Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Poll Question : Kokia navigacijos iranga naudojate
Choice Votes Statistics
Savo galva ir zemmelapi 2 25 %
Zemelapius nesiojamam kompiuteryje 0 0 %
Integruota masinoje 1 12 %
Mobilu telefona 1 12 %
Garmin 3 37 %
TomTom 1 12 %
Navigon 0 0 %
Kitoki 0 0 %

Navigacijos iranga Options
VytasZ
#1 Posted : Monday, March 23, 2009 11:58:46 PM
Rank: Administration

Pavasaris atejo, keliones prasidejo ThumbsUp

Pasidalinkime patirtimi kaip orentuojames teksaso tyruose ir miestu dziunglese.

Gal pavyks vyrukus isjudinti pasnekti sia tema, o tai visai nesigirdi.

Pirmyn !
Sponsor  

Mune
#2 Posted : Tuesday, March 24, 2009 7:09:23 AM
Rank: Gold Member

As tai old school, issitrauki zemelapy ir vaziuoji LOL ThumbsUp
irma
#3 Posted : Tuesday, March 24, 2009 8:51:21 AM
Rank: Newbie

turiu europini garmin. nusipirkau usa zemelapius ebay ir vazinejuos linksmai. be gps butu sunkoka...
beje, mano zemelapiai gana seni- kai kurie keliai rekonstruoti ir jau nebeatitinka gps parodymu. taip pat daug enterntainment vietu jau tiesiog nebeegzistuoja. karta nutarem vaziuoti i bowlinga, tai teko aplankyti bent tris jau neegzistuojancias vietas!
VytasZ
#4 Posted : Tuesday, March 24, 2009 8:50:58 PM

irma wrote:
turiu europini garmin. nusipirkau usa zemelapius ebay ir vazinejuos linksmai. be gps butu sunkoka...
beje, mano zemelapiai gana seni- kai kurie keliai rekonstruoti ir jau nebeatitinka gps parodymu. taip pat daug enterntainment vietu jau tiesiog nebeegzistuoja. karta nutarem vaziuoti i bowlinga, tai teko aplankyti bent tris jau neegzistuojancias vietas!

Tai manau kad galima atnaujinti zemelapius. Pas mane garmin irgi tai kaip ziurejau yra 2009 metu naujausi.
daivuze
#5 Posted : Wednesday, March 25, 2009 11:15:51 AM
Rank: Silver Member

Naudojuosi Garmin nuvi ir su zemelapiu jau nebeisivaizduoju keliones. Patogu ir nereikia kelkrastyje stoveti.Wink Pakeliauti mes megejai tai mums sitas isradimas labai i nauda.ThumbsUp
dkalinin
#6 Posted : Wednesday, March 25, 2009 9:24:04 PM

IPhone - jega!!! nereik uzverst masinos knygynu.. tiksliau zemelapiu rinkiniu Smile ir nervotis kad GPS mergiotes balsas siulo pasukt visai ne ten kur reikia LOL
virgis
#7 Posted : Tuesday, April 21, 2009 3:26:05 PM

Sponsorius

Aš tai labai patenkintas savo TomTom, turbūt ne taip jėgiškai kaip su iPhone, bet vistiek kai tiesiai iš maps.google.com gali adresą pasiūsti į GPS, man užtenka.
Kiek važinėjau su savo GPS dar nė karto nepasiklydau. Aš vis tempiau gumą, bo gaila pinigų buvo, bet dabar nusipirkau ir nė trupučio nesigailiu. Tikrai investicijos vertas daiktas.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
RitaE
#8 Posted : Tuesday, April 21, 2009 3:41:36 PM

Tai va as taip pat vis gailejau pinigeliu, bet kaip atvaziavome i Chicaga, tai reikalas prispaude. Kadangi visiskai nezinojau IL uzmiesciu
ir keliu ir nesinorejo bludineti tai "pasirasiau" vyrui ir nusipirkome Garmin nuvi 760. Labai patenkinti ir gana nemazai kartu jau teko pasinaudoti. Ir ne tik del keliu bet ir del informacijos , visiskai kaip internete daug kas pajungtas su Google. Liuks daikciukas, vertas kiekvienos kapeikos!
Asta
#9 Posted : Tuesday, April 21, 2009 3:45:53 PM

RitaE wrote:
Tai va as taip pat vis gailejau pinigeliu, bet kaip atvaziavome i Chicaga, tai reikalas prispaude. Kadangi visiskai nezinojau IL uzmiesciu
ir keliu ir nesinorejo bludineti tai "pasirasiau" vyrui ir nusipirkome Garmin nuvi 760. Labai patenkinti ir gana nemazai kartu jau teko pasinaudoti. Ir ne tik del keliu bet ir del informacijos , visiskai kaip internete daug kas pajungtas su Google. Liuks daikciukas, vertas kiekvienos kapeikos!

Reikes ir man vyrui "pasirasyti"..BigGrin .LOL LOL LOL
virgis
#10 Posted : Tuesday, April 21, 2009 4:36:10 PM

Sponsorius

Man labai praverčia ta funkcija, kur pasako, kada atvažiuosi į vietą. Tai pažiūri, kad vėluoji ir užmini ant gelžiuko, arba gali paskambinti bičui ir pasakyti, kada atvarysi, kad būtų pasiruošęs atidarytą alaus butelį.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
VytasZ
#11 Posted : Tuesday, April 21, 2009 9:06:56 PM

As irgi naudoju Garmin Nuvi 760. Geras dalykas tas kad galima issaugoti iki 10 suplanuotu marsrutu. Tai planuojant kelione graziai susidelioji kur ka nori etapais o kai reikia vaziuoti tik pasirenki kuri marsruta vaziuosi. ThumbsUp
FM siustuvelis yra integruotas bet labai silpnas, prasta funkcija.
Yra live trafic funkcija. Buvau skeptiskas jos atzvilgiu, bet nuomone pasikeite kai vaziavau per Austin ir pagal trafic info pakeite marsruta ir liepe nevaziuoti per centra o as nuvaziavau ir istrigau valandai. BigGrin
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui