|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
rasco wrote:O gal tikrai namie tu ji laikyk.... Bet ne, negerai, tada kalbos neismoks... O nera jokio puses dienos darzelio? Kur mes dabar einame , bet nuo vasario 1d. jau nebeisime del sveikatos problemu . Kazkas ten netinka ir jam prasideda astmos priepuoliai. Tai gydysimes namuose ir pradesim vel lankyt kitais mokslos metais. Cia tokios kainos uz puse dienos. Iki 2:30 pm , jei nori iki 6pm laikyt dar pora simteliu prisideda prie menesinio mokescio  Bet musu, kaip tik neseniai pradejo lankyt darzeli, tai iki 2:30 per akis
|
|
|
|
|
rasco wrote:As kol kas irgi O patinka buti namuose ar norisi i darba ? Man kazkaip pradejo patikt but bedarbe  . Kai baigiau cia mokslus, tai neturejau galimybes dirbt del darbo vizos, o dabar kai jau turiu visus dokumentus - aptingau
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
ha ha!  Artiste tu  As tai tik renkuosi profesija, krypti...bandau apsisprest, ka as cia galiu daryt. Matai, kai as dirbus esu tik mokykloj Lietuvoj, bet ta mano specialybe cia sitam kontekste tai O naudos. Tai dabar persikvalifikuoju.  Ir gal visgi eisiu i mokykla, nors nelabai noriu.. Tikslaiu - visai nenoriu.  Bet su medicina nieko bendro neturiu, su makdonaldais irgi... Zodziu, tiriu galimybiu lauka ir krypti  Bet kad jau ilgau tas uzsitese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
as ir panasiai gyvenu, bedarbe  ir i mokykla dirbt nenoriu eit  sios dienos Labas Rytas laidoje siek tiek kalbama apie Montessori aplinka http://www.lrt.lt/archyv...ecord=4806458_1233201000
|
|
|
|
|
[quote=virgaheft]as ir panasiai gyvenu, bedarbe  ir i mokykla dirbt nenoriu eit  sios dienos Labas Rytas laidoje siek tiek kalbama apie Montessori aplinka http://www.lrt.lt/archyv...cord=4806458_1233201000[/quote] Dekui . Pasakojimas prasideda kazkur apie 25-ta laidos minute ( Lietuvos Ryto ziniose )
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
med. sesute patapk  as galvoju ateityje taip padaryt
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera. Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema.
|
|
|
|
|
daivuze wrote:Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera. Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema. As is vis noreciau , kad mokykla butu be jokio tikejimo , bet cia tokiu nera pas mus Corpus Christi, tik public turbut  Nesu nieko PRIES pries tikejima, tik kai Siga minejo, kad reikia ismokti papildomai vaikams atmintinai , tai tada jau ne kas  Kaip viska suspet ne tik vaikui, bet ir mamai  Mes dabar atlikinejam labai dideles paieskas mokyklu kitiems metams  , bet kuo daugiau su jomis susipazystame, tuo labiau nezinomybeje atsirandam  Atrodo viskas patinka, viskas gerai, bet kaip bus su tom astmom , tai nezinia  .
|
|
|
|
|
visada pasiskaityk tevu atsiliepimus apie mokykla.  Man mano dabartine vaiku mokykla labai patinka,jiems taip pat.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kristina wrote: As is vis noreciau , kad mokykla butu be jokio tikejimo , bet cia tokiu nera pas mus Corpus Christi, tik public turbut  Nesu nieko PRIES pries tikejima, tik kai Siga minejo, kad reikia ismokti papildomai vaikams atmintinai , tai tada jau ne kas  Kaip viska suspet ne tik vaikui, bet ir mamai  Mes dabar atlikinejam labai dideles paieskas mokyklu kitiems metams  , bet kuo daugiau su jomis susipazystame, tuo labiau nezinomybeje atsirandam  Atrodo viskas patinka, viskas gerai, bet kaip bus su tom astmom , tai nezinia  . Mes kuri laika dar bandem pakamantineti dukra tos maldos, kuri buvo uzduota savaitei, bet galu gale palikom ja ramybej. Mes rupinsimes tik matematika ir raidziavimu (spelling), o mokykla tegu mokina maldu, jei taip labai nori Kitas reikalas, kad reikia kitai savaitei paruosti projekta apie koki laukini gyvuna Dukra pasirinko aligatoriu. Vis dar prisimena, kaip Lukas jai liepe neiti arti aligatoriaus, kai mes kartu buvom Brazos Bend parke.
|
|
|
|
|
oho !  Mes cia aligatoriu nematem , tik Floridoje.
|
|
|
|
|
Siga wrote:Kristina wrote: As is vis noreciau , kad mokykla butu be jokio tikejimo , bet cia tokiu nera pas mus Corpus Christi, tik public turbut  Nesu nieko PRIES pries tikejima, tik kai Siga minejo, kad reikia ismokti papildomai vaikams atmintinai , tai tada jau ne kas  Kaip viska suspet ne tik vaikui, bet ir mamai  Mes dabar atlikinejam labai dideles paieskas mokyklu kitiems metams  , bet kuo daugiau su jomis susipazystame, tuo labiau nezinomybeje atsirandam  Atrodo viskas patinka, viskas gerai, bet kaip bus su tom astmom , tai nezinia  . Mes kuri laika dar bandem pakamantineti dukra tos maldos, kuri buvo uzduota savaitei, bet galu gale palikom ja ramybej. Mes rupinsimes tik matematika ir raidziavimu (spelling), o mokykla tegu mokina maldu, jei taip labai nori Kitas reikalas, kad reikia kitai savaitei paruosti projekta apie koki laukini gyvuna Dukra pasirinko aligatoriu. Vis dar prisimena, kaip Lukas jai liepe neiti arti aligatoriaus, kai mes kartu buvom Brazos Bend parke. Idomus projektas . Man jau dabar baisu darosi, kaip Lukui prasides mokykla, kiek visokiu projektu reiks paruost ir tt  . Ruosdami ta projekta turesit va ir nuotrauku geru ideti is Brazos parko. As turiu kelias fotkintas is labai arti ( Aligatorius ) , galiu i e-maila permesti.
|
|
|
|
|
daivuze wrote:oho !  Mes cia aligatoriu nematem , tik Floridoje. Labai ispudingas Brazos Bend Parkas ir dar daugiau ispudingu Aligatoriu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Kristina wrote: Ruosdami ta projekta turesit va ir nuotrauku geru ideti is Brazos parko. As turiu kelias fotkintas is labai arti ( Aligatorius ) , galiu i e-maila permesti. Permesk
|
|
|
|
virgaheft wrote:med. sesute patapk  as galvoju ateityje taip padaryt Eik tu, as per jautri sitai specialybei. Ne man, oi ne man... Bet sutinku, daug pranasumu yra.
|
|
|
|
daivuze wrote:Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera. Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema. Oi, cia sitoj sioulaikinej sistemoj labai nesunku prisitaikyt. Prie blogybiu gi visada lengva pritapt
|
|
|
|
|
rasco wrote:daivuze wrote:Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera. Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema. Oi, cia sitoj sioulaikinej sistemoj labai nesunku prisitaikyt. Prie blogybiu gi visada lengva pritapt Tas tai teisinga ir neisvengiama.
|
|
|
|
Guest
|