|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
labai idomi statistika.... bet pastebejimas tik toks kad per ta savo technologija mes nuvarysim i pievas... kartais rodos kazkoks betikslis bet nezmoniskai asiliskas begimas i prieki, i ateiti, bet vardan ko? ir uz kokia kaina? zmones sedi sulinde internete visa diena ir net nezino kaip ju kaimynai atrodo... nepradesiu moralizuot bet tas spartus technologijos vystimasis manes nedziugina. gyvenimas paprastas: meile, draugyste, seima, taika, ramybe, baliukai su draugais, sveiki vaikai, geros knygos, zydras dangus... o kad ten kazkoks kabelis gali 2000 cd praleist per sekunde... galima ir be to gyvent...
nu o kol cia moralizuoju tai prisipazinsiu kad ir as turiu nelegalios muzikos bet visgi, kai galiu, perku mp3 Amazonej. ir muzikantams reikia valgyt o jei jie sukuria tokia muzika, kuri sirdele dziugina, tai kodel jiems uz tai nepadekot tais keliais centais?
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Aš manau, kad mes kvailėjam nuo tos technologijos ir daromės nežmoniškai nuo jos priklausomi. Kitas dalykas man atrodo, kad Kinijos ir Indijos jaunimas greitai aplenks Amerikos jaunimą mokslo srityje, o gal net jau ir aplenkė. Ten pas juos konkurencija nežmoniška jie gali vieni kitiems gerkles perkąst dėl karjeros. Kitas dalykas demografija. Apsidairykit aplinkui kiek vaikų šeimose pas pažįstamus, kaimynus bendradarbius, vienas gal du retais atvejais 3. Tas pats Lietuvoj. Amerika atsilaikys ilgiau, vat Lietuvos nelis po 100-200 metų. Greitai visas pasaulis bus viena didelė Indo-Kinija. Liūdna ir tiek. Beje aš pažįstu visus savo kaimynus... na beveik visus su kai kuriais jau spėjom ir alaus išgert. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
virgis wrote:Aš manau, kad mes kvailėjam nuo tos technologijos ir daromės nežmoniškai nuo jos priklausomi. Kitas dalykas man atrodo, kad Kinijos ir Indijos jaunimas greitai aplenks Amerikos jaunimą mokslo srityje, o gal net jau ir aplenkė. Ten pas juos konkurencija nežmoniška jie gali vieni kitiems gerkles perkąst dėl karjeros. Kitas dalykas demografija. Apsidairykit aplinkui kiek vaikų šeimose pas pažįstamus, kaimynus bendradarbius, vienas gal du retais atvejais 3. Tas pats Lietuvoj. Amerika atsilaikys ilgiau, vat Lietuvos nelis po 100-200 metų. Greitai visas pasaulis bus viena didelė Indo-Kinija. Liūdna ir tiek. Beje aš pažįstu visus savo kaimynus... na beveik visus su kai kuriais jau spėjom ir alaus išgert. Amen. ir Amen
|
|
|
|
Guest
|