Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Gan idomi statistika, ka manote .... ? Options
VytasZ
#1 Posted : Thursday, October 16, 2008 2:10:40 PM
Rank: Administration

paziurekit ...
http://release.theplatfo...kkijQwcLllwk6WjB5JE0zrF

gal idomu, ka manote ?
Sponsor  

Mune
#2 Posted : Thursday, October 16, 2008 4:32:39 PM
Rank: Gold Member

As vienas is tu kur nelegalei parsisiunte muzikos, ar knygu, ar fimu. Flapper LOL ThumbsUp
Evelina
#3 Posted : Thursday, October 16, 2008 7:50:01 PM

labai idomi statistika.... bet pastebejimas tik toks kad per ta savo technologija mes nuvarysim i pievas... kartais rodos kazkoks betikslis bet nezmoniskai asiliskas begimas i prieki, i ateiti, bet vardan ko? ir uz kokia kaina? zmones sedi sulinde internete visa diena ir net nezino kaip ju kaimynai atrodo... nepradesiu moralizuot bet tas spartus technologijos vystimasis manes nedziugina. gyvenimas paprastas: meile, draugyste, seima, taika, ramybe, baliukai su draugais, sveiki vaikai, geros knygos, zydras dangus... o kad ten kazkoks kabelis gali 2000 cd praleist per sekunde... galima ir be to gyvent...

nu o kol cia moralizuoju tai prisipazinsiu kad ir as turiu nelegalios muzikos bet visgi, kai galiu, perku mp3 Amazonej. ir muzikantams reikia valgyt o jei jie sukuria tokia muzika, kuri sirdele dziugina, tai kodel jiems uz tai nepadekot tais keliais centais?
virgis
#4 Posted : Thursday, October 16, 2008 10:58:18 PM
Rank: Silver Member

Sponsorius

Aš manau, kad mes kvailėjam nuo tos technologijos ir daromės nežmoniškai nuo jos priklausomi. Kitas dalykas man atrodo, kad Kinijos ir Indijos jaunimas greitai aplenks Amerikos jaunimą mokslo srityje, o gal net jau ir aplenkė. Ten pas juos konkurencija nežmoniška jie gali vieni kitiems gerkles perkąst dėl karjeros.
Kitas dalykas demografija. Apsidairykit aplinkui kiek vaikų šeimose pas pažįstamus, kaimynus bendradarbius, vienas gal du retais atvejais 3. Tas pats Lietuvoj. Amerika atsilaikys ilgiau, vat Lietuvos nelis po 100-200 metų. Greitai visas pasaulis bus viena didelė Indo-Kinija. Liūdna ir tiek.
Beje aš pažįstu visus savo kaimynus... na beveik visus su kai kuriais jau spėjom ir alaus išgert.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Evelina
#5 Posted : Friday, October 17, 2008 7:09:14 AM

virgis wrote:
Aš manau, kad mes kvailėjam nuo tos technologijos ir daromės nežmoniškai nuo jos priklausomi. Kitas dalykas man atrodo, kad Kinijos ir Indijos jaunimas greitai aplenks Amerikos jaunimą mokslo srityje, o gal net jau ir aplenkė. Ten pas juos konkurencija nežmoniška jie gali vieni kitiems gerkles perkąst dėl karjeros.
Kitas dalykas demografija. Apsidairykit aplinkui kiek vaikų šeimose pas pažįstamus, kaimynus bendradarbius, vienas gal du retais atvejais 3. Tas pats Lietuvoj. Amerika atsilaikys ilgiau, vat Lietuvos nelis po 100-200 metų. Greitai visas pasaulis bus viena didelė Indo-Kinija. Liūdna ir tiek.
Beje aš pažįstu visus savo kaimynus... na beveik visus su kai kuriais jau spėjom ir alaus išgert.

Amen. ir Amen ThumbsUp
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui