|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Mazi vaikai prakaituoja nakti ir labai daznai. Mano mazasis labai prakaitavo gal iki 4 metu, paskiau isaugo.  Tik kai jau atsikelia tai duok vandenuko atsigerti. Cia gali pasiskaityti apie tai. www.pensivethoughts.com/...eat-when-they-sleep.html
|
|
|
|
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
Kristina, man apie tai teko irgi skaityt, bet kadangi po gimdymo atmintis dar nelabai atsistate, tai nelabai pamenu kodel taip buna :P bet galima vel paieskot internete... nes manasis viena nakti irgi atsikele visas sonas slapias... tai skaiciau kas gali but kai taip daug prakaituoja... matai, vienas dalykas gali but su naujagimiais, bet gal kitas su vyresniais.. bet jei daug prakaituoja, tipo ner normalu.. bent tiek pamenu  pasistengsiu paieskot vel to straipsnio.. bet manau ir pati ju jau milijona perskaicius :P
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Gal ir blogai , kad as i viska ziuriu tik is blogosios puses, bet va is to straipsnelio kur Daivuze siunte, tai va kas man krito i akis : "Night sweating can also indicate a medical problem, however. For instance, a child with sleep apnea (a temporary suspension of breathing during sleep) may sweat as she works harder to get a breath." O kai musu sunui astmos priepuoliai buna, tai va sita pastraipa mane gasdina  nors kai nebelankom darzelio, tai lygtai viskas gerai einasi dabar. Labai tikiuosi, kad isaugs ta astma
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Kristina wrote:Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ? Labas. Mano vaikas prakaitavo gana nemazai kaip buvo mazesnis, gal iki kokiu 2-2.5 metu. Na, o dabar jis jau 3.5 m tai atrodo kad viskas normalu. Nezinau ar cia susieta su astma ar ne, bet Aras yra alergiskas dulkiu erkems. Ar esi kalbejusi su savo vaiku gydytoja ar sesele? Matai as vis galvodavau kad jis prakaituoja nes jo lovos matrasas ir pagalves yra ivilkta i specialius uzvalkalus kad nepraleistu dulkiu erkiu. Bet ir dabar yra ivikta, nors jis neprakaituoja. As manau gal isaugo
|
|
|
|
|
Taip as cia paskaiciau del to prakaitavimo ir SLEEP APNEA. Tai va, Arui taip ir buvo: jam buvo labai dideli tonsulai ir kaip isoperavo, tai ir ko gero visas prakaitas praejo. Jei gyventum Dallaso raj parekomenduociau gera gyd. Buvo labai lengva operacija ir fainas vaiku skyrius. Matai kokia as uzuomarsa, nesuvedziau cia galu su ta angina ir prakaitavimu. Butinai vesk paziureti angina ir nosyte, neuztemk, nes gali sirdele sugadinti. Aisku gal tavo vaikelis ir neturi tos anginos, bet mano tai labai didele turejo, net gyd kuris operavo issiziojo. Sekmes
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
kai vaikai turi stomach flu gerai i geriama vandeni ipilti arbatini saukstelia apple cider. Taip pat kai auksta temperatura i drungna vandeni acto ipilti ir suslapintu ranksluostuku apsluostyti vaika. Ypatingai delnus ir pedutes. 3 cups vandens 1 cup acto. Temperataura greitai nukrenta.
|
|
|
|
|
Ir as galiu pasidalinti viena ismintimi. Jei kada persideginsite sauleje, taip gali atsitikti spec TX, tai reikia sumirkyti ranksluosti i vandeni su Baking soda, gal kokio pokelio dviem litram vandens. Ir deti kompresus ant nudegtu vietu, kuno drebejimas ir sokas praeis, po keliu kompresu Teko isbandyti Odesoje ir cia Dallase, kaip draugas persikaitino zaizdamas baseine.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
RitaE wrote: Ir as galiu pasidalinti viena ismintimi. Jei kada persideginsite sauleje, taip gali atsitikti spec TX, tai reikia sumirkyti ranksluosti i vandeni su Baking soda, gal kokio pokelio dviem litram vandens. Ir deti kompresus ant nudegtu vietu, kuno drebejimas ir sokas praeis, po keliu kompresu Teko isbandyti Odesoje ir cia Dallase, kaip draugas persikaitino zaizdamas baseine.
va, kaip idomiai....pirma karta girdziu toki dalyka.....aciu
|
|
|
|
|
RitaE wrote:Kristina wrote:Sveikos, mamytes ! Norejau paklaust gal kas yra susidures su vaiku prakaitavimu miegant  Ne siaip sau prakaitavimu, bet gausiu prakaitavimu  . Musu sunus kai miega tai atsikelia slapias slapias. Ne tik maikute, bet ir pagalve ir paklodele buna visi kiaurai slapi  . Esu girdejusi, kad tie kas turi astma , prakaituoja  Ar cia reikia rimtai susirupinti, ar nieko blogo ? Labas. Mano vaikas prakaitavo gana nemazai kaip buvo mazesnis, gal iki kokiu 2-2.5 metu. Na, o dabar jis jau 3.5 m tai atrodo kad viskas normalu. Nezinau ar cia susieta su astma ar ne, bet Aras yra alergiskas dulkiu erkems. Ar esi kalbejusi su savo vaiku gydytoja ar sesele? Matai as vis galvodavau kad jis prakaituoja nes jo lovos matrasas ir pagalves yra ivilkta i specialius uzvalkalus kad nepraleistu dulkiu erkiu. Bet ir dabar yra ivikta, nors jis neprakaituoja. As manau gal isaugo Musu sunus taip pat alergiskas dulkiu erkems  Bet va i darzeli nebeinam, tai jau menuo, kaip jokiu problemu su kvepavimu .
|
|
|
|
|
Musu sunui ( 4 metai ) jau kelinta diena pradeda begti kraujas is nosytes Ar tai gali but vitaminu stoka ? Pervargimas ? Manau, kad sis variantas maziausiai tiketinas
|
|
|
|
|
Kristina wrote:Musu sunui ( 4 metai ) jau kelinta diena pradeda begti kraujas is nosytes Ar tai gali but vitaminu stoka ? Pervargimas ? Manau, kad sis variantas maziausiai tiketinas Tu pabandyk pasiknisineti internete, nes as negaliu prisiminti, bet yra kazkokios kitos priezastys taip pat.
|
|
|
|
|
RitaE wrote:Kristina wrote:Musu sunui ( 4 metai ) jau kelinta diena pradeda begti kraujas is nosytes Ar tai gali but vitaminu stoka ? Pervargimas ? Manau, kad sis variantas maziausiai tiketinas Tu pabandyk pasiknisineti internete, nes as negaliu prisiminti, bet yra kazkokios kitos priezastys taip pat. Vakar puse dienos skaitinejau , tai visko as ten radau . Nuo paciu paprasciausiu priezasciu iki paciu baisiausiu  . Bet tikiuosi, nieko baisaus nera, gal per daug tik pergyvenu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kristina wrote:Vakar puse dienos skaitinejau , tai visko as ten radau . Nuo paciu paprasciausiu priezasciu iki paciu baisiausiu  . Bet tikiuosi, nieko baisaus nera, gal per daug tik pergyvenu Vienu pazistamu berniukui taip buvo, tai daktaras sake, kad cia nuo per daug sauso oro bute, tad liepe leisti garintuva.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
mano 5m. berniukui vakar is nosies irgi buvo kraujingu isskiru......galvoju gal kazkas ore  galbut ne kazkas, o ziedadulkes ir vaikiukams kurie linke i alergijas, gal tokia reakcija issaukia.....
|
|
|
|
|
virgaheft wrote:mano 5m. berniukui vakar is nosies irgi buvo kraujingu isskiru......galvoju gal kazkas ore  galbut ne kazkas, o ziedadulkes ir vaikiukams kurie linke i alergijas, gal tokia reakcija issaukia..... Gali but, nes mums ir kai bunam parke pradeda begti Bet manau, kad reiks ir drekintuva isigyt, nes gal namuose per daug sausas oras
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Mano vaikui irgi kraujas daznai begdavo...Budavo kad is eiles kelias dienas... Bet isaugo. Galvojau, kad spaudimas per aukstas arba itampa mokykloj (Lietuvoj), nes daug pasirodymu tuo metu turejo..pervargimas... Kai i cia atvaziavom - tpfu tpfu- DINGO. O ir spaudimas susitvarkes, daktarai visada tik patvirtina, kad geras... Bet velgi, galvoju, gal ne tik itampos nebuvimas, bet ir sportas padeda... Nu, nezinau, gal isaugo
|
|
|
|
Joined: 11/29/2008 Posts: 113 Points: 339 Location: Katy,TX
|
Kristina wrote:Musu sunui ( 4 metai ) jau kelinta diena pradeda begti kraujas is nosytes Ar tai gali but vitaminu stoka ? Pervargimas ? Manau, kad sis variantas maziausiai tiketinas Turejo mano mama ir su manimi ta beda.Gydytojai sake,kad kraujas nusilpes.Tai ji man kiekviena diena duodavo po stikliuka darytu naminiu vaistu  (burokeliu bei spanguoliu sultys su medumi- kiek prisimenu)TFU, bjaurus  - bet padedavo...  Deja, sia beda turiu su savo sunum karts nuo karto nors jam jau 14...  Manau,kad reikes ir man klaust mamos tu "vaistu" recepto  bei girdyt jais savo "mazyli"
|
|
|
|
|
Asta wrote:Kristina wrote:Musu sunui ( 4 metai ) jau kelinta diena pradeda begti kraujas is nosytes Ar tai gali but vitaminu stoka ? Pervargimas ? Manau, kad sis variantas maziausiai tiketinas Turejo mano mama ir su manimi ta beda.Gydytojai sake,kad kraujas nusilpes.Tai ji man kiekviena diena duodavo po stikliuka darytu naminiu vaistu  (burokeliu bei spanguoliu sultys su medumi- kiek prisimenu)TFU, bjaurus  - bet padedavo...  Deja, sia beda turiu su savo sunum karts nuo karto nors jam jau 14...  Manau,kad reikes ir man klaust mamos tu "vaistu" recepto  bei girdyt jais savo "mazyli" Dar jaunystes laikais man mama taip pat buvo padariusi panasiu vaistu  , tik i visa tai dar ir spiritelio ipilta  . Tuo metu mokiausi KKI , tai sie vaistukai kazkaip labai greit baiges
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|