Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages <12
per mazai arba per daug kavos Options
RitaE
#21 Posted : Tuesday, February 24, 2009 2:03:39 PM
Rank: Silver Member

Kristina wrote:
dkalinin wrote:
O kalbant apie forumo tema... tai esu is tu, kurie kava dievina Smile Turi ji naudos, ar neturi - koks skirtumas Confused svarbu, kad gerimas geras ir skanus... ypac su juodu sokoladu...mmmmm a Love
Atvaziavus amerikon net depresija buvo, kad negalejau rast normalios vietos, kur butu galima skanios kavos atsigert Mad bet su laiku ir amerikoj zmoniu skoniai pakito.. va net Starbucks atsirado... kuri visus mano pinigus daba renka.. vyrs sako, kad investuoju, tik atgal nelabai ka gausiu BigGrin Bet man ne motais! Late ar Capuccino kur kas maloniau net zinant, kad mazinu galimybe isigyt kazka naudingo Blink

Dabar nepamenu kur skaiciau ir kada skaiciau apie Starbucks kava Confused . Kad lygiai is tokios pat kavos McDonalds ja gamina ir net degalines , tik i Starbucks ideda kvapniu prieskoniu, uz tai taip ir skanu . Nezinau kiek teisybes sioje istorijoje, bet man taip pat patinka ju kava , tik kai perskaiciau ta straipsni tai gaila pasidare isleist $6 uz puodeli Starbucks kavos Blink . As nesu didele megeja kavos, bet i diena po 2 puodelius visada ThumbsUp .
Pastaba LOL : visada savo kava praskiedziu tik su coffee creamer'iu LOL

Nezinau kiek tap straipsnyje yra teisybes, del pinigu kompanijos bet ka gali padaryti. Na, bet McDonalds tikrai neturi geros kavos.
Bent man tai ji tikrai neskani ir skysta. Man teko papildomai trumpa laika dirbti Starbucks, jie nemazai daro tyrimu pries pirkdami kavos pupeles.
Aisku , mes negalime garantuoti kiek tai teisybes , bet kava skani.
Tiesa del kainu, as perku ju kava Sams club parduotuves, ji kur kas pigesne ThumpUp
Nezianu ar kas yra girdeja kava is kompaijos"Oren's", kava nelabai pigi, bet labai skani. As dirbau NY, ir per gatve buvo ju kavine ThumbsUp
internete jie turi puslapi rekomenduoju pabandyti kokia spec proga. As vis tos kavos nusiperku kaip aplankau NY, ir pupeles laikau kameroje.
Kristina
#22 Posted : Tuesday, February 24, 2009 3:45:15 PM
Rank: Gold Member

RitaE wrote:
Kristina wrote:
dkalinin wrote:
O kalbant apie forumo tema... tai esu is tu, kurie kava dievina Smile Turi ji naudos, ar neturi - koks skirtumas Confused svarbu, kad gerimas geras ir skanus... ypac su juodu sokoladu...mmmmm a Love
Atvaziavus amerikon net depresija buvo, kad negalejau rast normalios vietos, kur butu galima skanios kavos atsigert Mad bet su laiku ir amerikoj zmoniu skoniai pakito.. va net Starbucks atsirado... kuri visus mano pinigus daba renka.. vyrs sako, kad investuoju, tik atgal nelabai ka gausiu BigGrin Bet man ne motais! Late ar Capuccino kur kas maloniau net zinant, kad mazinu galimybe isigyt kazka naudingo Blink

Dabar nepamenu kur skaiciau ir kada skaiciau apie Starbucks kava Confused . Kad lygiai is tokios pat kavos McDonalds ja gamina ir net degalines , tik i Starbucks ideda kvapniu prieskoniu, uz tai taip ir skanu . Nezinau kiek teisybes sioje istorijoje, bet man taip pat patinka ju kava , tik kai perskaiciau ta straipsni tai gaila pasidare isleist $6 uz puodeli Starbucks kavos Blink . As nesu didele megeja kavos, bet i diena po 2 puodelius visada ThumbsUp .
Pastaba LOL : visada savo kava praskiedziu tik su coffee creamer'iu LOL

Nezinau kiek tap straipsnyje yra teisybes, del pinigu kompanijos bet ka gali padaryti. Na, bet McDonalds tikrai neturi geros kavos.
Bent man tai ji tikrai neskani ir skysta. Man teko papildomai trumpa laika dirbti Starbucks, jie nemazai daro tyrimu pries pirkdami kavos pupeles.
Aisku , mes negalime garantuoti kiek tai teisybes , bet kava skani.
Tiesa del kainu, as perku ju kava Sams club parduotuves, ji kur kas pigesne ThumpUp
Nezianu ar kas yra girdeja kava is kompaijos"Oren's", kava nelabai pigi, bet labai skani. As dirbau NY, ir per gatve buvo ju kavine ThumbsUp
internete jie turi puslapi rekomenduoju pabandyti kokia spec proga. As vis tos kavos nusiperku kaip aplankau NY, ir pupeles laikau kameroje.

O kokia rekomenduotum kava is Oren's ? Ten labai didelis pasirinkimas Blink Kainos gal normalios, uz 1 lb $13 . Na, viena yra uz $49 Cursing
Yra net Green Coffee Blink .
Kai mes negeriam daug kavos tai to 1 lb visam menesiui manau tikrai pakaks ThumbsUp
O ji siek tiek panasi i Starbucks kava pakeliuose ?? Nes man ji nelabai patinka pakeliuose, patinka tik kai prisaldinta kavineje buna BigGrin
RitaE
#23 Posted : Wednesday, February 25, 2009 1:39:53 PM

Vena is kavu as daznai gerdavau jei esspreso " Beowulf Blend ", bet jei paprastai kavai tai ju" Oren's Spec blend"
ten maciau jie turi ir nuolaidu. As tai turiu kortele, kaip nuperki tam tikra kieki kavos pupeliu gauni puse pd uz dyka, ir kita kortele as turejau su
kavos puodeliais. Bet tau gal reiktu pasiimti varijanta kur uz dyka persiuntimas.
Va, as nuejau ir susimaliau pupeliu, jos visos gana vienodo dydzio ir neperdegintos. Taip kad man skani kava, o del skonio nesigincijama. Parasyk , jei sugalvosi pirkti.Skanaus!
Kristina
#24 Posted : Wednesday, February 25, 2009 4:49:13 PM

RitaE wrote:
Vena is kavu as daznai gerdavau jei esspreso " Beowulf Blend ", bet jei paprastai kavai tai ju" Oren's Spec blend"
ten maciau jie turi ir nuolaidu. As tai turiu kortele, kaip nuperki tam tikra kieki kavos pupeliu gauni puse pd uz dyka, ir kita kortele as turejau su
kavos puodeliais. Bet tau gal reiktu pasiimti varijanta kur uz dyka persiuntimas.
Va, as nuejau ir susimaliau pupeliu, jos visos gana vienodo dydzio ir neperdegintos. Taip kad man skani kava, o del skonio nesigincijama. Parasyk , jei sugalvosi pirkti.Skanaus!

Pabandysiu uzsisakyti. O ten tik pupelemis ?Neturesiu su kuo sumalt Scared Bus proga nusipirkt BigGrin
RitaE
#25 Posted : Wednesday, February 25, 2009 11:58:32 PM

as manau kad gal ir sumaltas parduoda, pardotuveje- kavineje tai jie pasverdavo kiek nori ir sumaldavo kaip nori, pagal tavo aparata ar virimo buda
Kristina
#26 Posted : Friday, March 06, 2009 12:51:24 PM

rasco wrote:
Jo, skaiciau... Isvada viena: geriau kava gert nei negert jos.RollEyes

Sutinku, geriau gert kava ThumbsUp

http://health.yahoo.com/...ne-prevents-skin-cancer/
rasco
#27 Posted : Saturday, March 07, 2009 10:55:38 AM

Geras straipsniukas. Du kart per diena kava labai geraiSmile O as galvojau, kad per daug gal geriuLOL
RitaE
#28 Posted : Wednesday, March 11, 2009 12:09:59 AM

jei ta kava butu toks blogas dalykas , tai puse Niujorko gyventoju ismirtu, jau as nekalbu apie ItalijaSmile)
as pati esu didele kavo megeja, ir gersiu kol galesiu pakelti puodeli, o jei sunus bus toks geras, tai ir per siaudeli
mane pagirdys(jei jau pati nebeistengsiu). as jauciu malonuma gerdama kava ....
Asta
#29 Posted : Monday, March 23, 2009 7:26:01 PM

Tiems kurie megsta Jacobs Kroenung kava.Drool ...Radau saita http://www.kindereggs.us...nung-Coffee-500g/Detail kur 0.5kg kainuoja tik $5.99ThumbsUp .Aisku reikia pirkti visa deze - 12 pakeliu ( $71.88) plus siuntimas (viskas kartu $86.99 bent man tiek atsiejo).Tikrai nemanau,kad pigiau kur rasit....Woot
Siga
#30 Posted : Monday, March 23, 2009 9:13:57 PM
Sponsorius

Asta wrote:
Tiems kurie megsta Jacobs Kroenung kava.Drool ...Radau saita http://www.kindereggs.us...nung-Coffee-500g/Detail kur 0.5kg kainuoja tik $5.99ThumbsUp .Aisku reikia pirkti visa deze - 12 pakeliu ( $71.88) plus siuntimas (viskas kartu $86.99 bent man tiek atsiejo).Tikrai nemanau,kad pigiau kur rasit....Woot

Asta, uz ta kaina gali nusipirkti Jacobs kavos kai kuriuose HEB (sakysim, tame kur prie I-10 ir Bunker Hill (tarptautinio maisto skyriuje), o taip pat vienoj lenku parduotuvej prie Blalock ir Hammerly. Ir nereikia moketi uz persiuntima BigGrin
Bet pigiausia pirkti Phoenicia tarptautinio maisto parduotuveje - 12141 Westheimer Rd. Pas juos kainuoja tik $3.99. Gaila tik, kad kai paskutini karta buvau nuvaziavusi, pries koki menesi, jie neturejo. Tikiuosi, vel uzpirks. Ten taip pat buna ir "Svyturio" alaus, tik irgi nevisada.
Asta
#31 Posted : Tuesday, March 24, 2009 3:20:42 PM

Siga wrote:
Asta wrote:

Asta, uz ta kaina gali nusipirkti Jacobs kavos kai kuriuose HEB (sakysim, tame kur prie I-10 ir Bunker Hill (tarptautinio maisto skyriuje), o taip pat vienoj lenku parduotuvej prie Blalock ir Hammerly. Ir nereikia moketi uz persiuntima BigGrin
Bet pigiausia pirkti Phoenicia tarptautinio maisto parduotuveje - 12141 Westheimer Rd. Pas juos kainuoja tik $3.99. Gaila tik, kad kai paskutini karta buvau nuvaziavusi, pries koki menesi, jie neturejo. Tikiuosi, vel uzpirks. Ten taip pat buna ir "Svyturio" alaus, tik irgi nevisada.

$3.99 kainuoja 0.5kg ar 250 gr?...Confused
daivuze
#32 Posted : Monday, June 08, 2009 1:51:46 PM

Per daug kavos nebuna...
,,Rytinis vasaros kavos kokteilis''ThumpUp

2 stiklines leduku
1 stikline pieno
1 stikline kavos(svieziai paruostos ir atsaldytos)
1 bananas
1 saukstas vanilinio syrupo(ne extrakto)

Viska sudekite i mikseri ir gerai suplakite.
skanaus

Kristina
#33 Posted : Monday, June 08, 2009 8:34:08 PM

[quote=daivuze]Per daug kavos nebuna...
,,Rytinis vasaros kavos kokteilis''ThumpUp

2 stiklines leduku
1 stikline pieno
1 stikline kavos(svieziai paruostos ir atsaldytos)
1 bananas
1 saukstas vanilinio syrupo(ne extrakto)

Viska sudekite i mikseri ir gerai suplakite.
skanaus

[/quote

O cia keliems serving'ams ? Nes 1 stikline kavos gan nemazai atrodo BigGrin
daivuze
#34 Posted : Tuesday, June 09, 2009 9:23:28 AM

Stikline virtos kavos, Wink ne taip jau daug. Gaunasi dvi geros kokteilines stiklines. As jas ryte be sunkumu isgeriu Wink .Dabar jau ir is ryto karsta tai man karsta kava nesigeria.
Kristina
#35 Posted : Wednesday, June 10, 2009 10:11:29 AM

daivuze wrote:

Stikline virtos kavos, Wink ne taip jau daug. Gaunasi dvi geros kokteilines stiklines. As jas ryte be sunkumu isgeriu Wink .Dabar jau ir is ryto karsta tai man karsta kava nesigeria.

Supratau , o as pamaniau, kad pilna stikline maltos kavos ( be vandens ) LOL
PRO7
#36 Posted : Thursday, December 03, 2009 10:57:05 AM
Rank: Advanced Member

Sveiki,
Gal ir nelabai i tema Blushing
Namie turejau kavos aparata http://appliances.priceg...Espresso/m36753547.html Bet teko ji palikti Sad O cia jis zymiai brangesnis.
Kokia kava Jus geriate? kokia jums skaniausia? Koki rekomenduotumete pirkti aparata? aciu Smile
Users browsing this topic
Guest
2 Pages <12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui