Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Poll Question : Senis Šaltis arba Kalėdų senelis
Choice Votes Statistics
Tikiu ir laukiu 7 100 %
Netikiu 0 0 %

10 Pages «<678910>
Šventės Options
rasco
#141 Posted : Tuesday, February 24, 2009 1:08:42 PM
Rank: Gold Member

Aciu, merginos, kad priminet apie uzgavenesBlushing
daivuze
#142 Posted : Wednesday, February 25, 2009 10:10:55 AM
Rank: Silver Member

Kristina wrote:
daivuze wrote:
Sy sventem! BigGrin Oi tai jau blynu puota bus. Smile

Musu seimoje mano vyru megstamiausias rytinis patiekalas - miltiniai blynai ThumbsUp . Tai as jiems kiekviena miela ryteli juos kepu. Kartais pagalvoju, kaip neatsibosta viena per ta pati valgyt Scared Scared Scared Bet siandien iskepsiu mieliniu blynu, tegul bus tikra blynu puota ThumbsUp
Kelis kartus is Valgiai.com buvau uzsisakiusi mieliniu blynu pakeliuose, labai skanu . Siandien jau teks paciai idet mieliu ( bet HEB radau tik sausu Blink )

Mano vaikai taip pat blynus gali valgyti 3 kartus per diena,lolBigGrin . Jie su bananais ir zucchini megsta.ThumbsUp O apie mielinius, tai buvau pamirsusi.Vaziousiu i HEB mieliu pirkti. As bulvinius blynus su mesa vakar kepiau.
virgaheft
#143 Posted : Wednesday, February 25, 2009 5:09:00 PM

kadangi vakar uzgavenes buvo BigGrin
File Attachment(s):
Blynai (2,147kb) downloaded 15 time(s).
Mune
#144 Posted : Friday, February 27, 2009 5:34:47 PM

Gavau pakvietima y cook of valio
rasco
#145 Posted : Saturday, February 28, 2009 3:26:39 PM

Ir kaip sekesi?Sneaky
Mune
#146 Posted : Sunday, March 01, 2009 3:15:42 PM

rasco wrote:
Ir kaip sekesi?Sneaky

Free food, free drinks, live music
daivuze
#147 Posted : Sunday, March 01, 2009 4:34:07 PM

Yeepeee!!! SkanumelisDrool As siais metais praziopsojau, tik uz pinigus turesim cook off.Crying
Kristina
#148 Posted : Sunday, April 05, 2009 6:58:22 PM

daivuze wrote:
Yeepeee!!! SkanumelisDrool As siais metais praziopsojau, tik uz pinigus turesim cook off.Crying

VELYKOS ! Ar svenciate sia pavasario svente ? Ar dazote margucius ? Isskyrus kiausinius, kokiais patiekalais dar vaisinates per Velykas ?
rasco
#149 Posted : Monday, April 06, 2009 12:04:19 PM

Kai buvau Lietuvoj, tai dazydavom kiausinius visada, o dabar tai neCrying
Kristina
#150 Posted : Monday, April 06, 2009 4:07:10 PM

Ne kokie cia kiausiniu dazai , labai jau sviesus ir blankus kiausiniai gaunasi su jais dazant ThumbDown , bet keleta kiausiniu visada nudazau Blink
rasco
#151 Posted : Monday, April 06, 2009 5:16:42 PM

Mano mociute dazydavo su svogunu lukstais: prideda i puoduka daug, uzverda, kiausinius ivynioja i marle, i vidu ideda kokiu krumu ar medziu lapu, ar gelyciu kokiua, uzrisa siulu ir verda tuose lukstuose... Oi grazu ir smagu budavo! Dabar kazkaip nei motyvacijos neturiu... cia ju tie kalakutai ir kitos nesamones ima virsu...ThumbDown
Siga
#152 Posted : Monday, April 06, 2009 8:59:05 PM
Sponsorius

As cia pora metu eksperimentavau - daziau su svogunu lukstais ir bandziau ideti ivairiu gelyciu ar lapeliu i vidu - visai mociuciskai. Bet kad nelabai kas man gavosi. Tik rutu lapeliai matydavosi ant kiausinio, bet ir tai ne visada :-(
Kristina
#153 Posted : Monday, April 06, 2009 10:36:26 PM

Siga wrote:
As cia pora metu eksperimentavau - daziau su svogunu lukstais ir bandziau ideti ivairiu gelyciu ar lapeliu i vidu - visai mociuciskai. Bet kad nelabai kas man gavosi. Tik rutu lapeliai matydavosi ant kiausinio, bet ir tai ne visada :-(

Man neteko paciai daryti su svogunu lukstais, bet pamenu, kaip tetis Lietuvoje tai darydavo ThumbsUp . Jis visada budavo atsakingas uz kiausiniu dazyma LOL , nes jam geriausiai gaudavos BigGrin . As kiekvienais metais sakau, kad nieko nedazysiu ir nieko nedarysiu, bet kai arteja Velykos , tai pradedu galvot kaip dazysiu ir kokius patiekalus darysiu siai sventei Razz . Man labai smagu prisimint visas sias sventes ( Kucias, Velykas ) Lietuvoje Sad . O cia, Amerikoje, viskas kazkaip kitaip buna Crying . Visada labai smagu sutikti visas sventes pas mociute ar mama ThumbsUp , o kai cia ju nera, tai stengiames tas sventes seimoje susikurt patys Blushing , bent jau as stegiuos islaikyt sia tradicija ThumbsUp , nes noriu, kad sunus pazintu ir lietuviskas tradicijas ThumbsUp
virgaheft
#154 Posted : Tuesday, April 07, 2009 8:59:02 AM

Sios dienos Labas Rytas laidoje (kazkur 6:23) pasakojama apie velykini namu dekoravima Wink

http://www.lrt.lt/archyv...ecord=4806458_1239072600
Kristina
#155 Posted : Tuesday, April 07, 2009 11:01:26 PM

rasco wrote:
Mano mociute dazydavo su svogunu lukstais: prideda i puoduka daug, uzverda, kiausinius ivynioja i marle, i vidu ideda kokiu krumu ar medziu lapu, ar gelyciu kokiua, uzrisa siulu ir verda tuose lukstuose... Oi grazu ir smagu budavo! Dabar kazkaip nei motyvacijos neturiu... cia ju tie kalakutai ir kitos nesamones ima virsu...ThumbDown

Net nezinau, kaip butu jei seimoje vyras butu ne lietuvis . Galbut per Kucias negaminciau 12 patiekalu, per Uzgavenes nekepciau blynu ir tt . Net neisivaizduoju, kaip elgciaus. Turbut gyvenciau visiskai kita gyvenima BigGrin Zinau viena lietuve , pas kuria seimoje nieko nera lietuvisko Sad nes vyras amerikonas . Su vaiku kalba tik angliskai ir tt ... Lietuvybes nei kvapo Crying Nesmerkiu, nes nezinau , kaip pati elgciaus tokioje situacijoje Confused
rasco
#156 Posted : Wednesday, April 08, 2009 12:17:15 PM

Tai jinai gal gime but amerikonkaThumbDown LOL ThumbDown
RitaE
#157 Posted : Monday, April 13, 2009 4:23:18 PM

Kristina wrote:
Siga wrote:

Man neteko paciai daryti su svogunu lukstais, bet pamenu, kaip tetis Lietuvoje tai darydavo ThumbsUp . Jis visada budavo atsakingas uz kiausiniu dazyma LOL , nes jam geriausiai gaudavos BigGrin . As kiekvienais metais sakau, kad nieko nedazysiu ir nieko nedarysiu, bet kai arteja Velykos , tai pradedu galvot kaip dazysiu ir kokius patiekalus darysiu siai sventei Razz . Man labai smagu prisimint visas sias sventes ( Kucias, Velykas ) Lietuvoje Sad . O cia, Amerikoje, viskas kazkaip kitaip buna Crying . Visada labai smagu sutikti visas sventes pas mociute ar mama ThumbsUp , o kai cia ju nera, tai stengiames tas sventes seimoje susikurt patys Blushing , bent jau as stegiuos islaikyt sia tradicija ThumbsUp , nes noriu, kad sunus pazintu ir lietuviskas tradicijas ThumbsUp

Labutis. As taip pat turiu vyra amerikieti, bet jis pas mane eina pagal mano tradicijas.ThumbsUp Aisku kiek as pati jas palaikau. Jis man is sako, kad pats budamas teksasietis, gyvena labai ivairu gyvenima. Pirmiausia jam norisi daugiau kulturos ir ivairiu renginiu nei TX jis buvo uzaugintas. Na, o del svenciu, tai as gaminu ir Kaledu ir Velyku stalus. Po to ir valgome kokia savaite. Jis visai nesipriesina lietuviskams patiekalams, net silke darzoviu patale- ta su brokeliais ant virsaus -patiko. Ir kiausinius su manimi ir sunum Aru daze. Taip kad as manau kad daug kas priklauso nuo zmogaus. As zinau pagal save kad noresiu palaikyti tradicijas ir sunu uzauginti su Lietuviskais paprociais. Aisku ir man ne visada viska norisi daryti kaip Lietuvoje, as siek tiek stengiuosi pamaisyti gyvenima. kartais tiesiog lengviau nusipirkti pusfabrikati, o ne nuo nulio patiekala gaminti.
As taip pat marginu kiausinius su svogunu lukstais, ne tokie ryskus iseina kaip Lietuvoje, bet vis viena malonu. Be to siais metai radau vasko piestuka prie vieno dazu rinkinio, tai visai neblogai isejo, vos ne kaip su vasku. Taip kad kitais metais bandysiu gauti tikro vasko is Lietuvos, tokie marguciai man patys graziausi. O del lietuvisku tradiciju, tai pvz. mano sunus nesioja ant kaklo gintariniu karoliukus ir namuose vyras labai megsta gintara, taip kad turime daugiau gintaro gaminiu, nei as budama LietuvojeBigGrin As supranti kad nelengva gyventi kitoje salyje ir visiskai nesitaikyti prie aplinkos, bet manau kad kazkaip galima surasti viduri.
RitaE attached the following image(s):
Easter eggs (5).JPG (28kb) downloaded 39 time(s).
RitaE
#158 Posted : Tuesday, April 14, 2009 10:00:51 AM

Sitoje nuotraukoje mano Arui buvo labai daug kaifo su kiausiniaisSmile)
sios nuotraukos triju metu senumo, bet kiausiniai lukstais ir dazais marginti
RitaE attached the following image(s):
Easter eggs.JPG (25kb) downloaded 37 time(s).
RitaE
#159 Posted : Tuesday, April 14, 2009 10:09:14 AM

bandysiu ideti siu metu margucius, aisku cia ir su lipdukais bandeme ir su vaskiniu piestuku ir su lukstais
File Attachment(s):
IMG_0306.JPG (260kb) downloaded 8 time(s).
Kristina
#160 Posted : Sunday, May 10, 2009 12:05:05 AM

Sveikiname visas MAMYTES SU MOTINOS DIENA Love .
Mums labai pasiseke , nes sia svente galime svesti du kartus, nes lietuviskos ir amerikoniskos datos skiriasi Smile . Man vyras sako, kiek galiu terorizuoti, juk jau sventem praejusi savaitgali Mamos diena LOL LOL LOL
Users browsing this topic
Guest
10 Pages «<678910>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui