|
Ne |
3
|

27
% |
|
Taip, naudojuosi TVAidas |
0
|

0
% |
|
Taip, naudojuosi LietuviskaTV |
5
|

45
% |
|
Taip, naudojuosi kitais budais, isvardinkit zemiau |
3
|

27
% |
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
As maciau spektakli, seniai seniai...Labai geras, su aktore Varnaite lyg tai...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
 teisybe
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
virgaheft wrote:as buvau eileje  gal galetumei Tu man pastu atsiust ir as uz viska susimoku  .....ar kazkokiu kitu budu noreciau gauti  kaip ir buvau prisizadejes, sendien issiunciau, po poros dienu turetu buti manyciau, aisku butu gerai suzinoti ar gavot.
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
WAU.....ar taip gali buti, kad greit filmuku turesiu!?!?! Baisiausiai  dekinga
|
|
|
|
virgaheft wrote:WAU.....ar taip gali buti, kad greit filmuku turesiu!?!?! Baisiausiai  dekinga Na jei adresa teisingai uzraset tai turesit, o jei kaip rosco --y kaima tevukui-- tai nezinau
|
|
|
|
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 dabar neturim kuo gasdint
|
|
|
|
|
Mune wrote:virgaheft wrote:as buvau eileje  gal galetumei Tu man pastu atsiust ir as uz viska susimoku  .....ar kazkokiu kitu budu noreciau gauti  kaip ir buvau prisizadejes, sendien issiunciau, po poros dienu turetu buti manyciau, aisku butu gerai suzinoti ar gavot. Ramunai, siandien gavau filmukus......DEKUI.....gal galeciau ir as Tau koki dovaniuka issiust? gal ka nors mes cia Dalase turim, ko jus Hiustone neturit?
|
|
|
|
virgaheft wrote:Mune wrote:virgaheft wrote:as buvau eileje  gal galetumei Tu man pastu atsiust ir as uz viska susimoku  .....ar kazkokiu kitu budu noreciau gauti  kaip ir buvau prisizadejes, sendien issiunciau, po poros dienu turetu buti manyciau, aisku butu gerai suzinoti ar gavot. Ramunai, siandien gavau filmukus......DEKUI.....gal galeciau ir as Tau koki dovaniuka issiust? gal ka nors mes cia Dalase turim, ko jus Hiustone neturit? Valio ka prisizadejau istesejau, negalit vadinti pazaduku  , tik saraso nepadariau, Vytas man aiskino kaip padaryti, bet kadangi as mates compa tik per tv  tai man nieko nesigavo. O del dovaniukes tai jei ka sugalvosit, tai mano adresas --I miesta munei--
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mune wrote:virgaheft wrote:Mune wrote:virgaheft wrote:as buvau eileje  gal galetumei Tu man pastu atsiust ir as uz viska susimoku  .....ar kazkokiu kitu budu noreciau gauti  kaip ir buvau prisizadejes, sendien issiunciau, po poros dienu turetu buti manyciau, aisku butu gerai suzinoti ar gavot. Ramunai, siandien gavau filmukus......DEKUI.....gal galeciau ir as Tau koki dovaniuka issiust? gal ka nors mes cia Dalase turim, ko jus Hiustone neturit? Valio ka prisizadejau istesejau, negalit vadinti pazaduku  , tik saraso nepadariau, Vytas man aiskino kaip padaryti, bet kadangi as mates compa tik per tv  tai man nieko nesigavo. O del dovaniukes tai jei ka sugalvosit, tai mano adresas --I miesta munei--
|
|
|
|
|
|
|
|
Stai paziurejau eurovisija, pagaliau  komentarai: WOW yspudinga WOW As nesu muzikologas taciau lietuviu daina man nelabai patiko, pradejo dainuoti angliskai o uzbaige rusiskai nei sis nei tas. Na bet cia ne man spresti. Tokiomis dienosmis dziaugiuosi internetu, nors ir neturiu galimebes ziureti tiesiogei, taciau yra galimybes susirasti internetinese platybese. Dabar lauksiu finalo.
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Nors ir nesu didelis Mamontovo fanas tiksliau esu didelis Mamontovo ne fanas, bet galiu pasakyti jeigu "United" nepavyko laimėt tai visiems kitiems tai tik lapuose sėdėt. Nors iš kitos pusės patekti į finalą tai lietuviams pats didžiausias pasiekimas. Žinau, kad rašau kaip sena boba, bet delfyje skaitau kaip Vilniaus savivaldybė prisižadėjo Sashai duot varganus 5000Lt ir pažado netesėjo tai ir verkt ir juoktis norisi tuo pačiu metu. Grybų kraštas dar tebėra ta mūsų MŽ. O beje rusai nepasišiukšlino išleido 8 milijonus doleriu ar kažkiek ten. Kaip vienam koncertui, na gerai dviem koncertam vistiek brangoka atrodo. Galima išvesti paraleles su Kinijoje vykusia olimpiada ir Šiaurės Korėjos paradais. Kuo valstybėje daugiau diktatūros tuo didesnė pompastika. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Guest
|