|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
IngaM wrote:Kestutis wrote:Labas p. Inga Mes irgi berods kaimynai, be to is to pacio krasto = Kalifornijos. Gyvenam The Colony. Gal musu "administratorius" Vytas Z. suorganizuos kokius nors pusrycius. Siulau Marriot viesbuti ant Legacy ir Big "D". Ka sakai Vytai? Sveiki p. Kestuti, Labai gera jusu ideja  butu smagu susitikti. Nesu buvusi The Colony dar tai gal kada reikes vaziuoti apsizvalgyti  Sakau kaip nors priprasiu prie TX bet stai sedziu ir klausausi visu tornadu pranesimu tai kol kas ir nezinau ar man cia iseis priprasti  tikiuosi vejai nenunes manes Ka cia "priprasti". Anksti kelies, vaziuoji i darba, dirbi visa diena, gristi velai, uzkandi, pliump i lova. Tas pats, ar tai cia ar tai kur kitur. Zinoma Ispanishai kalbantiems cia ir ten lengviau. O del kalnu tai tik tiek pasakysiu: ligiu keliu lengviau keliauti...  Savaitgaleis zmogus gali dumt kur nori, siuliciau pirma aplankiti JONISKES(kiu) kapines netoli Yorktown steiktas apie 1846.7ar 8(ais )metais, nesvarbu, tik tiek kad jos senos.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kestutis wrote:Savaitgaleis zmogus gali dumt kur nori, siuliciau pirma aplankiti JONISKES(kiu) kapines netoli Yorktown steiktas apie 1846.7ar 8(ais )metais, nesvarbu, tik tiek kad jos senos. Cia "Draugo" straipsnelis apie senas Texaso lietuviu Jonischkies kapines: http://www.draugas.org/texaslietuviaipt1.html
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
Kestutis wrote:virgaheft wrote:Turiu sarasa lietuviu gyvenanciu DFW.....ten yra kontaktai taip pat labai sauniu zmoniu, kurie neuzsiregistrave siame forume......parasykit savo e-mail'a man asmenine zinute ir tada galesiu permesti ta sarasiuka  Butu nieko ypatingo, tik pusryciai. Pasirinktume vieta, paskirtum laika, uzimtume stala ar du, ant stalo pastatytume maza veliavele padet orentuotis veluojantiems ir kertam pusrycius. Jei patiks, galim pakartoti, o jei labai patiks, tai Lietuvisku ipratimu, rinksime valdzia. Hee hee Kestuti, issiunciau Jums sarasa..... Ir Vyto Z. patarimu istrinkite is cia savo e-mail'o adresa, kad nepradetu keliauti visokie ten spam'ai ...... o del susitikimo, tai man viskas tinka....ir per galva versiuos  kad sudalyvaut.... ir del veliaveles kaip graziai 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Smagu ten pas jus...
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
Si zinute skirta musu tinklo Gerb. Administratoriu, Vytui Z.
Tu pradejei si tinklalapi tai ir tavo beda. Teks tau brolit organizuoti "pusrycius". Nori ar nenori. As kaip pestininkas savo virsininkui visom jiegom padesiu, tik sakyk kur , kaip ir kada. Nedelsk, mes visi alkani...
PS Kaip po vel... istrint ta nelempta mano adresa? Man su tais miktukais nesiseka ir gana... PS Nuo Kovo 13 iki 17tos busiu Floridon isvaziaves. Taip tai namie
|
|
|
|
|
Kestutis wrote:Si zinute skirta musu tinklo Gerb. Administratoriu, Vytui Z.
Tu pradejei si tinklalapi tai ir tavo beda. Teks tau brolit organizuoti "pusrycius". Nori ar nenori. As kaip pestininkas savo virsininkui visom jiegom padesiu, tik sakyk kur , kaip ir kada. Nedelsk, mes visi alkani...
PS Kaip po vel... istrint ta nelempta mano adresa? Man su tais miktukais nesiseka ir gana... PS Nuo Kovo 13 iki 17tos busiu Floridon isvaziaves. Taip tai namie Kestuti, nueikite i ta laukeli kur zinute su adresu ir desineje puseje yra mygtukas Edit ......paspaudus ta mygtuka galesit redaguot zinute.....isimti savo e-mail'o adresa
|
|
|
|
|
Kestuti, galvoju grazu butu mums susiburti Vasario 16d. ar Kovo 11....?
|
|
|
|
|
Valio, pasiseke. Ot teknika. ACIU p. Virgai !!!!
Vasario 16ta, garbinga diena, ne tik mums bet ir Amerikieciams, tik jie ja vadina Presidents Day. Visvien tai butu Pirmadienis, darbo diena, ne man bet daugumai, nebent pusryciai butu organizuojami baisei anksti kad visi suspetu prisistatyti tarnybom laiku. Siuliciau diena pries (Sekmadieni) arba savaite veliau tai yra Sestadieni. Kur ir kokiu laiku, ta galim paskelpti veliau Vytui atsiliepus. Jis vistik turi manes klausyti, juk Kestutis buvo Vytauto tevas. Bet man ir Vasario 16 bei Kovo 11 prieinama. Ka manot apie Marriott(Plano) restorana? Biski brangiau bet tuo paciu ir prastmatniau
|
|
|
|
|
Ot dinktelejo... O gal vakariene Vasario 16ta? Pasvesime ir tuo paciu sazine negriaus. Tada galesime net ir toliau gyvenancius sugunditi dalivaut.
|
|
|
|
|
zinau kad yra ir nedirbanciu Presidents Day......man tiktu ta diena bet kur ir bet kelinta......o gal laukiam Kovo 11d.? gal tada ir musu administratorius atsilieps 
|
|
|
|
|
Laukiam administratorio.................tik tok. tik tok(laikrodis), tik tok ir t.t.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasco wrote:Smagu ten pas jus... Koks cia smagumas, laukiam alkani valdzios nurodimo kurioje valgykloi pusryciausim...tik tok, tik tok......
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Virga ir Kestai galima bandyti sukurti konkrecia tema del susitikimo su dienos balsavimu. Kada daryti. Oraganizatoriaus vaidmens as nesiimu. Taigi bandykite bendromis iegomis abu organizuoti. Virga, zinau tu turi el. pasto adresus zmoniu kuriu nera forume, galima brukstelti - skamteleti jiems. Yra variantas susitikti tem kur Evaldas daro pristatyma produkcijos. Kovo men. 14d. 6pm Placiau ciaKa manot ?
|
|
|
|
|
VytasZ wrote:Virga ir Kestai galima bandyti sukurti konkrecia tema del susitikimo su dienos balsavimu. Kada daryti. Oraganizatoriaus vaidmens as nesiimu. Taigi bandykite bendromis iegomis abu organizuoti. Virga, zinau tu turi el. pasto adresus zmoniu kuriu nera forume, galima brukstelti - skamteleti jiems. Yra variantas susitikti tem kur Evaldas daro pristatyma produkcijos. Kovo men. 14d. 6pm Placiau ciaKa manot ? p. Virga, Sutinku su Vytu kad puiki proga pabendraut/susitik Kovo 14 per Evaldo produkcijos pristatima. Juk ten ir vietos yra, uzkast gali ir tuo paciu paremi Lietuviska pramone. Jeigu vienos nuomones tai taip ir darom. Gaila kad kaip minejau, busiu isvaziaves. Tai nesvarbu, kita karta, juk tai nepirmas nei paskutinis kartas. Ne oficialei, bet vienaip kitaip reiktu pamineti Vasario 16ta, kaip manot?
|
|
|
|
|
Kestuti, paminekim maloniu susitikimu Vasario 16d. ....... galesiu pranesti neforumieciams  saukit kokia ideja, kur ir kelinta, o as pasekretoriausiu
|
|
|
|
|
Ak, as jau per senas, bet angliskai sakant "There it goes": !!!DEMESIO DEMESIO, VISUS KVIECIAM!!! KAS?................................Vasario 16tos minejimo proga....PUSRYCIAI KADA?..............................Vasario 16ta (Huh) KUR?................................Marriott hotel of PLANO, Tx. @ "The Copper Grille" prie stalo su Lietuviska velevele KURIA VALANDA?...............9 valanda ryto KAINA?.............................Uz pusrycius jie ima apie 10dol. Kava = 2.50dol. KUR TAS VIESBUTIS?.........Sankryza LEGACY ir DALLAS NORTH TOLLWAY(Big "D"  pietryciu kampas, PLANO mieste.
|
|
|
|
|
Kestutis wrote:Ak, as jau per senas, bet angliskai sakant "There it goes": !!!DEMESIO DEMESIO, VISUS KVIECIAM!!! KAS?................................Vasario 16tos minejimo proga....PUSRYCIAI KADA?..............................Vasario 16ta (Huh) KUR?................................Marriott hotel of PLANO, Tx. @ "The Copper Grille" prie stalo su Lietuviska velevele KURIA VALANDA?...............9 valanda ryto KAINA?.............................Uz pusrycius jie ima apie 10dol. Kava = 2.50dol. KUR TAS VIESBUTIS?.........Sankryza LEGACY ir DALLAS NORTH TOLLWAY(Big "D"  pietryciu kampas, PLANO mieste. Aciu p.Kestuti, tuoj visiems kitiems issiusiu Jusu grazu skelbimuka 
|
|
|
|
|
p. Kestuti, i mano issiusta kvietima e-mail'u vis daugiau ir daugiau zmoniu atsako kad butinai dalyvaus 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
virgaheft wrote:p. Kestuti, i mano issiusta kvietima e-mail'u vis daugiau ir daugiau zmoniu atsako kad butinai dalyvaus  Tokiu atveju kogero reikes sale nuomotis  ir daryti pusryciu, pietus ir vakariene.
|
|
|
|
Guest
|