Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages 12>
Pajamos Options
PRO7
#1 Posted : Friday, February 20, 2009 6:23:04 AM
Rank: Advanced Member

Sveiki,

Noreciau suzinoti, mazdaug kokios turi buti pajamos metams 5 asmenu seimai? 40-60000 ???
Aciu
Sponsor  

Siga
#2 Posted : Friday, February 20, 2009 9:44:03 AM
Rank: Gold Member
Sponsorius

PRO7 wrote:
Sveiki,

Noreciau suzinoti, mazdaug kokios turi buti pajamos metams 5 asmenu seimai? 40-60000 ???
Aciu

Butu gerai daugiau, bet, manau, galima ir is tiek pragyventi, jeigu leisit vaikus i viesasias mokyklas ir stengsites susirasti nedideli ir nebrangu buta.
Siga
#3 Posted : Friday, February 20, 2009 9:56:13 AM
Sponsorius

Pazistu zmoniu, kurie Niujorko miesto centre su keliais vaikais ir is gerokai maziau pajamu pragyvena. Priklauso nuo sugebejimo taupyti.
PRO7
#4 Posted : Friday, February 20, 2009 2:41:32 PM

O tai kiek mazdaug reiketu? Blushing Smile
RitaE
#5 Posted : Friday, February 20, 2009 3:19:16 PM
Rank: Silver Member

o tai kur tu nori gyventi? TX ar kitoje valstijoje? net ir nuo miesto priklauso. Kiek miegamu buta ar nama nori tureti? ar galvoji pirkti ar nuomuoti?
PRO7
#6 Posted : Friday, February 20, 2009 4:47:19 PM

TX Austine. Suprantu kad net nuo rajono priklauso. O del busto, tai manau 3 metams neapsimoketu pirkti. Noreti aisku visko galima BigGrin
RitaE
#7 Posted : Friday, February 20, 2009 8:51:50 PM

Austin, tai fainas miestas, man teko gyventi apie metus. As manau kad jei tu gauni sutarti darbui trims metams tai vaziuok, jei ir atrodo kad nelabai dideli pinigai. Mes turejome buta 3 miegamuju ir dvieju voniu su dviem garazais apacioje, dideliu balkonu ir sporto sale ir baseinu ir dar visokiu savaitgaliniu renginiu jie ten paruosdavo- kainavo 1100$ menesiui. Man po NJ kainu buvo labai piguSmile) ir raj gana normalus, nes mano vyra neikisi i nesaugu raj.
Jei tu domiesi daugiau galime susitarti susisiekti kitais rysiais. Be to pabandyk parasyti zinute i Austin miesto puslapi, juk ten yra gyvenanciu lietuvaiciu. Jie gal ir daugiau galetu kuo patarti.
O kur tu dabar gyveni?
PRO7
#8 Posted : Saturday, February 21, 2009 5:28:08 AM

RitaE wrote:
Austin, tai fainas miestas, man teko gyventi apie metus. As manau kad jei tu gauni sutarti darbui trims metams tai vaziuok, jei ir atrodo kad nelabai dideli pinigai. Mes turejome buta 3 miegamuju ir dvieju voniu su dviem garazais apacioje, dideliu balkonu ir sporto sale ir baseinu ir dar visokiu savaitgaliniu renginiu jie ten paruosdavo- kainavo 1100$ menesiui. Man po NJ kainu buvo labai piguSmile) ir raj gana normalus, nes mano vyra neikisi i nesaugu raj.
Jei tu domiesi daugiau galime susitarti susisiekti kitais rysiais. Be to pabandyk parasyti zinute i Austin miesto puslapi, juk ten yra gyvenanciu lietuvaiciu. Jie gal ir daugiau galetu kuo patarti.
O kur tu dabar gyveni?

Aciu.
As siuo metu gyvenu Vokietijoje. Kadangi ten labai geros socialines garantijos, del to ir kyla begales minciu.
PRO7
#9 Posted : Saturday, February 21, 2009 7:39:44 AM

Jei brutto virs 60 000, tai sumokejus federalinius mokescius ir sveikatos draudimo imokas 5 asmenu seimai turetu gautis apie 45 000. Ka manot apie tai?
RitaE
#10 Posted : Saturday, February 21, 2009 3:11:09 PM

Kaip tavo darbas ar zinai apie sveikatos draudima. Jei jie primoka tai visai gerai. Bet jei tau reikes paciam 100% moketi, tai 5 zm ne pyragai.
Ir kokio amziaus tavo vaikai. Mano tai 3.5 m as galeciau palyginti islaidas.
PRO7
#11 Posted : Saturday, February 21, 2009 3:50:48 PM

RitaE wrote:
Kaip tavo darbas ar zinai apie sveikatos draudima. Jei jie primoka tai visai gerai. Bet jei tau reikes paciam 100% moketi, tai 5 zm ne pyragai.

Vyras dirbtu universite. Sveikatos draudimui nuo bruto nuskaiciuotu apie 1000 $. Kadangi kontraktas yra 3 metams, tai ir suku galva ar verta? Nesinoretu buti isspirtam atgal.. BigGrin
Truputi ne i tema: kazin po 3 metu kokie sansai yra pasilikti, art susirasti kita darba Blushing

Siga
#12 Posted : Saturday, February 21, 2009 4:51:15 PM
Sponsorius

PRO7 wrote:
RitaE wrote:

Vyras dirbtu universite. Sveikatos draudimui nuo bruto nuskaiciuotu apie 1000 $. Kadangi kontraktas yra 3 metams, tai ir suku galva ar verta? Nesinoretu buti isspirtam atgal.. BigGrin
Truputi ne i tema: kazin po 3 metu kokie sansai yra pasilikti, art susirasti kita darba Blushing

Kokia jo specialybe? Ar jis noretu ieskoti darba tik universitetuose, ar nebutinai?
RitaE
#13 Posted : Saturday, February 21, 2009 5:49:32 PM

Nezinau kaip ten su tuo draudimu. Siaip menesiui mums trims draudimas kainuoja mums apie 120$, bet vyro darbas kita dali dengia.
Tik tiek galiu pasakyti, tai nereiskia kad mes papildomai nemokame. Mums reikia primoketi apie 20% nuo saskaitos sumos. Aisku, mes turejome ir 100% draudima (pries vaikui gimstant), tada mums kainavo apie 250$ men, ir visa kita padengta. Bet kaip vaikas gime ir mateme kad nera komplikaciju ir gana sveikas, po metu pasimazinome procentus. Nezinau ar tu supratai, as tiesiog bandau paaiskinti su skaiciais.
Mano vyras yra dirbes Europoje ir Vokietijoje- labai noretu sugryzti, bet nera darbu. Tai jis man ir juokaija, gal mes galetume pasikeistiSmile.
Dar taip pat priklauso ar tavo vyras gautu perkraustymo paketa, ar ji aprupina masina ir dar visokiais priedais. O del darbu po triju metu, tai sunku pasakyti, cia viskas taip neaiskiai atrodo, visur vis po truputi apkarpo. Ar ji siustu jo dabartinis darbas? ar jam islaikytu vieta Vokietijoje? Tu man gali parasyti e-maila, ir as tau daugiau skaiciu galesiu pateikti. labai atvirai cia nesinori rasyti.
PRO7
#14 Posted : Sunday, February 22, 2009 12:00:22 PM

RitaE wrote:
Nezinau kaip ten su tuo draudimu. Siaip menesiui mums trims draudimas kainuoja mums apie 120$, bet vyro darbas kita dali dengia.
Tik tiek galiu pasakyti, tai nereiskia kad mes papildomai nemokame. Mums reikia primoketi apie 20% nuo saskaitos sumos. Aisku, mes turejome ir 100% draudima (pries vaikui gimstant), tada mums kainavo apie 250$ men, ir visa kita padengta. Bet kaip vaikas gime ir mateme kad nera komplikaciju ir gana sveikas, po metu pasimazinome procentus. Nezinau ar tu supratai, as tiesiog bandau paaiskinti su skaiciais.
Mano vyras yra dirbes Europoje ir Vokietijoje- labai noretu sugryzti, bet nera darbu. Tai jis man ir juokaija, gal mes galetume pasikeistiSmile.
Dar taip pat priklauso ar tavo vyras gautu perkraustymo paketa, ar ji aprupina masina ir dar visokiais priedais. O del darbu po triju metu, tai sunku pasakyti, cia viskas taip neaiskiai atrodo, visur vis po truputi apkarpo. Ar ji siustu jo dabartinis darbas? ar jam islaikytu vieta Vokietijoje? Tu man gali parasyti e-maila, ir as tau daugiau skaiciu galesiu pateikti. labai atvirai cia nesinori rasyti.

Aciu. kai zinosiu ka nors konkreciau parasysiu tau e-maila. O kur ji rasti? Blushing
Kristina
#15 Posted : Sunday, February 22, 2009 12:48:20 PM

PRO7 wrote:
RitaE wrote:

Aciu. kai zinosiu ka nors konkreciau parasysiu tau e-maila. O kur ji rasti? Blushing

Kiek teko girdet, dirbant svietimo sistemoje mokytojai, destytojai ir tt gauna 100 % insurance'us Confused
RitaE
#16 Posted : Sunday, February 22, 2009 4:36:09 PM

PRO7 wrote:
RitaE wrote:

Gali tiesiog paziureti prie mano zinuciu kaireje puseje yra PM langelis, ant to paspausk ir parasyk privacia zinute.
PRO7
#17 Posted : Monday, March 30, 2009 9:34:04 AM

Sveiki, dar karta
Ar galioja USA Moving Expenses Tax Deduction persikeliant is Europos ? Jei kviecia JAV universitetas dirbti. Deklaruojant mokescius, ar bus grazintos persikelimo is Europos islaidos. Kaip tai skaiciuojama, yra kazkokia tai standartine suma, ar reikia pateikineti saskaitas?
Aciu
virgis
#18 Posted : Monday, March 30, 2009 10:08:30 PM

Sponsorius

PRO7 wrote:
Sveiki, dar karta
Ar galioja USA Moving Expenses Tax Deduction persikeliant is Europos ? Jei kviecia JAV universitetas dirbti. Deklaruojant mokescius, ar bus grazintos persikelimo is Europos islaidos. Kaip tai skaiciuojama, yra kazkokia tai standartine suma, ar reikia pateikineti saskaitas?
Aciu

Aš tai savo europinius lėktuvo bilietus išskaičiavau iš mokesčių pirmais metais. Pasakiau, kad kraustymosi išlaidos dėl darbo. Jeigu mokesčiai būtų patikrinę tai nežinau kaip būtų pasižiurėję, bet netikrino.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
dkalinin
#19 Posted : Thursday, May 28, 2009 9:09:04 AM

PRO7 wrote:
Sveiki, dar karta
Aciu

Turiu liudna zinia, bet jei nenori bedos, Moving Expenses negali deduct on tax return Sad Virgis surizikavo ir sako, kad jo netikrino.. bet IRS gali audit padaryt dar 5 metu begy.. taip kad niekad nezinosi, kada ir kas jiem nepatiks Sad bet jei nesi US citizen ir dar ten keleta punktu qualified, tai reikia labai atsargiai su tais moving expenses tax deduction...
Asta
#20 Posted : Thursday, May 28, 2009 4:13:04 PM

[quote=PRO7]Sveiki, dar karta
Aciu

Jeigu keiti darbo vieta,bet specialybe lieka ta pati-problemu neturetu buti... Aisku,yra ir kitos salygos ....Cia keletas straipsniu del persiskraustymo isskaiciavimo...
http://www.irs.gov/newsr...le/0,,id=173193,00.html
http://www.irs.gov/publi...#en_US_publink100047567
http://www.irs.gov/busin...icle/0,,id=97167,00.html
Users browsing this topic
Guest
2 Pages 12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui