarašą pirmoje žinutėje. Visiems gero savaitgalio ir žiurėkit nesušlapkit. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Dar pamislyjau, pagal skaičių čia jau bus trečias kartas, jeigu ir šį kartą nieko neišeis pasižadu niekada daugiau nebekviesti turistauti. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
virgis wrote:Dar pamislyjau, pagal skaičių čia jau bus trečias kartas, jeigu ir šį kartą nieko neišeis pasižadu niekada daugiau nebekviesti turistauti. Iseis iseis :-) Oras bus nuostabus, pamatysi. Nevietiniu ziniai, oras si savaitgali aplink Houstona pasitaike labai jau nevykes - pliaupia lietus ir griaudeja perkunija. Rytoj irgi zada 80% lietaus tikimybe
|
|
|
|
Aš daba turistauju pas save garažiukį. Siurbčioju aliuką, bulvės čirška, lietutis neužlyja. Kas norit galit prisijungti, tik savo alučio atsivežkit. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/29/2008 Posts: 113 Points: 339 Location: Katy,TX
|
virgis wrote:Dar pamislyjau, pagal skaičių čia jau bus trečias kartas, jeigu ir šį kartą nieko neišeis pasižadu niekada daugiau nebekviesti turistauti. O tai bandem,bet kad tu issigandai...  Turistavimas tikrai butu nekoks...As tai norejau ir tikejausi,kad atsvesim mano gimtadieni gamtoje  ...Taigi,likau siemet be gimtadienio baliaus...  ,
|
|
|
|
|
virgis wrote:Aš daba turistauju pas save garažiukį. Siurbčioju aliuką, bulvės čirška, lietutis neužlyja. Kas norit galit prisijungti, tik savo alučio atsivežkit. Kaip sveikatele siandien po tusristavimo vakar garaziuke?  Ar gavvyte ne bumbum?...  O gal atvaziuot bei pdeti pataisyti reikia?...
|
|
|
|
Aš gal dar prie senukų neprisiskaitau, bet kažkaip dvi dienas turistauti lietuje tai jau kaulai nebepasirašo. Aš tai pamenu kaip vidurinėj turistaudavom su naminukės buteliuku, kai filmas trūksta tada nors ir tvanas, o dabar jau ir naminukės tiek nebepakelčiau. Tais laikais naminukę galėdavai gerti tik krūmuose, o dabar gali ir namuose tai labai sunku yra užpakalį išnešt į lietų. Dėl gimtadienio tai labai atsiprašom, bet Dievas matė aš bandžiau, net ir iki parko buvau nuvažiavės su visa pilnai pakrauta mašinka, o ten juoda naktis vidurį dienos tokia pat kaip čia Hiustone buvo šįryt. Aš tai siūlau pakentėt ir pabūt dar jaunai kokias dvi savaites ir atšvęsim gimtadienį po dviejų savaičių atgaline data. Naminukė tai negenda. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Tai vat žiūrau, kad turistų registracija kaip tai nevyksta, ar čia visi dar galvoja? Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
|
|
|
|
|
virgis wrote:Tai vat žiūrau, kad turistų registracija kaip tai nevyksta, ar čia visi dar galvoja? Na man toks ispudis susidaro ,Virgi,kad rinksis vel ta pati"desantine" grupe...  O gaila,kad tie musu lietuviai nenori is viso bendrauti...  Jega tai juk nepriversi...
|
|
|
|
Tai čia, gal truputį mirštantis forumas prisidėjo, aš dar pasiūsiu žinutes visiems ex-turistams ir pasidomėsiu asmeniškai kaip ten su tais turistavimais besigaus. Jeigu pažadėčiau nemokamo alaus tai gal tada daugiau turistų prisirinktų.  Čia panašiai kaip MAXIMA už alaus butelį ir skalbimo miltelių dėžutę nupirko Lietuvai narystę Europos sąjungoj. Kas ilgiau Marijos žemėj nebuvę tai nelabai žinot. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeigu alaus užtektinai bus tai galima ir ant akmenų miegot. Kaip sakoma nėra per kieto gulto yra per mažai alaus. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Guest
|