Rank: Gold Member
Maciau zmones klause kaip sumazinti nuotraukas. tai padaryti galima labai paprastai
Ir Vytas rases jog geriausei butu sumazinti 600x600. Sekmes visiems.
O gal tu galetum parasyti, kaip cia aplamai prikabinti paveiksliuka, nes as kol kas neturiu zalio supratimo
Bandziau paspausti ta "Image" mygtuka, bet kad man tik atsiranda
, o kas toliau?
Pamoka #2 Kaip prikabinti paveiksliuka
Viskas labai paparasta, kai parasote savo zinute paspaudziate -post- po to virsuje atsiranda mygtukas -- attach-- papaudus ta mygtuka atsiranda lentele kuri liepe pasiringti nuotrauka kure norite ydeti --browse--, pasirenkate nuotrauka ir paspaudziate --upload-- Ir viskas jus udejote vaizdely. Pameginti galite
cia Quote: Bandziau paspausti ta "Image" mygtuka
Paaiskinsiu kitoje pamokoje.
P.S. man atrodo jog as isaiskinu pakankamai aiskiai, todel butu gerai sulaukti atsiliepimu ar supratote.
Mune wrote: Pamoka #2 Kaip prikabinti paveiksliuka
Viskas labai paparasta, kai parasote savo zinute paspaudziate -post- po to virsuje atsiranda mygtukas -- attach-- papaudus ta mygtuka atsiranda lentele kuri liepe pasiringti nuotrauka kure norite ydeti --browse--, pasirenkate nuotrauka ir paspaudziate --upload-- Ir viskas jus udejote vaizdely. Pameginti galite
cia Quote: Bandziau paspausti ta "Image" mygtuka
Paaiskinsiu kitoje pamokoje.
P.S. man atrodo jog as isaiskinu pakankamai aiskiai, todel butu gerai sulaukti atsiliepimu ar supratote.
Aaa, na dabar aisku. O as vis bandziau rasti buda, kaip prikabinti prieda pries paspaudziant "post"
Rank: Silver Member Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
Aciu! Aciu uz nora padeti.
viska supratau.
Buvau pridejusi galybe nuotrauku , todel gal ir neleido. Dar niekad i forumus nuotrauku is savo albumu nebuvau dejusi.
Guest