Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages <12
MONTESSORI ar TRADICINE MOKYKLA Options
Kristina
#21 Posted : Thursday, January 29, 2009 12:05:56 PM
Rank: Gold Member

rasco wrote:
O gal tikrai namie tu ji laikyk.... Bet ne, negerai, tada kalbos neismoks... O nera jokio puses dienos darzelio?

Kur mes dabar einame , bet nuo vasario 1d. jau nebeisime del sveikatos problemu . Kazkas ten netinka ir jam prasideda astmos priepuoliai. Tai gydysimes namuose ir pradesim vel lankyt kitais mokslos metais. Cia tokios kainos uz puse dienos. Iki 2:30 pm , jei nori iki 6pm laikyt dar pora simteliu prisideda prie menesinio mokescio Smile Bet musu, kaip tik neseniai pradejo lankyt darzeli, tai iki 2:30 per akis Blink
Kristina
#22 Posted : Thursday, January 29, 2009 12:07:48 PM

rasco wrote:
As kol kas irgiBlushing

O patinka buti namuose ar norisi i darba ? Man kazkaip pradejo patikt but bedarbe LOL . Kai baigiau cia mokslus, tai neturejau galimybes dirbt del darbo vizos, o dabar kai jau turiu visus dokumentus - aptingau Scared
rasco
#23 Posted : Thursday, January 29, 2009 12:14:44 PM

ha ha!LOL LOL Artiste tuLOL LOL As tai tik renkuosi profesija, krypti...bandau apsisprest, ka as cia galiu daryt. Matai, kai as dirbus esu tik mokykloj Lietuvoj, bet ta mano specialybe cia sitam kontekste tai O naudos. Tai dabar persikvalifikuoju.Wink Ir gal visgi eisiu i mokykla, nors nelabai noriu.. Tikslaiu - visai nenoriu.Scared Bet su medicina nieko bendro neturiu, su makdonaldais irgi... Zodziu, tiriu galimybiu lauka ir kryptiSmile Bet kad jau ilgau tas uzsiteseLOL
Kristina
#24 Posted : Thursday, January 29, 2009 1:20:51 PM

rasco wrote:
ha ha!LOL LOL Artiste tuLOL LOL As tai tik renkuosi profesija, krypti...bandau apsisprest, ka as cia galiu daryt. Matai, kai as dirbus esu tik mokykloj Lietuvoj, bet ta mano specialybe cia sitam kontekste tai O naudos. Tai dabar persikvalifikuoju.Wink Ir gal visgi eisiu i mokykla, nors nelabai noriu.. Tikslaiu - visai nenoriu.Scared Bet su medicina nieko bendro neturiu, su makdonaldais irgi... Zodziu, tiriu galimybiu lauka ir kryptiSmile Bet kad jau ilgau tas uzsiteseLOL

Mano vyras vis man siulo ir siulo eit i mokykla dirbt ( trenere ) , sako ir benefits geriausius turesim ir 3 menesius atostogu turesi ThumbsUp . Bet manes visiskai ta sritis netraukia, nors ir visa vaikyste ir jaunyste praleidau sportuodama Blink O as dar irgi vis renkuosi kokia kryptimi pasukti LOL LOL LOL
virgaheft
#25 Posted : Thursday, January 29, 2009 3:50:15 PM
Rank: Silver Member

as ir panasiai gyvenu, bedarbe Smile ir i mokykla dirbt nenoriu eit Wink sios dienos Labas Rytas laidoje siek tiek kalbama apie Montessori aplinka http://www.lrt.lt/archyv...ecord=4806458_1233201000
Kristina
#26 Posted : Thursday, January 29, 2009 5:20:28 PM

[quote=virgaheft]as ir panasiai gyvenu, bedarbe Smile ir i mokykla dirbt nenoriu eit Wink sios dienos Labas Rytas laidoje siek tiek kalbama apie Montessori aplinka http://www.lrt.lt/archyv...cord=4806458_1233201000[/quote]

Dekui . Pasakojimas prasideda kazkur apie 25-ta laidos minute ( Lietuvos Ryto ziniose )
rasco
#27 Posted : Thursday, January 29, 2009 6:25:24 PM

Bet siaip tai, merginos, butu gal gerai eit i mokykla... Ir del benefits, ir atostogu ir kt... Man turbut teks cia eit vien todel, kad as nzn ka daugiau daryt galiuCrying Crying Crying
virgaheft
#28 Posted : Thursday, January 29, 2009 7:20:47 PM

med. sesute patapk Wink as galvoju ateityje taip padaryt BigGrin
daivuze
#29 Posted : Thursday, January 29, 2009 7:34:14 PM

Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera.
Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema.
Kristina
#30 Posted : Friday, January 30, 2009 11:41:18 AM

daivuze wrote:
Ejo mano vaikai i privacia krikscioniska mokykla. Taip, juos melstis gerai ismoke ,bet va akademiskai tokios mokyklos yra slipnos. Yra geros privacios mokyklos ,bet daug ir kainuoja jos (apie 1000 ir daugiau per menesi). Mes tokiu sumu patemt negalim nes turim 2 vaikius.Visas privacias mokyklas reikia gerai issisnipineti, reikia ziureti kokios mokytojos ar turi sertifikatus. Geriausiai su vaikais namuose padirbeti paciom , nes cia geru mokytoju kaip pas mus nera.
Montessri mokykla gera, bet kai vaikai is jos iseina reikia jiems persiorentuoti i kita sistema.

As is vis noreciau , kad mokykla butu be jokio tikejimo , bet cia tokiu nera pas mus Corpus Christi, tik public turbut Confused Nesu nieko PRIES pries tikejima, tik kai Siga minejo, kad reikia ismokti papildomai vaikams atmintinai , tai tada jau ne kas Cursing Kaip viska suspet ne tik vaikui, bet ir mamai Scared Mes dabar atlikinejam labai dideles paieskas mokyklu kitiems metamsBigGrin , bet kuo daugiau su jomis susipazystame, tuo labiau nezinomybeje atsirandam Cursing Atrodo viskas patinka, viskas gerai, bet kaip bus su tom astmom , tai nezinia Confused .
daivuze
#31 Posted : Friday, January 30, 2009 11:51:04 AM

visada pasiskaityk tevu atsiliepimus apie mokykla.ThumbsUp Man mano dabartine vaiku mokykla labai patinka,jiems taip pat.
Siga
#32 Posted : Friday, January 30, 2009 11:58:52 AM
Sponsorius

Kristina wrote:
As is vis noreciau , kad mokykla butu be jokio tikejimo , bet cia tokiu nera pas mus Corpus Christi, tik public turbut Confused Nesu nieko PRIES pries tikejima, tik kai Siga minejo, kad reikia ismokti papildomai vaikams atmintinai , tai tada jau ne kas Cursing Kaip viska suspet ne tik vaikui, bet ir mamai Scared Mes dabar atlikinejam labai dideles paieskas mokyklu kitiems metamsBigGrin , bet kuo daugiau su jomis susipazystame, tuo labiau nezinomybeje atsirandam Cursing Atrodo viskas patinka, viskas gerai, bet kaip bus su tom astmom , tai nezinia Confused .

Mes kuri laika dar bandem pakamantineti dukra tos maldos, kuri buvo uzduota savaitei, bet galu gale palikom ja ramybej. Mes rupinsimes tik matematika ir raidziavimu (spelling), o mokykla tegu mokina maldu, jei taip labai nori BigGrin
Kitas reikalas, kad reikia kitai savaitei paruosti projekta apie koki laukini gyvuna Cursing
Dukra pasirinko aligatoriu. Vis dar prisimena, kaip Lukas jai liepe neiti arti aligatoriaus, kai mes kartu buvom Brazos Bend parke. BigGrin
daivuze
#33 Posted : Friday, January 30, 2009 12:04:36 PM

oho !Scared Mes cia aligatoriu nematem , tik Floridoje.
Kristina
#34 Posted : Friday, January 30, 2009 12:06:44 PM

Siga wrote:
Kristina wrote:

Mes kuri laika dar bandem pakamantineti dukra tos maldos, kuri buvo uzduota savaitei, bet galu gale palikom ja ramybej. Mes rupinsimes tik matematika ir raidziavimu (spelling), o mokykla tegu mokina maldu, jei taip labai nori BigGrin
Kitas reikalas, kad reikia kitai savaitei paruosti projekta apie koki laukini gyvuna Cursing
Dukra pasirinko aligatoriu. Vis dar prisimena, kaip Lukas jai liepe neiti arti aligatoriaus, kai mes kartu buvom Brazos Bend parke. BigGrin

Idomus projektas . Man jau dabar baisu darosi, kaip Lukui prasides mokykla, kiek visokiu projektu reiks paruost ir tt Scared . Ruosdami ta projekta turesit va ir nuotrauku geru ideti is Brazos parko. As turiu kelias fotkintas is labai arti ( Aligatorius ) , galiu i e-maila permesti.
Kristina
#35 Posted : Friday, January 30, 2009 12:08:42 PM

daivuze wrote:
oho !Scared Mes cia aligatoriu nematem , tik Floridoje.

Labai ispudingas Brazos Bend Parkas ir dar daugiau ispudingu Aligatoriu LOL
Siga
#36 Posted : Friday, January 30, 2009 12:28:26 PM
Sponsorius

Kristina wrote:
Ruosdami ta projekta turesit va ir nuotrauku geru ideti is Brazos parko. As turiu kelias fotkintas is labai arti ( Aligatorius ) , galiu i e-maila permesti.

PermeskBigGrin
rasco
#37 Posted : Saturday, January 31, 2009 11:19:27 AM

virgaheft wrote:
med. sesute patapk Wink as galvoju ateityje taip padaryt BigGrin

Eik tu, as per jautri sitai specialybei. Ne man, oi ne man... Bet sutinku, daug pranasumu yra.
rasco
#38 Posted : Saturday, January 31, 2009 11:21:07 AM

daivuze wrote:

Oi, cia sitoj sioulaikinej sistemoj labai nesunku prisitaikyt. Prie blogybiu gi visada lengva pritaptThumbDown
daivuze
#39 Posted : Monday, February 02, 2009 10:03:24 AM

rasco wrote:
daivuze wrote:

Oi, cia sitoj sioulaikinej sistemoj labai nesunku prisitaikyt. Prie blogybiu gi visada lengva pritaptThumbDown

Tas tai teisinga ir neisvengiama.Wink
Users browsing this topic
Guest
2 Pages <12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui