|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Kadangi as zadu issikraustyti, siulau daug vaikisku daigtu. Vienas minusas man reikia isvykti uz dvieju savaiciu: Mano sunui trys metukai, taip kad atiduodu visus drabuzelis 2T-3T. Taip pat sia vasara nupirkome jam zaidimo stala su skeciu Litlle Tikes (kuriame yra smelio deze ir vandens atrakcijonai) .Jei ka domina prasau parasyti, labai butu malonu atiduoti Lietuvaiciams  )
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
ach jei mes visi arciau gyventume, ir mes turim isaugtu turtu...
|
|
|
|
Rank: Member
Joined: 10/19/2008 Posts: 16 Points: 48 Location: Rowlett, TX
|
Rita, parasyk man i emaila sandryte2001@yahoo.com ka tu atiduodi. Mano kleckui dar tik 8 men, bet as visada i ateiti ziuriu. Aciu.
|
|
|
|
|
Sandra wrote:Rita, parasyk man i emaila sandryte2001@yahoo.com ka tu atiduodi. Mano kleckui dar tik 8 men, bet as visada i ateiti ziuriu. Aciu. parasiau tau e- mail, lauksim skambucio. Ateinancia savaite bunu TX tik 3 dienas
|
|
|
|
Rank: Member
Joined: 10/19/2008 Posts: 16 Points: 48 Location: Rowlett, TX
|
Ritule, dar karta labai dekoju uz viska.
|
|
|
|
|
Sandra wrote:Ritule, dar karta labai dekoju uz viska. Labai faina kad tik tiko Sekmes, mes vis susisieksime retkarciais puslapyje, OK
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
RitaE wrote:Kadangi as zadu issikraustyti, siulau daug vaikisku daigtu. Vienas minusas man reikia isvykti uz dvieju savaiciu: Mano sunui trys metukai, taip kad atiduodu visus drabuzelis 2T-3T. Taip pat sia vasara nupirkome jam zaidimo stala su skeciu Litlle Tikes (kuriame yra smelio deze ir vandens atrakcijonai) .Jei ka domina prasau parasyti, labai butu malonu atiduoti Lietuvaiciams  ) oi, kaip gaila Rita, kad jau islekiat  neberandu Tavo telefono nr., jei turi mano, pasuk prasau
|
|
|
|
|
Labai uzsikasusi kraustymuosi, bet kaip nors issikapstysiu  mano cell:973-704-1506 Iki susitikimu ateityje, pasaulis mazas  )
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
[quote=RitaE]Labai uzsikasusi kraustymuosi, bet kaip nors issikapstysiu  mano cell:973-704-1506 Iki susitikimu ateityje, pasaulis mazas  )[/quote Ir kaip Jums naujoj vietoj? Ar labai baisus buvo tas persikraustymas? kaip jauciates?
|
|
|
|
|
Na, man ne pirmas kraustymasis, tik kad Aras kur kas didesnis. Kaip praeita karta kraustemes, buvo du pliusai: Aras dar miegodavo du pietu miegus ir kraustemes i kur didesne kvadratura. Tai labai lengva ispakuoti daigtus. Dabar is namo su 4 miegamaisiais ir dideliu garazu bei kiemu i triju miegamuju kondaminiuma ir nera garazo, bei kiemas su apribojimasi. Bet per dvi savaites dezes is namu dingo(dirbau is peties) dabar beliko tik sukabinti paveikslus ir sulaukti ofiso/sveciu miegamojo baldu(perkame naujus). Taip kad jauciames normalai, be to gamtos vaizdai padeda jaustis gana mielai. Mes abu norejome daugiau kulturos, Arui surasti lietuviska savaitgaline mokyklele ir jaukiu mazu istoriniu miesteliu. Taip kad mes kol kas patenkinti. Vakar buvo pirma karta atsilimas(pliusine temp), tai mes isdumeme i Chikaga  ) As esu miesto zmogus, taip kad jauciausi devintam dangui  ) Michigano ezero pakrantes gana fainos , daug parku ir maziukai plezai. Aras jau norejo eiti zaisti ant smelio. As laukiu pavasario, nes cia gana grazi gamta( seni klevai ir pusys)
|
|
|
|
Guest
|