|
|
|
Rank: Newbie
|
Vilija wrote: Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginot  O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini  Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu. As nezinau tikslaus adreso, bet stai kaip ten patekti: Vaziuojant Mopac Northbound, exit Anderson lane. Pravaziuot viena sviesofora ir man atrodo prie antro sviesoforo sukti i desine, tada desinej is karto bus Sun Harvest o i pirma parking lot isukus kaireje yra ir Sasha's store 2-aukstu pastate. Gatve galbut vadinasi Rockwood bet negaliu garantuoti. Lengva rasti. Taip pat ten yra ir Brazilu parduotuve salia jo, sekancios durys. Ten visokia varske ir lietuviski sureliai tai buna labai seni. As perku olandiska suri ir chalva - skaniausi man dalykai. Daug alaus ir sampano lietuvisko yra. Duona tai labai sena, daznai kaip plyta ir ji gaminama Niujorke, ne lietuvoje, bet turi lietuviska veliava ant maiselio. Bukit careful. Bet Sasha labai fainas. Sekmes!
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
rasco wrote:cha cha  O kada issikraustai? as jau Chikagoje, bet i savo busta isikraustau Sausio 2. labai faini vaizdai lauke- visur sniegas , medziai kaip pasakoje apserksnija balta balta..... teperatura apie-3C, tai mano sunus nenori is sniego islysti. Mes gyvensime apie pusvalandi nuo Chikagos, tai cia labai faini miestukai su jaukiomis gatvemis tai pagaliau galima kazkur iseiti ir pavaikscioti ir kavos isgerti- ir be masinos Linkejimai texsasieciams!
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Oi kaip smagu del to, kad masinos nereikia!  Zinai, del sniego tai baugu... Salta, brrr.. Ar ten ketinat nuolat pasilikt?
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
sveiki! As atsikrauciau i Austin is Washington State. ar buna cia kokie jusu susirinkimai? as katik baigaiu Washington State University ir dabar Austin darau internship. Ieskau savu  Lina
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Gee wrote:Vilija wrote: Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginot  O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini  Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu. As nezinau tikslaus adreso, bet stai kaip ten patekti: Vaziuojant Mopac Northbound, exit Anderson lane. Pravaziuot viena sviesofora ir man atrodo prie antro sviesoforo sukti i desine, tada desinej is karto bus Sun Harvest o i pirma parking lot isukus kaireje yra ir Sasha's store 2-aukstu pastate. Gatve galbut vadinasi Rockwood bet negaliu garantuoti. Lengva rasti. Taip pat ten yra ir Brazilu parduotuve salia jo, sekancios durys. Ten visokia varske ir lietuviski sureliai tai buna labai seni. As perku olandiska suri ir chalva - skaniausi man dalykai. Daug alaus ir sampano lietuvisko yra. Duona tai labai sena, daznai kaip plyta ir ji gaminama Niujorke, ne lietuvoje, bet turi lietuviska veliava ant maiselio. Bukit careful. Bet Sasha labai fainas. Sekmes! O duona kieta gal delto, kad saldiklyje stovi  . Nes mes Hiustone ja is saldiklio tik ir imam
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
rasco wrote:Oi kaip smagu del to, kad masinos nereikia!  Zinai, del sniego tai baugu... Salta, brrr.. Ar ten ketinat nuolat pasilikt? kazkaip praziopsojau tavo klausima. nezinau kaip bus su pasilikimu, bet manau kad ilgiasniam laikui. Su mano vyru neaisku, bet ie jam patinka Il valstija labiau nei TX. Aisku jo s vajone gyventi Italijoje ar Vokietijoje  Bet su dabartine situacija su ekonomika, manau mes tik patenkinti kad jis turi darba. Mes busim vede 10 metu, o krausteme 6 kartus  Taip kad nieko konkretaus nezinau, patokek as nesiskundziu su kraustymuosi, jei vyro kompania viska supakuoja ir islaidas padengia. Kol kas neturejome jokiu problemu, tik tiek kad kitai metai Aras prades lankyti mokslus, tai gal mums reikes apsitoti.  tai vaikui visai galva sumaisysime, jis vis dar prisimena namus TX  , o man taip sirdy suskausta , tik tikiuosi kad su laiku gal uzmirs.
|
|
|
|
Guest
|