|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
rasco wrote: Tu taip optimistiskai kalbi... Patinka man  As tai tikiu, kad rasit iseiti, nes grazu ir teisinga tiksla turit. O jei kartais tektu isvaziuot is Amerikos, tada galetume sugryst kai vaikui sueis 18 metu, tada tik pataptume pilieciais ( nes vaikas gime JAV) . Nebedaug liko laukt, tik 14 metu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Labai malonu, kai atsiranda zmoniu, kurie NUSTEMBA.  Retas dalykas siais laikasi As buvau nustebinta taip pat
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
rasco wrote:Labai malonu, kai atsiranda zmoniu, kurie NUSTEMBA.  Retas dalykas siais laikasi As buvau nustebinta taip pat O kas tave nustebino?
|
|
|
|
Mane nustebino geranoriskumas
|
|
|
|
|
Butinai isgersim  ir ne tik kavos  .
|
|
|
|
As megstu daug ka
|
|
|
|
|
rasco wrote:As megstu daug ka As irgi
|
|
|
|
O ka labiausiai?
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/29/2008 Posts: 113 Points: 339 Location: Katy,TX
|
Kristina wrote:rasco wrote:Ai, as tai nezinau kitu zmoniu istoriju, bet nemanau, kad cia ner iseities. As tai samdyciua advokata. Profesionalus patarimas reikalingas. Galbut yra kas nors, ko nezinot... Tai tik su advokatu tokius reikalus tvarkyt  . Uz tai taip ir rasau pasitikinciai, nes viska darom tik su advokatu  . Jei kam prireiks tvarkytis immigration reikalus ir kas gyvena netoli Houstono, stai koordinates "Quan, Burdette & Perez is a Texas based full service immigration law firm. It has become one of the largest minority-owned law firms in the U.S. concentrating exclusively in immigration and nationality law." Jau ir taip viskas aisku, ir nebeiskasi nauju atsakymu del vizos, bet as vis dar ieskau kazko naujo Uzjauciu jus,Kristina.Nemalonus yra tos problemos  .Nezinau ar padetu bet pasiulyciau paskambinti i Catholic Charities Corpus Christy-je.As visus popierius tvarkiausi per juos.Ten dirba viena tikrai nuostabi moteriske vardu Lydia Rodriguez  ,kuri man tvarko visus dokumentus ir tikrai nepasakyciau kad jie yra brangininkai.Gal ji ka galetu jums padeti...Duok zinot jeigu reikia jos telefono...
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
[quote=Kristina . Profesionalus "Quan, Burdette & Perez is a Texas based full service immigration law firm. It has become one of the largest minority-owned law firms in the U.S. concentrating exclusively in immigration and nationality law." [/quote] Dariausi ir as per sita firma dokumentus pas labai gera advokata R .Gonzales.  Viskas kaip per sviesta ejosi, nors ir buvo daug keblumu mano situacijoje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daivuze wrote:Kristina . Profesionalus "Quan, Burdette & Perez is a Texas based full service immigration law firm. It has become one of the largest minority-owned law firms in the U.S. concentrating exclusively in immigration and nationality law." [thumbsup wrote: Dariausi ir as per sita firma dokumentus pas labai gera advokata R .Gonzales.  Viskas kaip per sviesta ejosi, nors ir buvo daug keblumu mano situacijoje. Aha, tikrai labai gera firma  . Mes pas Perez einam. Viskas taip pat labai sklandziai einasi, tik tiek, kad negali padaryt tokiu dokumentu, kokiu noretume  o del viso kitko, tai nesiskundziam. Kad ir daugiau kainuoja pas juos, bet nors zinai, kad i geras rankas papuoles
|
|
|
|
|
|
|
|
DEMESIO sy savaitgaly buvau nuvares y circuit city prduotuve kuri kaip visi zinome uzsidaro, ir maciau xbox 360 uz 149.99$, tiem kas turit vaiku kurie kvarsina galva del xbox vertetu nuvaziouti. P.S. ir mano gimtadienis ne uz kalnu
|
|
|
|
|
Mune wrote:DEMESIO sy savaitgaly buvau nuvares y circuit city prduotuve kuri kaip visi zinome uzsidaro, ir maciau xbox 360 uz 149.99$, tiem kas turit vaiku kurie kvarsina galva del xbox vertetu nuvaziouti. P.S. ir mano gimtadienis ne uz kalnu O kas tas xbox Ir zinom, kad visai nebetoli tavo gimtadienis. Laukiam pakvietimo i baliu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kristina wrote:Mune wrote:DEMESIO sy savaitgaly buvau nuvares y circuit city prduotuve kuri kaip visi zinome uzsidaro, ir maciau xbox 360 uz 149.99$, tiem kas turit vaiku kurie kvarsina galva del xbox vertetu nuvaziouti. P.S. ir mano gimtadienis ne uz kalnu O kas tas xbox Ir zinom, kad visai nebetoli tavo gimtadienis. Laukiam pakvietimo i baliu Jo jo, mes irgi lauksim pakvietimo. O del Xbox, tai butinai perduosim tavo pageidavima Aurelijai
|
|
|
|
|
|
|
|
Guest
|