Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages 12>
per mazai arba per daug kavos Options
Evelina
#1 Posted : Friday, January 16, 2009 10:56:36 AM
Rank: Gold Member

va mokslininkai darbuojasi -- per daug kavos --> prasideda haliucinacijos
normaliai kavos --> mazesne tikimybe turet Alchaimerio liga
Sponsor  

rasco
#2 Posted : Friday, January 16, 2009 12:25:32 PM

Jo, skaiciau... Isvada viena: geriau kava gert nei negert jos.RollEyes
Evelina
#3 Posted : Friday, January 16, 2009 1:56:56 PM

LOL LOL LOL LOL LOL tik kad dantukai ruduoja...
rasco
#4 Posted : Friday, January 16, 2009 6:56:31 PM

nuo arbatos labiauWink
Kristina
#5 Posted : Saturday, January 17, 2009 12:08:49 PM

O as skaiciau, kad kava labai gerai organizmui, tik nebepamenu del ko gerai LOL .
Evelina
#6 Posted : Sunday, January 18, 2009 5:03:32 PM

rasco wrote:
nuo arbatos labiauWink

nuo juodos galbut...
rasco
#7 Posted : Monday, January 19, 2009 4:41:15 PM

Ai, tai kad cia, kai paskaitai, tai nuo visko juoduoja...LOL LOL LOL
Evelina
#8 Posted : Tuesday, January 20, 2009 11:42:10 AM

tiesa tiesa Smile
dkalinin
#9 Posted : Friday, February 20, 2009 11:07:41 PM
Rank: Silver Member

negi jau tiek i diena isgeriat, kad dantys nujuoduotu? Laugh Siaip dideliem megejam kavos ir pergyvenantiem, kad dantys vis del to patamses turiu gera iseiti - citrinu arbata ThumpUp veikia kaip geras dantu balinimo aparatas... ir ne is pardes pirkta citrinu arbata pakeliuos.. opaprasciausai ipjaustyta citrina ir apipilta karstu vandeneliu... arba saltu, jei jau labai suamerikonejo kas Flapper
dkalinin
#10 Posted : Friday, February 20, 2009 11:15:15 PM

O kalbant apie forumo tema... tai esu is tu, kurie kava dievina Smile Turi ji naudos, ar neturi - koks skirtumas Confused svarbu, kad gerimas geras ir skanus... ypac su juodu sokoladu...mmmmm a Love
Atvaziavus amerikon net depresija buvo, kad negalejau rast normalios vietos, kur butu galima skanios kavos atsigert Mad bet su laiku ir amerikoj zmoniu skoniai pakito.. va net Starbucks atsirado... kuri visus mano pinigus daba renka.. vyrs sako, kad investuoju, tik atgal nelabai ka gausiu BigGrin Bet man ne motais! Late ar Capuccino kur kas maloniau net zinant, kad mazinu galimybe isigyt kazka naudingo Blink
Kristina
#11 Posted : Saturday, February 21, 2009 10:40:40 AM

dkalinin wrote:
negi jau tiek i diena isgeriat, kad dantys nujuoduotu? Laugh Siaip dideliem megejam kavos ir pergyvenantiem, kad dantys vis del to patamses turiu gera iseiti - citrinu arbata ThumpUp veikia kaip geras dantu balinimo aparatas... ir ne is pardes pirkta citrinu arbata pakeliuos.. opaprasciausai ipjaustyta citrina ir apipilta karstu vandeneliu... arba saltu, jei jau labai suamerikonejo kas Flapper

Nezinojau apie citrina Blink . Reiks pradet gert, nors man is vis labai sunku prisiverst gert arbatas, bet jei ji veikia, kaip balinimo sistema, tai reiks nori nenori gert ThumbsUp
rasco
#12 Posted : Saturday, February 21, 2009 10:59:31 AM

As tai irgi neisivaizduoju nei ryto be kavos, nei apskritai gyvenimo be kavos. Bet as tesiu lietuviska kavos darymo tradicija: sumaltos pupeles ir virtas vandenukasTongue Vien mintis, kad tuoj turesiu kvapnia gera kava padeda man is lovos ryte greiciau issiropstThumbsUp
RitaE
#13 Posted : Sunday, February 22, 2009 4:47:56 PM

rasco wrote:
As tai irgi neisivaizduoju nei ryto be kavos, nei apskritai gyvenimo be kavos. Bet as tesiu lietuviska kavos darymo tradicija: sumaltos pupeles ir virtas vandenukasTongue Vien mintis, kad tuoj turesiu kvapnia gera kava padeda man is lovos ryte greiciau issiropstThumbsUp

As taip pat esu kavos manijekeLOL Man nera dienos pradzios be kavos. As nezinojau ka darysiu kaip buvau nescia, bet mano hormonai apsisuko ir padare man paslauga- negalejau pakesti kavos kvapo , tai ir gerti nereikejo. Tik i pati gala nestumo pradejau lengva kava gerti. Na as tai megstu kava be tirstimu, vienas is budu tai French press. Kaip keista buvo , nes ir mano tevai lietuvoje dabar prie tokios kavos prisiriso.. matai jie vis man plikydavo, o as nemegstu drumzliu ant dugno tai ir sugalvojau spec sau nusipirkti. Na, o seseuo uzuodusi mano probleme, eme ir nupirkoThumpUp
rasco
#14 Posted : Monday, February 23, 2009 12:07:24 PM

Bet man dar labai patinka kompanija kavos gerime... O mano vyras negeria joSad , tai zinot... viena sau, kaip naslaiteCrying
daivuze
#15 Posted : Monday, February 23, 2009 12:14:43 PM

Man skaniausia yra turkiska kava, taip pat Etiopijos . Adis Abeboje yra labai geras diplomatu prekybos centras , ten kava verda taip kaipji buvo verdama pies simtus metu. Sviezios pulele paskrudinamos, sutrinamos akmeniniuose trintuvuose ir kava verdama ant ugnies . Kavos tokios dar niekur nebuvau gerus turbut ir daugiau neteks Drool ... As vasara atsaldyta kava su ice geriu.ThumbsUp
rasco
#16 Posted : Monday, February 23, 2009 12:31:08 PM

Oi, tiksliai, as irgi megsti iced coffee! Mocha prieskonioThumpUp
RitaE
#17 Posted : Monday, February 23, 2009 1:54:16 PM

rasco wrote:
Bet man dar labai patinka kompanija kavos gerime... O mano vyras negeria joSad , tai zinot... viena sau, kaip naslaiteCrying

As pritariu , kad kompanija gan faina. As kaip naslaite geriu savaites dienomis, o savaitgaliais tai jau vyra patraukiu.
Mano vyras per daug kavos negerdavo, bet kaip padirbo Italijoje ir Ispanijoje, tai espresso kava labai pamego.
Na, o del kompanijos, gal kokiu kaimynu gali susirasti. Kaip as gyvenau Dallase, tai kaiminka per gatve turejau , kuri megdavo kava.
Ta pati sekme buvo ir Austin, mano drauge vis dar pasiilgsta musu kavos gerimu. Ji is Austrijos ir turejo tokio amziaus dukra kaip mano sunus, taip kad mes
apie daug ka galedavome pakalbeti. Jei tau labai liudna, gali man paskambinti kaip geri kava. parasyk PM, duosiu telefona.
Kristina
#18 Posted : Monday, February 23, 2009 9:27:01 PM

dkalinin wrote:
O kalbant apie forumo tema... tai esu is tu, kurie kava dievina Smile Turi ji naudos, ar neturi - koks skirtumas Confused svarbu, kad gerimas geras ir skanus... ypac su juodu sokoladu...mmmmm a Love
Atvaziavus amerikon net depresija buvo, kad negalejau rast normalios vietos, kur butu galima skanios kavos atsigert Mad bet su laiku ir amerikoj zmoniu skoniai pakito.. va net Starbucks atsirado... kuri visus mano pinigus daba renka.. vyrs sako, kad investuoju, tik atgal nelabai ka gausiu BigGrin Bet man ne motais! Late ar Capuccino kur kas maloniau net zinant, kad mazinu galimybe isigyt kazka naudingo Blink

Dabar nepamenu kur skaiciau ir kada skaiciau apie Starbucks kava Confused . Kad lygiai is tokios pat kavos McDonalds ja gamina ir net degalines , tik i Starbucks ideda kvapniu prieskoniu, uz tai taip ir skanu . Nezinau kiek teisybes sioje istorijoje, bet man taip pat patinka ju kava , tik kai perskaiciau ta straipsni tai gaila pasidare isleist $6 uz puodeli Starbucks kavos Blink . As nesu didele megeja kavos, bet i diena po 2 puodelius visada ThumbsUp .
Pastaba LOL : visada savo kava praskiedziu tik su coffee creamer'iu LOL
daivuze
#19 Posted : Tuesday, February 24, 2009 10:33:43 AM

rasco wrote:
Oi, tiksliai, as irgi megsti iced coffee! Mocha prieskonioThumpUp

Taip jau ne uz kalnu tas metu laikas kai atsaldyta kavas bus pats kaifas gerti!BigGrin
rasco
#20 Posted : Tuesday, February 24, 2009 1:02:00 PM

As jau praeita savaite pradejauFlapper
Users browsing this topic
Guest
2 Pages 12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui