Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Pasidalinkime vaiku daiktais Options
RitaE
#1 Posted : Sunday, November 02, 2008 1:29:16 PM
Rank: Silver Member

Kadangi as zadu issikraustyti, siulau daug vaikisku daigtu. Vienas minusas man reikia isvykti uz dvieju savaiciu:
Mano sunui trys metukai, taip kad atiduodu visus drabuzelis 2T-3T. Taip pat sia vasara nupirkome jam zaidimo stala su skeciu Litlle Tikes
(kuriame yra smelio deze ir vandens atrakcijonai) .Jei ka domina prasau parasyti, labai butu malonu atiduoti LietuvaiciamsSmile)
Sponsor  

Evelina
#2 Posted : Sunday, November 02, 2008 2:55:37 PM
Rank: Gold Member

ach jei mes visi arciau gyventume, ir mes turim isaugtu turtu... Smile
Sandra
#3 Posted : Sunday, November 02, 2008 5:44:17 PM
Rank: Member

Rita, parasyk man i emaila sandryte2001@yahoo.com ka tu atiduodi. Mano kleckui dar tik 8 men, bet as visada i ateiti ziuriu. Aciu.
RitaE
#4 Posted : Sunday, November 02, 2008 11:44:25 PM

Sandra wrote:
Rita, parasyk man i emaila sandryte2001@yahoo.com ka tu atiduodi. Mano kleckui dar tik 8 men, bet as visada i ateiti ziuriu. Aciu.

parasiau tau e- mail, lauksim skambucio. Ateinancia savaite bunu TX tik 3 dienasRollEyes
Sandra
#5 Posted : Monday, November 03, 2008 10:31:47 PM
Rank: Member

Ritule, dar karta labai dekoju uz viska.
RitaE
#6 Posted : Monday, November 03, 2008 11:35:30 PM

Sandra wrote:
Ritule, dar karta labai dekoju uz viska.

Labai faina kad tik tikoThumbsUp
Sekmes, mes vis susisieksime retkarciais puslapyje, OKWink
virgaheft
#7 Posted : Monday, November 10, 2008 4:01:12 PM

RitaE wrote:
Kadangi as zadu issikraustyti, siulau daug vaikisku daigtu. Vienas minusas man reikia isvykti uz dvieju savaiciu:
Mano sunui trys metukai, taip kad atiduodu visus drabuzelis 2T-3T. Taip pat sia vasara nupirkome jam zaidimo stala su skeciu Litlle Tikes
(kuriame yra smelio deze ir vandens atrakcijonai) .Jei ka domina prasau parasyti, labai butu malonu atiduoti LietuvaiciamsSmile)

oi, kaip gaila Rita, kad jau islekiat Sad neberandu Tavo telefono nr., jei turi mano, pasuk prasau BigGrin
RitaE
#8 Posted : Tuesday, November 11, 2008 1:38:24 AM

Labai uzsikasusi kraustymuosi, bet kaip nors issikapstysiuSmile
mano cell:973-704-1506
Iki susitikimu ateityje, pasaulis mazasSmile)
virgaheft
#9 Posted : Saturday, February 07, 2009 8:55:24 PM

[quote=RitaE]Labai uzsikasusi kraustymuosi, bet kaip nors issikapstysiuSmile
mano cell:973-704-1506
Iki susitikimu ateityje, pasaulis mazasSmile)[/quote

Ir kaip Jums naujoj vietoj? Ar labai baisus buvo tas persikraustymas? kaip jauciates?
RitaE
#10 Posted : Sunday, February 08, 2009 4:08:03 PM

Na, man ne pirmas kraustymasis, tik kad Aras kur kas didesnis. Kaip praeita karta kraustemes, buvo du pliusai: Aras dar miegodavo du pietu miegus
ir kraustemes i kur didesne kvadratura. Tai labai lengva ispakuoti daigtus. Dabar is namo su 4 miegamaisiais ir dideliu garazu bei kiemu i triju miegamuju
kondaminiuma ir nera garazo, bei kiemas su apribojimasi. Bet per dvi savaites dezes is namu dingo(dirbau is peties) dabar beliko tik sukabinti paveikslus ir
sulaukti ofiso/sveciu miegamojo baldu(perkame naujus). Taip kad jauciames normalai, be to gamtos vaizdai padeda jaustis gana mielai. Mes abu norejome daugiau kulturos,
Arui surasti lietuviska savaitgaline mokyklele ir jaukiu mazu istoriniu miesteliu. Taip kad mes kol kas patenkinti. Vakar buvo pirma karta atsilimas(pliusine temp),
tai mes isdumeme i ChikagaSmile) As esu miesto zmogus, taip kad jauciausi devintam danguiSmile) Michigano ezero pakrantes gana fainos , daug parku ir maziukai plezai. Aras
jau norejo eiti zaisti ant smelio. As laukiu pavasario, nes cia gana grazi gamta( seni klevai ir pusys)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui