|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 362 Points: 972 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
liuks!!
as seneliams parasau. telefonu irgi kartais pasnekam bet laiske rodos daugiau yra ka papasakot, anei telefonu...
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Man taip pat labai patinka rasyt laiskus artimiesiems ir issiust pastu  Mociutes ir senelio jau nebeturiu, bet teveliams su sunum daznai parasome ir kiek jiems buna dziaugsmo kai gauna musu laiska  . Man paciai labai malonu gaut tikrus laiskus  Oiii, isivaizduoju, kai sunus paaugs, tai net nezinos tokio dalyko, kaip laisku rasymas ranka
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
tai gerai kad dabar mazas budamas raso... ipras... svarbu kad matytu jog tu ta darai ir gal nepamirs...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Aha, as irgi rasau laiskus... Tik turiu labai gerai susideliot laika, nes kai atsisedu rasyt, tai be 6 lapu neiseina sustot..  Man taip pat patinka juos gaut  As tik su mociute labai noriu gyvo kontakto, ilgai kalbet noriu...O internetu neiseina jai, tai man zut but reikia korteliu klausima issiaiskint, nes mano vyras kaip is menulio nukrites - niekada jokiu korteliu nevartojes, nieko nzn, nors gimes uzauges cia
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
O as va laisku rasyti nemegeja  , bet skaitau su mielu noru.  Turiu dieduka stujuka, kuris man cia romanu prisiuncia.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Ka reiskia stujukas?
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
rasco wrote:Ka reiskia stujukas? As to paties norejau paklausti
|
|
|
|
Labai juokingas zodis
|
|
|
|
|
virgaheft wrote:rasco wrote:Ka reiskia stujukas? As to paties norejau paklausti  Nezinau is kur tas zodis kiles, bet mono mociute taip vadino seneli ir jis save taip vadino. As galvoju ,kad tai zemaitiskas pavadinimas senelio. Jis mano mamos tete ir jam jau 98 metai. Taip tas zodis labai juokingas  , bet jis taip po laiskais pasiraso.
|
|
|
|
|
|
|
|
Oho koks grazus amzius! Tai jo akys dar geros, kad laiskus raso..
|
|
|
|
|
rasco wrote:Oho koks grazus amzius! Tai jo akys dar geros, kad laiskus raso.. Taip! Ir raso ir skaito be akiniu.
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
daivuze wrote:rasco wrote:Oho koks grazus amzius! Tai jo akys dar geros, kad laiskus raso.. Taip! Ir raso ir skaito be akiniu. oho, koks lobis....kokia jo sveikatos paslaptis?
|
|
|
|
Eik tu sau, saunuolis... Zaviuosi
|
|
|
|
Kaip jis taip sugebejo issilaikyt? Turbut genai cia suveike...
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
VytasZ wrote:rasco wrote:Ar daznai skambinat Lietuvon? Ar yra budas pigiai skambint? As skambinu i laidinius LT telefonus uz $0.033 minute. Tai pigiausiai ka pavyko rasti. O su kitais kas turi kompus tai aisku skype  mes tai naudojame" Vonage" i Lietuva skambinti kainuoja 12c/min, i cell 23c/min. Tai pigiausia ka mano vyras surado, be to mes skambiname i Europa( Vokietija, Anglija), tai mums kainuoja tik 2-4 c/min.
|
|
|
|
|
rasco wrote:O kuo tau patinka NY ir NJ? As megstu NY gal del to kad nuo jo prasidejo mano gyvenimas Amerikoje. Be to , kaip as gyvenau Vilniuje man patiko miesto kulturinis gyvenimas: visoki festivaliai, teatrai, koncertai ir t.t. na, o NY tai tik daug kartu didesnis ir daugiau kulturu susibure. Gal kiekvienam savo, bet as megstu miesto gyvenima. Kas gerai NJ(daug ramesnis gyvenimas) as ten gyvenau labai jaukiame miestelyje South Orange, tik pusvalandis iki NY. Kadangi NJ turi labai daug graziu istoriniu miesteliu ir gana grazius parkus ir Vandenyno pakrante tai as ir NJ pasirinkciau gyventi. Kadangi dabar apsitojome Chikagos raj, bus matyt kaip seksis. Jau teko aplankyti keleta miesteliu aplinkui, man patiko kadangi yra kur pasivaikcioti ir siek tiek istorija kvepia. Apsilnkeme lietuviu restorane "Grand Duke", paskanavome lietuvisku patiekalu Man cia patinka gamta- pusys ir dideli klevai- vienu zodziu laukiu pavasario ir gamtos atbudimo. IKI
|
|
|
|
Dabar ten pas jus sniegu uzversta turbut...
O kaip tas lietuviskas restoranas? Lietuviskai kalba padavejai?
|
|
|
|
|
rasco wrote:Dabar ten pas jus sniegu uzversta turbut...
O kaip tas lietuviskas restoranas? Lietuviskai kalba padavejai? Taip pas mus sniego tai netruko, bet uztai labai faina buvo sutikti Naujus Metus ir Sv. Kaledas. Visi medziai atrode kaip pasakoje, labai neblogai saltukas paspaude, buvo net iki- 22-25C. taip kad ziema pajauteme, bet man po TX tai labai fainas jausmas. Tik kad sunus Aras gana greitai nosi pasaldavo, ir tekdavo temti i kambari  )(jam 3,5 m) Pats keisciaucias dalykas buvo, kaip viena ryta, po -25C, mes negalejome uzkurti masinu  , mano vyrui teko bendradarbio prasytis pagalbos(matai musu masinos lauke stovejo) Tokios situacijos man niekad nebuvo gyvenant Amerikoje, bet pakeiteme baterijas ir visus skyscius ir tepalus, tai dabar pasiruosia salciams. Pas mus dabar uzsuko atsilimo banga, taip kad mano sunus jau nori zaisti laukia zaidimo aikstelese  Na, o lietuviu restorane, tai visos padavejos kalba lietuviskai, tik stalu valytojai tai meksikonai. As manau ir virtuveje ju yra, juk pigi darbo jega ir lietuvaiciai ta supranta. Maistas buvo gana pigus ir padoriai pagamintas, taip kad mes vel uzsuksime. Salia restorano ikurta lietuvisku patiekalu ir prekiu parduotuve- tai jau mes su vyru niekad nepraleisime progos uzsukti Atvaziuokite aplankyti Chikagos, visada bus kur apsistoti.( as visai rimtai)Nuo musu namu gal 10 min iki Glen Ellyn miestelio centro, kur traukinys nuveza tiesiai i Chikagos centra.
|
|
|
|
Guest
|